Yaklaşık bı haftadir sürekli yiyorum doymuyorum mide fesati geciriyorum sonrada normalde çok yemem. spor da yapıyorum karın kaslarim belirginlesmisti biraz gitmiş ve 1.5 kilo almışım😔
Kilom 47suanki
Yaklaşık bı haftadir sürekli yiyorum doymuyorum mide fesati geciriyorum sonrada normalde çok yemem. spor da yapıyorum karın kaslarim belirginlesmisti biraz gitmiş ve 1.5 kilo almışım😔
Kilom 47suanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim kilom 125. Seninki 47. Ama ben vucut gelistirme calistigim. Icin Gobek yok. Sadece. Kas olarak. 125 kiloyum. Omuzlar genius kollar genius ve guclu gorunuyor. Eger. Agirlik calisirsaniz. cok guzel olur 47 kilo. Benim 125 kiloluk kasli vucudum. ile cok. Hizli kosabiliyorum. ve. En agir seyler kasli kollarimla bana hafif geliyor bir anda. Kaldiriyorum. Agirda olsa herseyi
Hooop uçak geliyorrrr 🥰🥰
Ekmeği azalt başta zorlanacaksın ama sonra alışacaksın ekmek insanı acıktııyor
Olabilir daha demin yarım ekmek sandivic yedim çilekli süt yapıyorum şu an. çok alakasız yiyorum bide
Normalde ekmekde hiç yemem 1haftadir boyleyim
Ne kadar çok ekmek yersen o kadar çok Acı kırsın ve daha çok yersin
Bir kan şekerini, metabolizmani kontrol ettir. Dahiliye doktoruna gozuk istersen. Metabolizma çok hızlı çalıştığı için yemek yeme ihtiyacı hissedebilirsin. Bir doktora danissan daha iyi olur
Olabilir teşekkürler sürekli canım bişey istiyo doysam bile yiyorum 1haftadir böyle şu an midem bulanıyor yemekten
Rica ederim çok geçmiş olsun
Sağol
Kendine bir program hazırlamanı şiddetle öneriyorum herzaman programa uygun çalışarak kilo verebilirsin
Aslında belirttigim gibi kilolu değilim 47suan ama almaktan çok korkuyorum
1haftada 1.5kilo ne ya herşeyi canım istiyo normalde cokda yemem. ama yemekten midem bulanıyor Şu an
Stres yapma bence stres dahada kilo alırsin
Normal anlamda bu sıralar çok stresliyim
Oburluk varss obrzlik gelir
Yaa nasii yaa
Normalde iştahım kapalıdır bayada
Demekki bu ara fesatlastiniz😅😅
Sen benzin ahahha
Ahahahaha nolcak ya
1haftadir böyleyim doysam bile yiyorum midem bulanıyor
Yemekten Şu an
bir şey olmaz be yiyek 😂😂
Bende aynı devamlı yerim 😄