Güncellemeler
+1 yıl
Anladığım kadarıyla öncelikle çevremden ve çevremdekilerden kurtulmam gerekiyormuş. Galiba işin en zor kısmı burası
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ne_yazmalı_bilemedim sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Buyurun ben ilahiyatçıyım
Aslında diğer cevapta sormuştum ama cevaba göre işim nerdeyse imkansız seviyesine yakın olarak zormuş
Kimseye bakma niyet et başla herkes saygı duymayı öğrenecek mecbur
Keşke dediğin kadar basit olsa. Benim için bayağı ciddi bi olay bunu başarabilmek
Yaz bacım burdayım ✋🏻
Öncelikle tam anlamıyla nasıl olmak gerekli? Başına şal düşmüş lafını işitmemek için nasıl olunmalı
Öncelikle zaten kendini muhafaza etme durumu çok özel bir şey. Kendini kısıtlanmış hissetmiyorsun çünkü zaten kafa yapin o şekildeyse haramın olduğu durumlar sana zevk vermiyor ve ilgini de çekmiyor. dar giysilerden kaçınmak gerek kesinlikle. Şu anda aşırı bir tesettür modası adı altında çok çeşitli şeyler görüyoruz elbette güzel giyebilirsin yeter ki ölçün olsun. zaten sende o yönde olan giyimi gördükçe daha çok sevmiş oluyorsun. Kendini ilmi anlamda da geliştir mutlaka. Tefsir okumaları yapmaya çalış, Sehabe dersleri vs falan. müslümanın ılımlı olması gerektiğini düşünüyorum. Hatta sana Allah'ı hatırlatacak dostlar ve çevreler edin mutlaka. o ortamın zevki hiçbir yerde yok çünkü. İnsanın yüreği coşuyor
Çevreyi bayağı değişip öyle işe koyulmam lazım sanırım 🙄 bide ben bahsettiğin kadar iyi olamayabilirim
Yok dayıcım
Ne soracaktın
Sordum aslında ama burdan değil mesaj atan oldu onlarla uzun uzun konuştum bayağı faydalı bilgiler aldım. Ne kadarı uygularım nasıl uygularım hiçbir fikrim yok maalesef. Özgüven eksikliğim olabilir