Güzellik & Bakım Özel bölge için ağda yaptırmaya korkuyorum, ne önerirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Daha önce hep jiletle aldım kılların uzunluğu ne kadar olmalı ilk kez ağda yaptircam korkuyorum ve çekiniyorum Güncellemeler+1 yıl Düzgün bir bayan cevabı yok mu ya Özel bölge için ağda yaptırmaya korkuyorum, ne önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ceyda-Shame Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Kesinlikle kısa olmasın ne ile tarif edilir ki bu çok kısa olmasın eline gelsin uzun olursa da olmaz kısa olursa da olmaz. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendim bir ağda alıp deniycem ona göre bakcam artık Yorumla
cazgırmerve Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Buzu torbaya koyup oraya 10 dk kadar bastır (çıplak tene direk koyma buz yanığı olur) uyuştuğunu hisset öyle almayı dene. Bende deneyeceğim az acır diye tahmin ediyorum 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Korkma bişey olmaz kaymak gibi olacak daha temiz ve bakkmlı olur heyecan yapma 0 0 Yorumla
Sexy000 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl 1 2 defa acır sonra alışırsınaldıkdan sora ya elini ya soğuk bi şeyler koybide tütlerin tam aksine al etgisi daha uzun oluyor 0 0 Yorumla
vartolu21 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Uzun vade için lazer epilasyon olabilir anlik birsey istiyorsan ağda yapabilirsin. En son ihtimal de jiletle alırsın 0 0 Yorumla
gumsgumisback Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl kendin yapacaksan yalnızca üst kısıma yap 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Gideceğin uzmana sor onlar daha iyi bilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendin mi yapacaksıın 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce kimseye aldırmadın mıı Yorumla
Elifincinsesi Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Evde yap 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Becermem gibi gelioyor ya oralar zor oluyor jiletle bile Yorumla Elifincinsesi +1 yıl Birinden destsk al Yorumla Soran +1 yıl Ağda öner uygun fiyatlı deniyim bari olmadı giderim artık Yorumla
Sıcakkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Lazer yaptır kanka 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayol o uzun vadeli ona gitmeme daha var kısa süreli çözüm lazim Yorumla Sıcakkkk +1 yıl Kuaföre git o zaman Yorumla Soran +1 yıl E awwk bende onu yazdım zaten Yorumla Sıcakkkk +1 yıl Tamam direk git işte Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Neden lazer değil? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lazer için kaç ay gitmek gerekiyor bana şu an lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilinle falan mı buluşacaksın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kesinlikle kısa olmasın ne ile tarif edilir ki bu çok kısa olmasın eline gelsin uzun olursa da olmaz kısa olursa da olmaz.
Kendim bir ağda alıp deniycem ona göre bakcam artık
Buzu torbaya koyup oraya 10 dk kadar bastır (çıplak tene direk koyma buz yanığı olur) uyuştuğunu hisset öyle almayı dene. Bende deneyeceğim az acır diye tahmin ediyorum
Korkma bişey olmaz kaymak gibi olacak daha temiz ve bakkmlı olur heyecan yapma
1 2 defa acır sonra alışırsın
aldıkdan sora ya elini ya soğuk bi şeyler koy
bide tütlerin tam aksine al etgisi daha uzun oluyor
Uzun vade için lazer epilasyon olabilir anlik birsey istiyorsan ağda yapabilirsin. En son ihtimal de jiletle alırsın
kendin yapacaksan yalnızca üst kısıma yap
biraz acır ama kaymak gibi olur
Kaymak gibi olmalı 🌷
Gideceğin uzmana sor onlar daha iyi bilir
Tüy dökücü krem olur mu bilmiyorum
Kendin mi yapacaksıın
Daha önce kimseye aldırmadın mıı
pudra kullan ve bantlı agda kullan
cok dikat ol yoksa seninde allerji tutatr
makinayla al bence
Ayy korkma aşko ne olacak ya
korkma çekınme