Ilk başlarda acıyor. Bir kaç kere alınca acı azalıyor. Eczanelerde uyuşturucu keremler oluyor onları deneyebilirsin. Hep agdayla alırsan kıllar zayıflar.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki ağda beziyle tek çekiştemi daha çok acır yoksa el ile kısım kısım çekincemi
Ben erkek arkadasımla yazın plaja gitmiştim ve tuyleri aldırmadım cok değil diye ya plajda suyun içine girdim çıktım tuyleri hep fışkırmış nasıl bişi giydiysem hersey im gözüktü rezil oldum ya cok uyçtandım
Kızlar Ne Diyor
Ilk başlarda acıyor. Bir kaç kere alınca acı azalıyor. Eczanelerde uyuşturucu keremler oluyor onları deneyebilirsin. Hep agdayla alırsan kıllar zayıflar.
Peki ağda beziyle tek çekiştemi daha çok acır yoksa el ile kısım kısım çekincemi
Dudakları elle çek, hatta eldivenle. Üst tarafları da ikiye böl iki parca halinde yap .
Ben kendim cesaret edemiyorum kuaföre gidicem. Kimisi ağda beziyle yapıyor kimiside eliyle çekiyor hangisi daha az acıtır
bilemiyorum orasını. Ben kuaföre hiç yaptırmadım. Agdayla bi cirpida biter gibime geliyor
Anladım teşekkür ederim yorumun için
adini hatirlamiyorum ama o bolgeyi ulusturan bi krem var arastirsan bulursun
Teşekkürler
Buz ile uyuşması sağla.
Kuaföre gidicem ağda için, buz olmaz :(
evet acıtıyor. ama birkaç kere gidince alışıyorsun
Anladım teşekürler :)
Ben krem le alıyorum
Kalınlaştırmıyormu ya
Pek aldırmıyorum canımın yanmasından iyidir sende tuylenme fazla galiba
Hayır seyrek ama ilerde tamamen azalsın istiyorum kremde kalınlaştırıyor diye biliyorum
Pki azaltabilirmiyim yani
Ağdayla azalır ya da durumun varsa epilasyon yaptır. Jilet ve kremler daha gür ve sık çıkarıyor diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim
Ben erkek arkadasımla yazın plaja gitmiştim ve tuyleri aldırmadım cok değil diye ya plajda suyun içine girdim çıktım tuyleri hep fışkırmış nasıl bişi giydiysem hersey im gözüktü rezil oldum ya cok uyçtandım
Geçmiş olsun...
Saol
Acır sonuçta ağda bu