Diğer Bir şey demek isteseniz ne derdiniz bana? KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gelin bulun 😀😀 Güncellemeler+1 yıl Gencim güzelim insan severim sohbet severim ama asla temas sevmem asla içimden gelirse sarılırım o da sadece sevdiklerime Bir şey demek isteseniz ne derdiniz bana? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Kendine iyi bak derdim başka bir şey gelmedi aklıma 1 0 Yorumla
mervecevapliyorrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 386 cevap paylaştı. Resmin çekildiği yeri sorardım herhalde, çok güzel görünüyor çünkü 🥺🫠 2 0 Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Bir şey demek istesem söylerdim zaten bir şekilde, sanırım şu an aklıma gelem bir şey yok 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kartepe, Maşukiye tarafları sanırım 👍 bol oksijen yükle. 0 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl Ooo Yorumla
gözlemci_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bu barajın bir kısmında piknik yapıyorduk bir zamanlar... Sen gidiyordun en son 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Bugün çok güzel bir haberle karşılaşacaksın. Perilerim öyle diyor. 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. şimdi orada olmak vardı seninle derim. manzara çok güzel 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Kocaeli büyükşehir belediyesine selam olsun. 0 9 Yorumla KahveMavim +1 yıl 😀😀Sen ne bilcen buraları duymuşsundur buraları tabi Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Ok Yorumla KahveMavim +1 yıl Sen rusya da yaşayıp nereleri biliyosun Türkiye de🇹🇷 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Seni Yorumla KahveMavim +1 yıl Bilirsin tabi izliyosun takip ediyosun Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Bu kafayla bugüne geldiğine şükret Yorumla KahveMavim +1 yıl Ne varmış kafamda Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Ok. Yorumla KahveMavim +1 yıl Ok. Hamd olsun Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bir ara askıya mı aldılar hesabımı? 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 482 cevap paylaştı. Çoooooooooook güzel bir manzara... 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. manzaranın ve temiz havanın keyfini çıkar ;) 0 0 Yorumla
αяяdα1066ツ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 594 cevap paylaştı. O manzarada ne yapmk istersin😂🙈 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şu an orasi terletiyo mu 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. aç bi falım rahatla diyeyim bari 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Görmedik tanımıyoruz nötr 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl bir şey demezdim. 0 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl 👏🏻 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Sen kimsin 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. manzaran fenaaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Kendine iyi bak derdim başka bir şey gelmedi aklıma
Resmin çekildiği yeri sorardım herhalde, çok güzel görünüyor çünkü 🥺🫠
Bir şey demek istesem söylerdim zaten bir şekilde, sanırım şu an aklıma gelem bir şey yok
Kartepe, Maşukiye tarafları sanırım 👍 bol oksijen yükle.
Ooo
Bu barajın bir kısmında piknik yapıyorduk bir zamanlar... Sen gidiyordun en son
Bugün çok güzel bir haberle karşılaşacaksın. Perilerim öyle diyor.
şimdi orada olmak vardı seninle derim. manzara çok güzel
Kocaeli büyükşehir belediyesine selam olsun.
😀😀Sen ne bilcen buraları duymuşsundur buraları tabi
Ok
Sen rusya da yaşayıp nereleri biliyosun Türkiye de🇹🇷
Seni
Bilirsin tabi izliyosun takip ediyosun
Bu kafayla bugüne geldiğine şükret
Ne varmış kafamda
Ok.
Ok. Hamd olsun
Bir ara askıya mı aldılar hesabımı?
Çoooooooooook güzel bir manzara...
Barajda balık var mı?
Bir ömür olunmalık yer
manzaranın ve temiz havanın keyfini çıkar ;)
Konum at geliyorum
O manzarada ne yapmk istersin😂🙈
Bişey demem geçer giderim..
Hayat buysa üstü kalsın
Şu an orasi terletiyo mu
aç bi falım rahatla diyeyim bari
Görmedik tanımıyoruz nötr
bir şey demezdim.
👏🏻
Al şu topu sektir git burdan derdim
Gebzeden kartepeye selamlar 👋
Sen kimsin