Kişilik & Karakter Size bir cümle söyleyecek olsam ne söylerdim gelin? Sanseba Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor İçimden geldi kalbimi kırmayın yorumlarda zaten bu aralar duygusalim dkkdkjd Güncellemeler1 yıl Günün sözü yani arkadaşlar Size bir cümle söyleyecek olsam ne söylerdim gelin? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. söyleyebilirsin evet 0 0 Yorumla
AhmetHasanCan Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Hadi bana da söyle, ama profil fotoğrafıma bakıp sonra söyle. 0 1 Yorumla Sanseba 1 yıl Balıklarda ağlar ama haberi olmaz denizin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden duygusalsın? 0 1 Yorumla Sanseba 1 yıl Bilmem. İnsanlar bazen duygularını kontrol edemeyebiliyor 🙂 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ne söylerdin 😊 0 2 Yorumla Sanseba 1 yıl Kalbin çok güzel. Yorumla BuOlsa 1 yıl Teşekkür ederim 💖 senide sana iyi gelecek güzellikler karsilasin Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bekliyorum 0 8 Yorumla Sanseba 1 yıl Bir kış mevsiminde itici mi sevimli mi sorusuna cevap alan kız itici olduğu için kalbi kırıldı. Ahahhahahaahah 😂 Yorumla _Maidetta_ 1 yıl Sonradan değiştirdik ya en samimi diyerek gönlünü aldık 🤣 Yorumla Sanseba 1 yıl Hiçte bilemm😂😂😂 Yorumla _Maidetta_ 1 yıl Gönlünü almak için ne yapmak gerek Harf alayım 🤧 Yorumla Sanseba 1 yıl Ç Yorumla _Maidetta_ 1 yıl Bir harf daha alayım 🙄 Yorumla Sanseba 1 yıl Banane Yorumla _Maidetta_ 1 yıl Sinirlendik sankim Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla Sanseba 1 yıl Hayatta daima gerçekleri savun Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Çok merak ediyorum hadi 0 5 Yorumla Sanseba 1 yıl Ben falcıyım Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Vuhuuuuu Yorumla Sanseba 1 yıl Ahahaahah Yorumla Sanseba 1 yıl bu dünyanın yaşamaya değer olduğuna beni inandırıyorsun. Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Onore oldum efendim, yüzüme düşen tebessümün sebebisiniz. Yorumla
goraci Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 64% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. haaa hadi soyle bakalim ne dicen 🙃🙃 0 4 Yorumla Sanseba 1 yıl Bir kadın seninle konuşurken, söylediklerini gözlerinle birlikte dinle. Yorumla goraci 1 yıl hmm tamam. uzaktan konusmalar icin garanti veremem yalniz 😂 Yorumla Sanseba 1 yıl Ver ver djdjd Yorumla goraci 1 yıl yok vallahi olmaz 😃 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olur ne söylerdin? 0 1 Yorumla Sanseba 1 yıl Başkaları senin hakkında ne düşünürse düşünsün, sen kendini bil yeter. Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 2 Yorumla Sanseba 1 yıl Hepimizde başkalarına tahammül edecek güç vardır Yorumla u Cendere1910 1 yıl Bende yok 😂 Yorumla
MAMBAS Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl 4 kere okudum ben mi anlamıyorum cümle saçma mı 0 4 Yorumla Sanseba 1 yıl Size bir cumke söyleyecek olsam ne söylerdim dedim Yorumla MAMBAS 1 yıl Ne söylerdin peki Yorumla Sanseba 1 yıl Size sıradan biriymiş gibi davranan hiç kimseyi kendinizden çok sevmeyin. Yorumla MAMBAS 1 yıl Harika Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hadi söyle bakalım 0 2 Yorumla Sanseba 1 yıl Gülmek için mutlu olmayı bekleme Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Teşekkür ederim güzel bir söz Yorumla
-MAYK Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. 😇 Tanışalım mı derdin heralde 😅 0 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. geldiiiim 0 1 Yorumla Sanseba 1 yıl Yeni yıl da beklediğin tüm güzellikler gelsin Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Buyrun lütfen 0 7 Yorumla Sanseba 1 yıl Sükut altındır Yorumla Besiktas7834 1 yıl 🤗 Yorumla Sanseba 1 yıl Böyle saçma cümle görmedim sjslsjskdk niye sana onu yazdım ki Yorumla Besiktas7834 1 yıl Bende anlamadığım için emoji attım shshsh Yorumla Besiktas7834 1 yıl Köşeden bir yerden kanuni Süleyman çıkacak diye bekliyorum Yorumla Sanseba 1 yıl Ya ahahahahahahaha Yorumla Besiktas7834 1 yıl Hiç bozuntuya vermeden yenisi gelsin shshsh Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı. Söyle bakim 0 2 Yorumla Sanseba 1 yıl Açıklamalarla vaktini harcama Yorumla hislipencere 1 yıl Tam benlik bi cümle, teşekkür ederim. Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı. Söyle bakalım 😀 0 1 Yorumla Sanseba 1 yıl Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil Yorumla
Astraeaa Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Geldim söylee 0 4 Yorumla Sanseba 1 yıl Kimse senin şiir olduğunun farkında değil henüz. Yorumla Astraeaa 1 yıl Nasıl dokundu anlatamam Yorumla Sanseba 1 yıl Yaa 🥺 Yorumla Astraeaa 1 yıl Teşekkür ederim genede 🫂 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Ne söylerdin 0 2 Yorumla Sanseba 1 yıl Hayat seni kalbin gibi güzel insanlarla karşılaştırsın Yorumla Edameda06 1 yıl Amin teşekkür ederim 🙏🏻✨ Yorumla
YesMama Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Dinliyorum 0 1 Yorumla Sanseba 1 yıl Hayatından aniden çıkan insanlar için üzülme Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Övgü dolu olsun 0 2 Yorumla Sanseba 1 yıl Sen mükemmel bir detaysin ahahahah Yorumla Oluştur 1 yıl İşte o kadar😆 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söylesenee 0 1 Yorumla Sanseba 1 yıl Giden gitmiş, karalar bağlamak boşuna. Yorumla
UmutYU Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı. buyrun. 0 1 Yorumla Sanseba 1 yıl Bazen başkasının önünü aydınlatırken kendi yolumuza da fener oluruz. Yorumla
Balçık4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet? 0 2 Yorumla Sanseba 1 yıl Belki bugün edilen bir dua yarın kabul olacaktır Yorumla Balçık4 1 yıl İnşallah 😊🙏 Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Ne söylerdin 0 1 Yorumla Sanseba 1 yıl Her işte mükemmeli aramayı bırak. Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hadi söyle bakalım 0 2 Yorumla Sanseba 1 yıl Belki başka bir yerde karşılaşırsınız Yorumla Prince12345678 1 yıl Hadi hayırlısı Yorumla
Anlamadımgitti41 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. Ne söylerdin 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne söylerdin? 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. de bakalım 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Söyleyiniz.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
söyleyebilirsin evet
Hadi bana da söyle, ama profil fotoğrafıma bakıp sonra söyle.
Balıklarda ağlar ama haberi olmaz denizin
Neden duygusalsın?
Bilmem. İnsanlar bazen duygularını kontrol edemeyebiliyor 🙂
Ne söylerdin 😊
Kalbin çok güzel.
Teşekkür ederim 💖 senide sana iyi gelecek güzellikler karsilasin
Bekliyorum
Bir kış mevsiminde itici mi sevimli mi sorusuna cevap alan kız itici olduğu için kalbi kırıldı. Ahahhahahaahah 😂
Sonradan değiştirdik ya en samimi diyerek gönlünü aldık 🤣
Hiçte bilemm😂😂😂
Gönlünü almak için ne yapmak gerek
Harf alayım 🤧
Ç
Bir harf daha alayım 🙄
Banane
Sinirlendik sankim
Söyle bakalım
Hayatta daima gerçekleri savun
Çok merak ediyorum hadi
Ben falcıyım
Vuhuuuuu
Ahahaahah
bu dünyanın yaşamaya değer olduğuna beni inandırıyorsun.
Onore oldum efendim, yüzüme düşen tebessümün sebebisiniz.
haaa hadi soyle bakalim ne dicen 🙃🙃
Bir kadın seninle konuşurken, söylediklerini gözlerinle birlikte dinle.
hmm tamam. uzaktan konusmalar icin garanti veremem yalniz 😂
Ver ver djdjd
yok vallahi olmaz 😃
Olur ne söylerdin?
Başkaları senin hakkında ne düşünürse düşünsün, sen kendini bil yeter.
Söyle bakalım
Hepimizde başkalarına tahammül edecek güç vardır
Bende yok 😂
4 kere okudum ben mi anlamıyorum cümle saçma mı
Size bir cumke söyleyecek olsam ne söylerdim dedim
Ne söylerdin peki
Size sıradan biriymiş gibi davranan hiç kimseyi kendinizden çok sevmeyin.
Harika
icinden geleni söyle gitsin bacim
Söyle güzellik ❤️
Yolun bahtın açık olsun
Hadi söyle bakalım
Gülmek için mutlu olmayı bekleme
Teşekkür ederim güzel bir söz
😇 Tanışalım mı derdin heralde 😅
Samimi olsun ama öylesine değil:)
geldiiiim
Yeni yıl da beklediğin tüm güzellikler gelsin
Buyrun lütfen
Sükut altındır
🤗
Böyle saçma cümle görmedim sjslsjskdk niye sana onu yazdım ki
Bende anlamadığım için emoji attım shshsh
Köşeden bir yerden kanuni Süleyman çıkacak diye bekliyorum
Ya ahahahahahahaha
Hiç bozuntuya vermeden yenisi gelsin shshsh
Söyle bakim
Açıklamalarla vaktini harcama
Tam benlik bi cümle, teşekkür ederim.
Söyle bakalım 😀
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil
Geldim söylee
Kimse senin şiir olduğunun farkında değil henüz.
Nasıl dokundu anlatamam
Yaa 🥺
Teşekkür ederim genede 🫂
Ne söylerdin
Hayat seni kalbin gibi güzel insanlarla karşılaştırsın
Amin teşekkür ederim 🙏🏻✨
Dinliyorum
Hayatından aniden çıkan insanlar için üzülme
Övgü dolu olsun
Sen mükemmel bir detaysin ahahahah
İşte o kadar😆
Söylesenee
Giden gitmiş, karalar bağlamak boşuna.
buyrun.
Bazen başkasının önünü aydınlatırken kendi yolumuza da fener oluruz.
Evet?
Belki bugün edilen bir dua yarın kabul olacaktır
İnşallah 😊🙏
Ne söylerdin
Her işte mükemmeli aramayı bırak.
Hadi söyle bakalım
Belki başka bir yerde karşılaşırsınız
Hadi hayırlısı
Ne söylerdin
Ne söylerdin?
Söyle
Dinliyorum