Kapanan kadınların bazıları sanki en müslüman benim diye girdiği tripler beni benden alıyor 🤦♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAçıkların kapalılardan üstün olduğunu düşünüyorum. Çünkü tesettür, kadını aşağılayan, objeleştiren bir şey ve fıtratına aykırı. Bir kadının tesettüre girmek istememesi, onun fıtratının bozuk olmadığı, kendini bastırmadığı anlamına gelir. Fıtratını, cinsel objeler kapalı kutularda en derinlerde saklanır ve sadece sahibi onu açabilir. İşte bu yüzden kapalı kadınlar obje ve cinselliği çağrıştırdıkları için kapanıyorlar. Bu yüzden objeleşiyorlar. Nefislerine galip geliyorlar sanıyorlar ama nefis demek her lügatta insanın kendisi, özü, fıtratıdır. Yani eğer kapanmaktan memnunsa, bu onun seçimiyse, fıtratı bozuk demektir. Çünkü kadınlar fıtraten örtünmek istemez. Her kadın Allah rızası için örtünüyor, fıtratını bastırıp zamanla bozuyor. Açıklar fıtrata uygun giyindiği için ve sanki erkeklere zarar veren bir maddeymiş gibi, ayıp bir şeymiş gibi kendilerini saklayıp sansürlemelerini doğru bulmuyorum. Kendilerini mücevher kadar değerli sanıyorlar ama mücevherler kuyumcuların vitrinlerinde, afişlerde, ekranlarda, bedenlerde sergileniyor. Kendilerini bizden üstün sansanlar da biz onlardan üstünüz çünkü ataerki uğruna fıtratımızı bozmuyoruz ve ayıp ve tehlikeli madde gibi kendimizi erkeklerden kaçırmıyoruz, sansürlemiyoruz.
02 Yorumla- 1 yıl
Bir de güzelliğin göreceli olduğunu düşünmüyorum. Bu da çok tepki çekecek bir düşünce çünkü herkes öyle olduğunu söylüyor. İnsanların çoğu, güzelliğin göreceli olduğunu söyler ama yanılır. Güzellik algısı, güzel bulunan fiziksel özellikler kişiden kişiye değiştiği için güzelliği göreceli sanıyorlar ama öyle değil. Çünkü güzellik algımıza uymayan insanları da beğeniyoruz ve uyan insanları beğenmediğimiz oluyor. Çünkü herkes birbirinden çok farklı yüzlere sahip ve bir fiziksel özellik herkeste aynı durmaz. Mesela Monica Bellucci de kahverengi saçlı ve kahverengi gözlü, Gupse Özay da kahverengi saçlı ve kahverengi gözlü. Güzelliğin göreceli olduğunu söyleyen insanlara göre, güzellik algısı kahverengi saç, kahverengi göz olan birinin ikisini de güzel bulması gerekir ama öyle olmuyor. Monica Bellucci, dünyanın en güzel ve en seksi kadınlarından biri olarak kabul ediliyor, Gupse Özay ise normal bir kadın olarak görülüyor. Güzellik göreceli olsa, zaten insanların güzellik algısı arasında uçurum farklar yok. Birinin mavi gözü daha çok beğenmesi, kahverengi gözü beğenmediği anlamına gelmez.
- 1 yıl
Her özellik beğeniliyor ama bazı özellikler bazı insanlar tarafından daha çok beğeniliyor. Mesela sivilceli cilt, yıpranmış saçlar kimsenin güzellik algısı değil. Yani güzellik algısı arasında büyük farklar yok. Güzellik algımıza uymayanları beğendiğimize ve uyanları beğenmediğimize göre, güzellik göreceli değil. Algıya uyan herkes aynı görünüşe sahip değil, o yüzden güzellik algısını öne sürüp, güzellik görecelidir demek doğru olmaz. “Güzellik görecelidir” lafı, çirkinleri mutlu etmek için çok söylenir. O kadar çok söylendi ki herkes buna inanır oldu. Çirkinleri mutlu etmek için, güzelliğin göreceli olduğunu söylemek yerine, çirkin olmanın kötü bir şey olmadığını söylemeliyiz. Çünkü gerçekten kötü bir şey değil. Güzellik göreceli olsa, güzelliğiyle meşhur olan, herkes tarafından güzel bulunan insanlar olmazdı. Kişilerin güzelliği değil, güzellik algısı ve ölçüsü görecelidir. Çok güzel olanlar arasında, kimin daha güzel olduğu görecelidir.
Türk halkının çok kötü kalpli, kıskanç, insan düşmanı, nefret dolu, akılsz olduğunu düşünüyorum.
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Evlenmeden önce kadın olsun, erkek olsun her haltı yiyenler , evlendikten sonra bir muhafazakarlasip , millete akıl vermeye başlıyorlar , herkes kendi önünden yemeli bence
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı. Söylersem çok tepki alırım ama aşırı dincilerden iğreniyorum, çünkü çoğu dinin arkasına sığınıp altından su yürüten tipler. Dini gerçekten yaşayanlara saygım sonsuz ama bu tarz ikiyüzlü tutumlar hem dine zarar veriyor hem de insanların inancını zedeliyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sen de bam telinden yakalamışsın konuyu, lafı dolandırmaya gerek yok. Her grubun içinde “en doğruyu ben bilirim” diyenler hep çıkar ve bu, insanın kendini üstün hissetme ihtiyacından kaynaklanır. Kıyafetle iman yarıştırmak zaten komik bir yere gidiyor. Sen rahat ol, başkasının abartısına kapılıp kendi iç huzurunu kaybetme. Herkesin ahlakı, niyeti kendiyle ilgili! 🤷♀️🌙
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
29Cevap
1 yıl
Tepki alacagimi biliyorum ama günümüz kapalilari kapanmayi popon anladiklarini düsünüyorum.
14 Yorumla- 1 yıl
Islami kosuldan ziyade popülaritenin pesinde gidiyorlar
- 1 yıl
Hangisi okumayi biliyor ki xD
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılKimse mutlu olmadigi halde mutluluk rolu yapiyor cesaret sıfır ortalık polyanna gibi dolaşan asalaklarla dolu
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılTürbanlıları sevmiyorum, balık etliler güzel değil, lgbt ye saygı duymuyorum, her çocuk melek değil bazıları şeytan doğar
30 Yorumla
1 yılsırf kadınlar değil , günümüzde müslüman olduğuna inanan insanların yaşadıkları din gerçek müslümanlık değil
10 Yorumla
1 yılSigara içenleri ve parfüm banyosu yapanları çamaşır asar gibi kokusuz kalana kadar sallamak istiyorum
00 YorumlaHerkes müslümanım diyor cuma mesajı atmakla cennete gideceğini sanıyor böyle müslüman ayaklarina takılıp yemediği halt kalmayanlar ölüm sizede var
00 YorumlaBu sitede kapalı bir kadın tanıdım kimsenin yapmadıklarını yaptı :D
018 Yorumla- 1 yıl
Bu kadar kudurduguna belli etmeseydin milletin karısına kocasına dua edecek yazacak kadar sen ahlaktan nasibini alamamış edep yoksunu hemsiresin benim kocama bir kelime edemezsin ben karısıyım benim kalbimle ve hickimsenin karısına kocasına da anamaz bunun bir metresten farkin yok burada tesettürlü açığa ayrıştırıp özellikle bana laf attığın aileme provokatif edecek kadar bu kadar takmis olmamis ahlakına örtbas ettigini gösteriyorsun benim eşime adini anacak kadar birde utan hemsiresin sen orada insanlarin hayatina kurtariyorsun bu yaptığın ahlaksizliklarina yüzsuz olmazsin ya deadguru bari sen utansaydin seni taniyorum bir ara evli olduğumu bildiğin halde +18 şeyler sormustun ve çok eski hesaplarimdan birine ahlaksız teklifi etmissin o yazdığın kisi her kimse evli olduğunu söyleyip kocasına sahip çıkmasına metresi olmamasına kudurmussun sen özellikle evlillerle sevgili olmaya çalışırsin sayın hemşire Esma burada evli kadının kocasina adına anacagina sen bekar olup bana yapacagin pislik kadar kocama provoke edecek kadar zaten edemezsin anca burada etegin kısa diye sana yalakalik yapan abazalara bana kufretmekten başka ve kocamda karisinda hastalarini hayatına kurtarirdin yeminlen okumus cahilin ozetisin sen hemşire olarak hem birine tecavuz ugranim sorusuna bu tecavüz ediyorlar diyor umursamiyor kelimesine böyle tecavuz sorudan itham bulunacak kadar utanmadan yoksun kisinin icligini mahremi olduğunu söylediğinde küfür edecek kadar edep bilmeyen kufurlerine örtbas etmek için kendi cinsine lincleyecek hakaret ifşa yapacak kadar karakterden nasibini alamamışsin abazalarinla küfür edecek kadar ne kadar seviyene düşük olduğuna insanlari diploma kağıdına göre saçını kapatmış acıkmış siniflandiricak okumuş cahilisin deadguru sana bu kadın givri birisi karına elin erkegi kadını ifşa etse senle sorunu olana karina atsa senle gorusuruz sonra sende pek masum degilsin evlilerle sevgili olmaya çalıştın bel alti sarkıntılık yaptigin
- 1 yıl
böyle birisi olduğunu yemin edebilirim ama kanitlayamam riyakarsin burada Esma gibi zorba kadınlara yagcilik yapip özelden seni çok görüyoruz bide bana olan öfke kusmandan saçını kapatmış açmışlara ayristirip bana allttan hakaret gönderiyorsun bana kusmana milletten çıkarma kafasina bez olarak takan ahlaksızı da var saçımı açıp ta ahlaksiz olanda var aynı senin bu yaptıkların ve bir hemsire olmana rağmen o mazluma bana sinirine Allah'ım yarattığı özel meleğe küfür olarak zihinsel engelli kullanmış okumuş cahil hemsiresin sen kalitene burdan belli ediyorsun ben sana susmasam yaptıklarına sesime cikarsam bile asla ailene katmadim annene babana sevdiğin olan hayatın olsun onlara asla küfür kullanmam onlar zaten senin olan ama bekar hemsiresin birine kusmana gidiyon kocasina provoke ediyorsun burada bana küfür ettiğin abazalarin yarisi yemin olsun seni yatağa atmak gözüne girmek icin bunlara ediyor bunlar yürüyen sapık iki gün sonra bu ifsalarin hakaretlerin hiçbiri hatırlamıyor veya benim gibi gülüp geçenler var artik benimi etiketlersin bana öfke takıntından linç hakaretlermi edersin sapıklarinla bilmiyorum Allah ıslah etsin seni ama bekar hemsiresin benim kocama katma bana kusmaya calismaktan milletin karısı kocası onun hayatıdır ailesi annene babana sevdiğine burada provoke edilmiş kufurler yemiş görmek istemezsin kimse istemez zaten kendine yapılmasına istemediğin seyler yapma bana ne yapıyorsa yap umrumda değil buaralar bayadir benle ilgili sorular soruyorsun seni saçının açık olduğunu yargilamiyorum ailemden baska kimse olmayan bir şey değil saçın hangi renk onu bile bilmiyorum seni nasil yargilayim neyse iyi günler allaha havale ediyorum seni
- 1 yıl
Kirli çamaşırlarını ortaya çıkarınca bir bayana küfür ederek mi haklı oldun? Bu kadar onemli olmadığın için sslerinu almadim Allah biliyor senin evlileri sapik soru sorduğun yuva bozmaya çalıştığın bir Allah bir ben biliyorum seni milletin karısına laf atacağına kendine bak riyakarligin kanitisin evlilerle sevgili olmaya çalışıp burada kişinin namusuna laf etmen ve kapalı değilim tesetturluyum kapali sadece kafasina bone olarak takan erkeksi giyen ve ahlaktan almamış kişidir ben vicdanimla yaşayan tesettürü tasiyan tesettürlü evli bayanım. Çok ağrına gitti bu yaptıkların yüzüne vurmak değil mi utandin yaptıklarından sen milletin namusuna laf atmamaya yuva bozmamaya ahlaki vicdanini bilde öyle yazacak yüzün olsun yarin bir gün karına annene bu yorum gibi laf veya hakaret atilsa napacaksin çok merak ediyorum saygiyi öğrense başkasından saygi gör milletin karisina kocasina laf atip ustten çıkmak için küfür edeceğine
- 1 yıl
Sayın hemşire senin hesabında seni rahatsız etmeye gelmedim sadece seni uyarıyorum bana herşeyi yap ama benle olan Arani hıncını eşime katma büyüklük bende kalsın asla bana yaptıklarına ailene katmadim asla da etmem onlar kutsal herşeydir burada adminlerle kanka mi olursun hesabina mi kapattırirsin hakaret küfürler mi edersin sabaha kadar hesabina ifşa edip etiket atıp bilmiyorum bana her şey yapabilirsin öfke takıntıni psikolojin düzelecekse ben umursamiyorum sen benim hiçbir şeyim değilsin seninle aramız olacak kadar sadece günahı alan her insan gibi insansin okadar ama bana hersey yap eşime katma burada bildirim sesi çıkarmaya rahatsız etmeye gelmedim biliyorum nöbetten geldin uyuyorsun sadece eşimi bir kelimesine anma bana hıncını esimden cikartma uyarısına geldim sorundan çekiliyorum hoşçakalın.
- 1 yıl
Sorunum olacak kadar birşeyim değilsin evlilik dışı herkesin altına yatmaya normal buluyorsun neye bulduğun da umrumda değil milletin helaline laflayacagina kendi hayatına bak benim aileme kattiginda görüyorum kendine ailene yapilmasina istemeyeceğin birşeye başkalarına yapmamaya öğren
- 1 yıl
Dead guru bir sürü kisinin burada yuvasına bozmaya adamın namusuna metresi olmaya kalkmış adamsın kendi hayatına bak dedikodu yapacağına milletin
- 1 yıl
Esma her haltı yapabilirsin baba hınç egonu tatmin etmek uğruna ama benim eşime bir kelime edemezsin milletin helaline edemezsin psikolojik tatmin etmeye çalışan insanların helalina kuduran saygi ogrenememis hemsiresin
1 yılKapalı kadınların dar ince vb. giyimmesi sinir ediyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÜlke acil olarak islamcı ve akapeli fanatiklerden temizlenip komple bir yıkanmalı.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yatay alanda uzmanlar ovunebilirler sonuçta o konuda ama din konusu sıfır sıfır sıfır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı. Günümüzde ki kapalıların sadece %2 si islama uygun kapanıyor
00 YorumlaValla yıldızın lafı geldi aklıma hiçbirinizi sevmiyorum ama tekde canım sıkılıyor
00 Yorumla
1 yılSöylüyorum. Gerçek hayatta gördüğüm güzel kızlar beni benden alıyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılKadınların hepsi uzun saçlı şeytabdır hiçbirine güven olmaz
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 787 cevap paylaştı.
1 yılÇok tepki alacağınız diyorsun birde söyle diyorsun söylenirmi sence
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,7b cevap paylaştı. Erkeklerin çoğundan bir cacık olmaz. Tanıdıkça konuşmayı kesiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇoğu çocuk bana tatlı gelmiyor. Ve genel olarak çocuk sevmiyorum.
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum ki sevimsiz geliyor bazıları. Ve bazıları da çok şımarık, zorba. Çocuklarda çok çıkıyor mesela farklı olan akranı ile dalga geçme durumu. Bir çocuk hastaysa, engelliyse kaç tane çocuk onunla dalga geçecek potansiyelde. Kilolu çocuklarla ayrı dalga geçerler, kısa boylularla ayrı.. Çoğu masum falan da değil bence.
Cevap sahibi1 yılKendim büyütsem de kötü olabilir. Allah korusun da.. Efendi insan yok demedim, kötüleri de var dedim. Yargılamak için mi sordun bu soruyu?
Cevap sahibi1 yılÇocuk sevmek zorunda değilim. Kimseye zarar vermiyorum sonuçta. Bu sebepten de kimsenin yargılama haddi yok
Cevap sahibi1 yılTamam ama ben diyorum ki; iyiler de var ama kötü çocuklar da var.. Evet genelde yetiştirme etkili ama düzgün ailelerden de kötü çıkabiliyor az da olsa.
Cevap sahibi1 yılYani sonuç olarak, her çocuğu tatlı da bulmuyorum..
Gizli Üye(36-45)1 yılTrafikte motorlulardan nefret ediyorum saygıda duymuyorum yol falanda vermiyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen hiç birine saygı duymuyorum asıl trafik maganda onlar ve tüm trafik kurallarını avukat gibi en iyi kendilerinin bildiklerini sanıyorlar kafalarında da bir kamera kendi hatalarını asla çekmeleri ama başkalarının hatalarını hemen sosyal medyaya
Gizli Üye(25-29)1 yılOrayı geçsinler kapalıyım diyip alltan iş cevirenler çok var
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılsöylediğin tepki çekmez :D ben yazayım kadınlar sadece parayı sever :D
00 Yorumla Acaba kapalı kızlarda açıklar için en şeyi benim diye triplere girdiğini düşünüyormudur 😂
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu sitedeki kadınlar birgün beni delirtecek
02 Yorumla- 1 yıl
Yıprandım
1 yılhangi kapalı kadın en musluman benim demis
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. O nu kimse bilemez
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılVar aslında ama söylemem
00 Yorumla
insan ulaşamadığı şeyin hastasıdır.00 YorumlaTürkler neden klavye delikanlısı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Türkler hep cahil bir millet olmuştur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMüslümanlıkla alakam yok
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl😂🤣
Cevap sahibi1 yılEn azından yalan söylemiyorum 😅😅
Gizli Üye(18-24)1 yılSende taktın kapalilara awk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSana bir sey soylersem , cok tepki alirim
00 Yorumla
1 yılvar canım :D
12 Yorumla- 1 yıl
Söylesene canısı
- 1 yıl
ayıp olmaz :d
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her şey söylerim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hayir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSöyleyemem
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOlmas okumaya geldim
Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Rape fantezim var
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Dobrayım
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Söylersem çok tepki alırım dediğiniz bir şey söyler misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım