Ciddi milyarlarca dolarlık ödeme yapılsa Rusya'ya. Rusya 17 milyon km kare 1 milyon km karesi alınacak olsa yerleşim olmayan yerden. önceden abd ye 1 milyon km kare toprak sattılar. 7 milyom dolara çok eskiden.
İyi para alırsa satar
Satmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne zaman yapilmis bilmiorm bence gunumuz icon mantikli olabilir.. ben biraz espri gibi soyluyodum ama istihdam icin kent kurabilir buyuk sirketler. Sirketin ihtiyaclari dogrultusunda halkin da yasam kalitesi degisir ve yukselir boylelikle..
Bu aslinda yonetenlerin, yonetilenlere olan ihtiyacindan kaynakli bi durum. Yani senin hedef kitlenin talepleriyle sirketin profili ortusmeli. Bu ulke yonetimi icin de boyle. Cogalttigin olasilik ve imkanlar gelismisligini gosterir. Simdi ulkenin multeci vs dolmasi ve her alanda sistemlerin bozulmasina yonelik duzenleme? lerle bunu anlamak mumkun. Ozel sirketler simdiden sonra daha da onem arz edicek.
Fikrim mantıklı mı. Yeni bir Türk ülkesi fikri.
Rusyada turk ulkesi mi?
Turkiyede yabanci sirketlerin sehirlesmesini daha mantikli bulurum.
Peki fakir Afrika ülkesini istila etsek dünyada bize operasyon düzenleyen olur mu
Fakir afrika ulkesini istila etsen oraya ne hizmet goturceksin? Goturdugun hizmetin karsiliginda ne alcaksin..
Teknolojk üretim sanayi. Sorumun cevabını alamadım
Ya turkiyenin kendi gucu var da kendine yetiyo mu bi de afrikaya gitcek diger ulkeler operasyon cekcek vs vs...
Türkiye değil Türkiye'den ayyrılmak isteyen Türk erkeklerle fakir Afrika ülkesine operasyon çekmek
Ayril da git knki ne diyim xd
Afrika'yı istila için gideceğiz
:D peki.
Böyle bir gündem mi var yoksa utopik salladın mı kanks? Böyle bir durum olsa bile kendi içinde özerk cumhuriyet olarak izin verebilme olasılığı var. Ağır antlaşmalar yaparak kar etmeyeceği bir duruma girmez. Antartikayı verdiklerine zaten çok pişmanlar aynı duruma düşmezler. Zaten günümüzde topraklarının altında her türlü doğal zenginlik var. Önemli olan işletilmesi.
Madeni olmayan toprakdan bahsediyorum
Antartikayı da öyle vermişlerdi :D Buz kütlesi diye.
Satsa nolcak rusyanın topraklarının %80 ini verimsiz buzullar
Buzul mu yoksa toprak mı