Evli bir erkek ile nişanlı bir kadının birlikteliğine şahit olsanız ne yapardınız?
Görmemezlikten gelirim
Herşeyi anlatırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlisin eşine nişanlı olanın nişanlısının kanısında birlikte herseyi anlatırım aldatanlar cezalarını bu dünya da da cekmeliler
Bu karakter dekileri Allah bildiği gibi yapsın
Bu resmen serefsizlik herkes görmezden gelirse daha çok yayginlasicak bence
Cevap
11Cevap
Bi tepki göstersene bak napıyor lar seni yobaz ilan ederler kendileri medeni olur
Gerçekten öyle ve bunu kendilerince normal karşılıyorlar aralarındaki espiriler bile aldatmaca ile ilgili hep
Sokakta sadece hayvanlar bu durumu yaşar onlarda kendilerini o kategoride görüyorsa onların tercihi
daha nişanlıyken aldatıyorsa evlenince üzerinden mahalleli geçer o kadının
Açıkça söylemeden ima ederim ki bu hallere çeki düzen versinler.. sonunda her iki tarafında canı çok yanabilir
Benim tanidigim birine yanlis yapiyorlarsa soylerim
Kadını, herşeyi anlatmakla tehdit edip bende faydalanırım (sadece ayaklarını yalarım)
Ne hallere geldik nerde bu kadınlar nerde bu olaylar ben niye bulamiyo.
Zina yapanlar yapsın bununla ilgilenmem ama aldatan varsa anlatırım kimse kimseyi bilerek enayi yerine koymasına gerek yok
Hayat onlarin sonuçta yanında senin
Anlamadım
Bilmiyorum tek bildiğim vicdanım sizlaniyor çünkü o erkeğin çocuğuyla hep ilgileniyorum ve babasının öyle olması üzücü
Ben olsaydım çoktan intihar ederdim ben kaldıramam böyle bir şeyi benim herşeyden önce Allah korkum var
Ztn bu yüzden sessiz kalmak zor diyorum onlardan değil Allah'tan korktuğum için
Anlamıyorsun beni benim ilişkim değil sadece bu ilişkiye sahip kişilere yakınım
Ne oldu?
Skmde olmaz ne bok yiyolarsa yesinler
Karşı cinsse birde ben teklif ederim :)
Beni alakadar etmiyor kişiyi ilgilendirir
Sanane?
Bence de banane ama elimde değil o erkeğin çocuğu sürekli benim yanımda vicdanım sizlaniyor
Bakıcılığını mı yapıyorsun?
Evet
Susarak iyi mi yapıyorum bilmiyorum
Alan memnun veren memnun, ispatlayabilirmisin? İnkar edecek ve yap dedi yapmadığım için iftira atıyor derse ne yapacaksın
Peki sen bu durumda olsan ve bilen biri sadece sana acıyarak baksa zamanla öğrendiğinde hesap sormazmisin
O kişi senmisin?
Hayır ben sadece o çifte yakınım
Nişanlı kadın kim?
Kimin ne yaptığı umrumda değil
Oha derim
Söylenmeli
İlgilenmem
Kadın sen misin
Hayır benim onları gördükçe şahsen vicdanım sizlaniyor midem kaldırmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?