İnanıyorum
İnanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kuranda ve hadislerle desteklenen bu olaya inanıyorum bazıları zülkarneyin büyük İskender ya da Mete han olduğunu ileri sürer evet ikiside büyük imparatorluklar kurmuştur ancak ne İskender nede Mete han bir sed yapmamıştır zülkarneyn çok eskiden yaşamış olmalı o kadar eski ki onun zamanından yazılı 1 metin ya da yazıt kalmamış aslında 7 bin yıl öncesine ait yenisey yazıtlarında belki yazıyordu ama o yazıtlar o kadar silikleşmiş ki okunmuyor okunan kısımları ise bölük pörçük olduğu için 1 anlam çıkmıyor
Hristiyanlikta Hz İsa onların günahlarının bedeli olarak çarmiha gerilip oldurulmuştur fakat İslam'a göre Hz İsa Mesih yani kastedilen mehdi allah katına yükseltilmiştir. Kiyamete yakın dünyaya gelip tüm dünyada adeleti sağlamak için geri dönecektir. Yecüc ve mecüc denilen kabilede eski zamanlarda bozgunculuk yapan insanlardan farklı görünen ya da farklı konuşan bir toplulukmus o zamanda yaşayan zulkarnenyn peygamberin insanlara zarar vermesin diye bir yere hapsettigi söylenir. Yecuc ve mecüc hatta onların herzaman orayı çıkmak için kaldıklarını ama sonrasında Allah tarafından eski haline getirildiği söylenir. Fakat kıyamete yakın bu set kalkıp yerlerinden çikacaklarmis
Cevap
3Cevap
Yok be arkadaşım, herkes bir umut yaşıyor. Deve sidiği faydalıdır diyen bir toplumdan daha ne beklersin.
İnanıyorum
İnanıyorum
tabiki inanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?