Açık sözlü yorumlarınızı bekliyorum?
Kızlar, Kaynananiz ya da sevgilinizin annesi haddini aşsa ve size böyle bir harekette bulunsa tepkiniz ne olurdu?
Açık sözlü yorumlarınızı bekliyorum?
Kaynananiz veya sevgilinizin annesi çokta haklı olmayan bir sebepten dolayı üzerinize yürüse ve hatta size vurmaya kalksa tepkiniz ne olurdu. yaşından dolayı susar mıydınız yoksa karşılık verip onunla kavga mı ederdiniz?
Gizemli_-Adam sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
O kim ki öyle bir davranışı hak görüyor? Kendi annem bile böyle bir şey yapmazken o kim? Yaşını da umursamam. Benden önce doğdu diye kimseye ekstra bir saygı göstermem. Bana da ekstra bir saygı göstermeleri istemem. Saygı hak edilir. Ayrıca bir şey yapmam diyenleri de anlamyorum. Neden bir insan kendini ezdirmeye meyilli olur ki?
Ben kendimi korurdum ve kesinikle susmazdim çünkü sustunuzda kendilerinde size böyle davranmaya hak goryorlar sesinizi cikartmadiniz için böyle yapmaya devam ediyorlar nasıl olsa susuyo diye.
Bence bu arada bu ilişkiyi gözden gecirmeni geriktini düşünyorum.
Annem bile bana böyle davranmazken sırf kocamın annesi diye bana yapılanlara göz yumacak değilim misliyle karşılık verirdim şahsen
Misliyle karşılık derken öyle bir girişimde bulunursa bildiğin döversin yani doğru mu anladım? 🤔
😅Harikasın 🤣 katılıyorum bu arada ✌️
Rica ederim ✌️
Vurmaya kalkmak ne ya? Ne hakla? Ne hadle? Kendi annem babam vurmaya kalksa onlara da tepki gösteririm
Böyle bir olay maalesef yaşandı kuzenim ve onun kaynanası arasında. Bu sizin başınıza gelse peki o an tepkiniz ne şekilde olurdu daha açık olmam gerekirse onunla fiziksel bir kavgaya girer miydiniz öyle bir durumda?
Bunun yaşı yok kusura bakmasın. Benden daha çok eşimin tepkisi önemli ne yapardı acaba
Tabiki öyle ama eşinin vereceği tepki alınacak kararlar vs daha sonra düşünülecek şeyler. Ben daha çok o an vereceğiniz tepkiyi soruyorum. Yani itip kakıp daha yetmeyip saçınıza yapıssa vurmaya kalksa ve sizi dövmeye kararliysa o an fiziksel olarak sizin tepkiniz ne olurdu?
Ortamdan. Uzaklasirim Allah'a havale kırilan kalbimin ahı çıkar
Açıkçası bu büyük sabır gerektirir bence... Peki bunu nezaket amacıyla mı yapardınız yoksa kavga edecek kabaca dövüşecek fiziksel gücü kendinizde bulmadiginiz için mi alttan almayı tercih ederdiniz?
Şiddete baş vurmam ama orada vicdanın rahatsız edecek düzgün üslupla lafımi söylerim vicdanıyla baş başa kalsın burada eşimin tutumu daha önemli beni ne kadar önemsediği o anlaşılmamak daha çok yıkar hele seven taraftan
Birde arkamdan konuşmuş ve ben bunları duymussam bu bir laf söyleyişle yüzüne derim gerçekleri üslubumu bozmadan
Büyüğüm oldugu için karşılık vermem orayı terk ederim ama bir daha asla onunla görüşmem
O elini kırarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?