Hayır Namaz kılmıyorum Mezhepsiz koyu Hristiyan'ım kiliseye gidiyorum kilise de dua ediyorum dilek mumları yakıyorum kilisemizin rehberlik dualarını dinliyorum
ben Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmis tarzı cümlelere inanmam dünyevi işlere kulun gereksiz veryansini diye bakarım. nasibinde olmayan şeyi niyet etsende huzura kabulun yoksa niyetin de boşunadır içten istemende.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır Namaz kılmıyorum Mezhepsiz koyu Hristiyan'ım kiliseye gidiyorum kilise de dua ediyorum dilek mumları yakıyorum kilisemizin rehberlik dualarını dinliyorum
Peki hep kılmaktan seni alıkoyan şey nedir bizlerin kılıp kılmadığından çok Sen neden devamlı kalamıyorsun onu araştırman daha iyi değil mi
Kaçırdığım zamanlar oluyor illa ama devamlı kılarım
Allah kabul etsin
Aminn
Namaz kılan ahlaklı düzgün bir kız bulaydım iyiydi ama imkansıza yakın bir şey artık
Kalpler Allahi anmakla huzuru bulur
Allah kabul etsin yaptığın ibadetleri
şeytan kol geziyor maalesef
Allah nasip etsin inşallah hepimize
amin, inşallah; Allah dilerse demektir biliyorsundur belki lakin namazi da Allah nasip etmediği için kilamadigini düşündün mü hiç
Hayır çünkü o yanlış, eğer sen istersen Allah nasip eder
niyet ayrı bir şey nasip ayrı ama
Allahın nasip etmesi için seninde içten bi şekilde istemen gerekiyor demek istedim. nasip niyetlik bi durum yok
ben Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmis tarzı cümlelere inanmam dünyevi işlere kulun gereksiz veryansini diye bakarım. nasibinde olmayan şeyi niyet etsende huzura kabulun yoksa niyetin de boşunadır içten istemende.
Bazen
Allah kabul etsin
Amin teşekkür ederim her gün kılamıyorum
kılarız inşallah
Maalesef
Evet
Allah kabul etsin
Amin
2 gün önce bıraktım
Kılmıyorum
kazam yok.