Haksızlığa uğrayan bir sürü insan var hem de yıllarca..
Sen kötüsündür kesin onun için gelmiştir başına diye düşünülmesi çok cahilce.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Haksızlığa uğrayan bir sürü insan var hem de yıllarca..
Sen kötüsündür kesin onun için gelmiştir başına diye düşünülmesi çok cahilce.
Ben bu sözü çok kullanırım.
Kullanma sebebim ise çevremde orada burada gördüğüm insanların hayattaki tavırları ve yaşadığı hayatları. Şöyle bir durum var, bir insanın başına iki sebepten musibet gelir.
Birincisi; ya zamanında ah almıştır yanlış yapmıştır ceremesini yıllar sonra çekiyordur.
İkincisi de;ya da temiz kalpli masum biridir sürekli insanlar yüzünden kötü bir hayatı olmuştur imtihan süreci yaşıyordur.
Genel olarak gördüğüm kişilerin yaşadığı hayatın sorumlusu yine kendileri olduğu için "herkes kalbinin ekmeğini yer." sözü cuk diye oturur.
Ama tabi ikincisi gibi ise bunların sonunda güzel bir hayat süreceği bunların bir hayatın zorluğu olarak görüp sabrederek işin sonunu getiren insansa eğer istediği hayata bu tür aşamalardan sonra ulaşır.
Demem o ki, biz insanoğlu olarak genele göre konuşuruz çünkü özele indirgememiz için özel kısmın çoğunluğuna bakarız genelden azsa özeli hiçe sayarız.
Bizde yanlış yapıyoruz ama bizim de gördüklerimiz bunlar.
Ne yapalım bilmiyorum.
Hayırlısı olsun.
Cevap
2Cevap
Evet saçma bir söz.. adalet yok çünkü dünyada
Tabi yok canım.. Yok kötüsündür de o yüzen senin başına bunlar geliyo.. Yok ya? Tecavüz edilen bebekte kötüydü dimi?
Biraz öyle ama haksızlığa ugrayanlar haricinde kalbinden sürekli kötülük geçen insanlar hakkında kıskançlık yapan haset birisinin karsisina ne kadar iyilik çıkar ki zaten
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?