Biri size nasıl davranıyorsa sizde öyle mi davranırsınız, yoksa kendinize yakıştırdığınız şekilde mi davranırsınız? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kimsenin davranışına göre şekil almam. Ben benim, o o’dur.
Benzemek, taklit etmek bana ters gelen şeyler. İçimden nasıl geliyorsa öyle davranırım, bunun doğrusunu ve yanlışını ayırt edebiliyorum 🤷♀️
Ve evet sanırım insanların bir çoğu kalbinin ekmeğini yiyor. Bu mümkün. Evren en güzel cevabı en doğru zamanda insana veriyor 🥳
Kesinlikle öyle 🙏🌹
Haksızlık yapan karşılığını elbet alır, ilahi adalete inanıyorum, bu dünyada veya ahirette illa ki karşısına cikar
Kesinlikle öyle ❤🌹
🎀💘🦋
Ben kendime yakışanı yaparım her daim :)
Ne güzel 🌹🥰
Cevap
9Cevap
Ula şu kalpi bi rahat birakun biri hırsız der biri kötü der biri kapısı var der ula bi salun şunu ya biride firuncu etti kalbi kalp ekmek yapay 😂😂😂
Rahat bırakmayacaz 😅😅
Herkes kalbinin ekmeğini yiyor valla lakin benim fırın tadilatta galiba :D
😅😅
Haksızlık yapan olursa elbette karşılığını alır. Şuna söyle cevap verebilirim. Herkes aldığı terbiyenin askeridir
Bazıları da şunu yerler adhdhdh
https://www.youtube.com/embed/Jpi-hOdyLlQBir söz var ya ‘kalbinin ekmeğini mi yemiş …. Yemiş umrumda değil’ diye artık o kıvamdayız 😅
Ben kendime yakışanı yaparım. Ama o tip insanları da hayatımdan uzak tutarım
Karakterim neyi yansıtıyorsa onu yaparım ben benj bilirim
Ben daha o ekmeği yemediğim için inanmadım henüz
İlahi adalet var merak etme. Bugün değilse de yarın muhakkak görürsün. Ben defalarca şahit oldum. Eden buluyor
Büyük bir ihtimal evlilikten, hayatında birinin olmasından bahsediyorsun. Anlıyorum bazı şeyleri çok isteyince olmuyor. Bende çok istiyorum mesela ama olmuyor demekki daha vakti var. Henüz kısmet olmuyor. O yüzden ben akışına bıraktım sende öyle yap
Çirkin ve kötü niyetlilerin şanslı olduğunu düşünüyorsun ama yanlış düşünüyorsun. Güzellikler yakında seni bulacaktır merak etme. Zira her nasip vaktine esirdir 🌹rica ederim
Rica ederim her zaman beklerim 🥰🌹
Kendime yakışanı yaparım...
Yemez adaletli biryer değil burası
Genelde alltan alan ve yapıcı tavırla davranırım
Ama bir süre sonra yorar
İllaki olmuştur
🤷♀️🙏
Evet
O kesin
Kesinlikle
en nefret ettiğim söz budur.
heee birde kader gayrete aşık olayı da var sjshdhhd