Ben 4. Katta oturuyorum , üzerimde 2 kat daha var , üst katta oturan kadınlar sürekli sofra bezi cırpıyor , tırnak kesip asagı atıyor, sac tarıyor yumak yapıp sacını asagı atıyor ve ne hikmetse hepsi benim balkonumda... camasır yere düşürür , bişey olur bişey atar her neyse ben kimseyle muhattap olmam çnkü aşırı dedikodu eden insanlardı ben evlenip geldigimden beri sadece yaslı bi teyze var onla konusurum. Yani kimseyle husumetim de yok anlayacagınız ama bu kadın her buldugunu atıyor tsört corap camasır çatal bıcak düsse gelip ister ama digerlerine istemez... Bende poset içine bütün pislğini attım balkonda tuttum poseti ve bunun içinde esyalarda vardı , onlarıda poset içine koydum , bir gün denk geldik istedi bende o poseti verdim hepsi sizlerden gelen şeyler pisliginizin içinden seçer digerlerinide ister çöpe atın ister yastık yapar kullanırsınız dedim... Ve yaptığım sey dedikodu oldu yayıldı hor görüldü vs vs. Ve esim yıllarca susup alttan aldığımı bilmesine ragmen neden böyle bir şey yaptın ayıp degil mi rezil olduk niye yaptın dedi... Ya sikayet ettim düzelmediler
Uyardım düzelmediler
Napayım ben başka? Artık milletin pisliğinden bıktım.
Uyardım düzelmediler
Napayım ben başka? Artık milletin pisliğinden bıktım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer