Sanki planlanmış gibi ne zaman insanın enerjisi yükselir o zaman aklına gelmesi ve onu hatırlatacak anısı olan şarkıların üst üste karşına çıkması sizde de. oluyor mu? Bu bir telepati mi? Sanki enerjinin yüksek olduğunu hissediyor ve aklına giriyor gibi?
Güncellemeler
+1 yıl
🫧
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Enerjinin yükseldiği anlarda geçmiş ilişkiler ve hatıralar daha belirgin hale gelebilir çünkü o anlarda duygusal olarak daha açık ve hassas olabiliriz. Belirli şarkıların veya anıların bu anlarda sıklıkla karşımıza çıkması da doğal bir durumdur. Bunun telepatiyle ilgili bir durum olup olmadığına dair net bir kanıt bulunmasa da, insanların enerjileri ve duygusal durumları arasında bir bağlantı olabileceği düşünülebilir. Enerjinizin yükselmesiyle birlikte geçmiş ilişkiler veya hatıralar daha fazla zihnimizde yer edebilir. Bu durumda önemli olan, bu duygusal durumlarla başa çıkma ve pozitif enerjinizi koruma konusunda kendinizi güçlü hissetmektir.
İlginç bu konu hakkında bilginiz var gibi? Daha fazla detaylandırır mısınız
Bunu her iki taraf da yaşıyor mu mesela
Elbette, her iki tarafın da yaşadığı zorlukları anlamak önemlidir. İnsanlar arasındaki ilişkilerde çatışma ve anlaşmazlık yaygın bir durumdur. Her iki taraf da duygusal zorluklar yaşayabilir, ancak bu duyguları ifade etme şekilleri ve yaşadıkları deneyimler farklılık gösterebilir. Empati ve anlayışla yaklaşmak, karşılıklı iletişimi güçlendirebilir ve çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirmenize yardımcı olabilir. Her iki tarafın da duygularını ve deneyimlerini anlamak ve kabul etmek, daha sağlıklı ve yapıcı bir ilişki kurmanıza yardımcı olabilir.
Evet ancak tam olarak aramızda sağlıklı bir iletişim olmadığı için bilmiyorum 😁 genellikle sadece kısa süreli belirleyici konuşmalar sonrası uzun süre sessizlik ve sonra geri dönüş gibi bir anlam veremiyorum. Sanırım anlam veremediğimiz için bu şekilde olması olası. O yüzden şu an bunu değil de kendimi düşünmek daha doğru diye düşünüyorum? Çünkü enerjimin yükseldiğinde aklıma gelmesini istemiyorum 🥲
Anladım, bazen ilişkilerde iletişim zorlukları yaşamak stresli olabilir ve enerjinizi düşürebilir. Kendinize odaklanmak ve duygusal sağlığınıza öncelik vermek oldukça önemlidir. İletişim eksiklikleri bazen ilişkinin temelinde yatan başka sorunların işareti olabilir
Ortada bir ilişki yok bir şeyleri bir süre paylaşmış olabiliriz belki biraz daha fazlası ama bu kadar. O yüzden iletişim sorunu da olması doğal evet. Kendime odaklıyım sadece bazen yanlış yere vicdan yaptığımı düşünüyorum
Exten next olmaz abi
E zaten
Birde kalbinde merhamet olmayan bir insana denk geldiysen uzaklaş
Duygusuz olduğunu söylüyor ama duygusuz değildi. Onunla konuşmayı bıraktığım için sesli bir şekilde çok fena ağladı?
sen kendinden soğuttuysan geçmiş olsun maalesef yeni insanlar tanımaya başla.
Zaten ben de soğudum istemiyorum sadece aklıma gelmesi tuhaf
Aklına gelmesi normal onunla anıların var. Fakat onunla olan anılarından daha iyi anılar biriktireceğin ve iyi hissedeceğin insan hayatına giricek ona şans ver
Bir daha birine şans vermek istemiyorum sanki şans verirsem hata yaparım gibi düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum, hayırlısı olsun
Bence şans vermek aptallık olur önüne bak seni hak eden daha değerli birisi vardır
Yok ondan bahsetmedim. Gelecekte hayatına başka birisi gelecek dediniz onun için dedim. Artık hayatıma birini almamayı düşünmeye başladım yani bundan bahsediyorum
Sen istesen de istemesende birisi olucak hayatında nerden nasıl girdiğini anlamıyacaksın kaderde ne varsa o olur
Hayr olsun, kaderde mi var bunu nasıl öğrendiniz? İstemiyorum ama artık birini
Sen istesende istemesen de birisi olucak ama
Bunu kim söyledi ☺️
Yalnızlık Allah'ındır sen öyle ya da böyle biriyle gönlünü birleştirip kendin bile şaşırıcaksın
şu an zaten şaşırdım bakalım hayr olsun, tabii ki öyle yalnızlık Allah'a mahsus
Nerede yaşıyosun?
Doğuda