KS'de ki birçok insanın yaşam enerjisi yok resmen. Zoraki bir yaşam enerjisi alıyorum. (Bunu bir çoğumuz alıyor gerçi)
İnsanların enerjisinden çabuk etkilenir misin?

Sitede gerçekten böyle bir şey var ya. Gerçek hayatta da öyle keza. Ancak böyle bir durumda ortamın enerjisini yükseltmeye çalışan da hep ben oluyorum ne hikmetse. Yahu gelmişiz 3 gün yaşamaya, tamam üzüleceğiz kırılacağız da ama nereye kadar negatif negatif... Hofff... Yazarken bile içim daraldı. Az gülün arkadaşlar, vallahi gülmek bedava! 😂
Soruyu cevaplamayı unuttum yine. Hayır çabuk etkilenmem. 😁
Aynı durumdayız bak. Pozitif enerji saça saça yoruluyor insan bir süre sonra.
Bu yorgunluğu atmak çok kolay benim için bazen unutuyorum atmayı 😃 birikim yaşıyorum.
Harikasın yine bu gece hahah
Dur bakayım öyle miyim? Valla zirvedeymişim. 👑
Valla negatif yüklü enerjisi olan insanlar beni gerçekten yoruyor. Bir insan nasıl hep negatif olur anlamıyorum. Hep bir yakınma, hep bir şikayet hali. Böyle insanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.
Birebir konuştuğum kişilerin enerjisinden çok çabuk etkilenirim ama sorulardaki insanların enerjisinden etkilenmiyorum. Zaten dediğin gibi o kadar enerjisizler ki yansıtacak bir enerjileri de yok
"enerjisizler ki yansıtacak bir enerjileri de yok" burada bana bir gülme geldi nedense 😃
Ya ben senin enerjine bayılıyorum deli kız. Senin şu yorumunla bile yükseldi enerjim. 😂😂
Ahaha şu an sitenin iki kıymetlimis üyesini mutlu etmek enerjimi yükseltti 😌😌
Selamlar,
Evet, bir dönem bu etki altında uzunda kaldığım olmuştu. Fakat belli bir süre sonra artık zehirlendiğimi hissettiğim. İnsanların negatif enerjisi gerçekten bir tür hastalık gibi. Yapıştığı zaman bünyeden atmak çok kolay olmuyor. O yüzden kendime göre bir kalkan oluşturdum. Artık böyle hissetmiyorum.
Cevap
22Cevap
Genelde etkilenmiyorum aslında etkilendiğim şey insanların bana olan enerjileri
Evet etkilenirim. Modum yüksekken modu düşük biriyle aynı ortamda olunca benim de modum düşer. Herhangi bir şey yapmaya isteğim kalmaz.
İlk kez gördüğüm bir insanla aynı ortamda bulunsam ve o kişinin modu yüksekse benim de modum yükselir. Neşeli ve sıcakkanlı olurum.
Etkilenmek demeyelim de somurtan, negatif tiplerden, olumsuz konusan insanlardan hoslanmiyorum. Onlarla zaman gecirmeyi sevmiyorum. Uzak durmaya calisiyorum. Hayat guzel sey ve insan umudu kadar yasar bu hayati diye dusunuyorum.
Etli ekmek diye okudum başı 😐 acıkmışım
Sen iyi acikmissin 😂
Bence de 😂🤐
Kesinlikle etkileniyorum. Direkt etkiliyor beni bir negatif enerji sezsem yasam enerjim dusuyor sanki karakterim degisiyor, normalde samimi neşeli biriyimdir ama o negatif geldi mi aksine dönüyorum elimde bile olmuyor. Bir insandan sezdiysem en basta yakinlik da kuramiyorum on yargı olusturuyor😅 bir bakima iyi aslında enerjiyi hissetmek ama negatif olursa is bozuluyor yorucu oluyor
Hayır. Güne enerjik başlamışsam, karşımdaki insan en depresif insan bile olsa hiçbir şekilde modumu etkileyemez. Doğrudan beni ilgilendiren, etkileyen bir durum söz konusu değilse tabii.
Her enerjiye aldanmamak lazım, yanıltıcı olabiliyor. Özellikle KS de çoğu insan mükemmel takıldığı için, buranın enerjisi tartışılır.
Enerjisi daima olan bir enerji ise etkilenebilirim
Diğer türlü bi öyle bi böyle olmaz
Benim kendi negatif enerjim bana yetiyor. Kimsenin enerjisini alamam, almam.
Yeri geldi mi, pozitif enerjinden geçilmiyor.
Eserekliyim nolmuş 🤨
Ney ney 😬
Geliyorlar arada diyorum
Yanımda olsan, enerjim yüzünden terlikle kovalarsın sen. Belli oldu. 😂😂
Kapat kapıyı?
Yok kız Koç burçları güler yüzlüdür beraber güleriz. Bana gülecek insan lâzım.
Kayseri'yi de tercih listesinde düşüneceğim bu gidişle. Erzurum daha önceliğim ama olmazsa orası da olabilir gibi geliyor. Ben seni hep güldürürüm, yeter ki o el lezzetini ben de göreyim. 😂
Görürsün. Hakkında hayırlısı olsun ☺
@padisahinkizi el lezzetini bende merak ediyorum. Hepimizi çekecek Kayseri'ye bak
Yok yok çekmez, iter.
Coğrafya da buna iç göç derler ama bence bu kesinlikle beyin göçü, aklı olana! 😂
Sen niye bir negatifsin hee!
Oluyor işte
00:06 - 00.20
Kalk kalk 😃
Bir ben izlemedim herhalde bunu
İzlemez olaydım 😅
Benim de açıp izlemişliğim yok fakat denk geldiğim bazı sahneleri vardı.
Geceye favori bir dizimi bakayim o halde trtde yayınlanırdı bir zamanlar: Osmanlı Tokadı.
Oradaki Doğan Bey gibisin. 😂😂😂 @Neyapacaksınkiiiiii
En sona kalan mı? 😅
Başrol tokatçılardan, yaşlı olanı. Uğur Çavuşoğlu. 😂
Moderasyona dalmışım 😃 maaşlı çalışan gibi kendime dert edinmişim resmen
Hiç izlemedim bilmiyorum ki ya.
Sal kendini yangeç
Offf çok şey kaçırmışsın, çooook! Efsane dizi efsane, boş vaktinde başla. Ben de başlayım sonra ya. 😂
Hiç sıkılmazsın, bolca gülersin. Keşke yine çekilse var ya...
Öveni çok ama hiç izlemeyi düşünmedim, yine düşüneceğimi sanmıyorum.
O zaman ben izler gülerim iyi aklıma geldi ahshhss
Ben de bu görüşe gülerim 😂
Dağılın 🏃🏻♂️🏃🏻♀️🏃🏻♂️🏃🏻♀️🏃🏻♂️🏃🏻♀️
Enerjisi düşük, ruhumu daraltan kimseyle muhatap olmuyorum. Yeterince sıkıntım var bir de sanal karekterlerin bklu ruh değişimleriyle temas kurup canımı sıkamam.
İnsanların enerjisinden, ortamdaki müzikten, kokudan vs herseyden etkilenebilirim 😂😂
Sadece olumsuz değil olumlu anlamda da her şey çok etkiliyor beni, neden bilmiyorum 😂😂
Evet bulunduğum ortamdaki enerji beni hemen düşürür ya da yükseltir. İnsanların yaydığı enerjiden kendimi koruyamiyorum.
Cok etkileniyorum ben. Bi başka semtin enerjisi bile anında ruh halimi etkiliyor. Yıldızım çok düşük galiba 🤔
Etkilenirim, negatifler benim de modumu düşürür. Ama bazen kimsenin enerjisinden etkilenmeden modum yüksek ya da düşük olabiliyorum.
Açıklamaya ben de katılıyorum ya, bazıları gerçekten ömür götürüyor, bu kadar negatif olunca insanın motivasyonu, enerjisi düşüyor güzel...
Pozitif insanları severim , devamlı şikayet eden depresif insanların ağızlarına kürekle vurasım geliyor
Hayvanlarla içli dışlı olmanın bir artısı daha 6. Hissi güçleniyor insanın o enerjiyi anında hissediyorum 😂
birebir muhattap olduysam etkilenirim negatif enerji yayıyor işe çok iletişim kurmak gülmek varken gerek yok :)
Çok etkilenirim hissim kuvvetli ya sarar ya iter beni onu hissederim
Hayır ama ne zaman da etkilensem tıkıntılı oluyorum
Samimi olursa evet etkilenirim isterse sahte samimiyet olsun kendi bilir
KS de enerji yokki benim enerjimi bile aldı çabuk etkilenmem 🤗
Enerjim yüksekken dünyaya yeter ama birden ekonomi haberi görünce eksilere düşüyorum
Uçlardaki insanlardan etkileniyorum bazen. Çok yüksek veya çok düşükse etkiliyor.
Sadece sevdiğim insanlar olunca belki etkisi olur. Onun dışında kendi enerjim önemlidir.
Bunu duydum... ama hiç hissetmedim.. sanırım bu bir inanç meselesi diye dusunuyorumm
Her duyguyu en dipte yaşayabiliyorum, mutluluk dışında.
Etkilenmekten öte özellikle negatif enerji yayan kişilerden uzak durmaya çalışıyorum.
Bence hepimiz bir enerjiyiz ve diğer insanların enerjisinden de etkileniriz. Bazen de hissetmek istediğimiz için o enerjiyi hissederiz. Ben çok etkilenirim. Yanımdaki kişi mutsuz ise mutsuz, mutlu ise mutlu olurum.
Enerjiden çabuk etkilenirim. Etki tepki meselesi aslında. Karşıdaki insan negatif enerjiyle doluysa sana da yansıyor ya da cıvıl cıvıl pozitif enerji dolu bir insansa sana da mutluluk yayılıyor. İyi ki varlar pozitif insanlar 😊
maalesef ki evet negatif ve gergin ortamlarda fazlasıyla geriliyorum ve yorgun hissediyorum. Tabiki tavsiye vermeyi dinlemeyi seviyorum ama abartılı dertlerden bunalıyorum hayat kalitemi etkiliyor :(
Etkilenirim ama buda kötü sahte ennerjilerde vardır göz boyamak icin ama inanıyorum gercek sanıp aaa çok pozitip enerjili kişi diyorum ama...
Karşımda negatif biri varsa hemen o ortamdan uzaklaşırım enerjimi kötüye çevirmesine izin vermem
fazlaca etkileniyorum cok rahatsız oluyorum baş ağrısı yapıyor o insanlar
Evet biri benim yanımda sinirli olunca ister istemezebana yansır mutlu olunca aynı şekil
Kolay etkilenmem ama gözümde olurlar sürekli
Evet maalesef en çokta negatif olan kişilerden
Evet çok etkilenirim maalesef
Evet ya anında modum düşer veya yükselir
Yok etkilenmem insan da ruh mu kaldi yasiyacak
negatifi pozitif yapmak benim işim😆
Bazılarında negatif enerji oluyor, gelemiyorum.
Evet yaaa hemen etkileniyorum çok kötü bir şey
Negatif ortamlar geriyor benii
Evet ve genellikle hep yanlış kişidir
Olumsuz enerji alırsam etkilenmeden uzaklaşırım.
O yaşadıkların kaynaklı kişinin kendisin de biter
Enerji yüksek insanlar beni içine çekiyor.
Enerji mühim
Etkilenirim enerjik insan candır
Evet enerjiye de inanırım
Yabancı ve tanımadıklarım enerjisi beni etkilemez.
Eveet etkileniyorum kendime dert ediniyorum
Etkilenmemek mumkun degil
Evet etkilenirim
Etkilenirim
Etkilenmem
Hayır etkilenmem
Enerji önemli
Hayır.
Keşke olmasa ama evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?