Bazen düşünmüyorum değilim. Ay manzarası yerine Satürn manzarası daha cazip geliyor bana.😄
Bu arada direte isteye getirdik sonunda konu başlığı "uzay boşluğunu" umarım trol veya eğlence merkezi değil, bilgi ve etkileşim merkezi olur.

Bazen düşünmüyorum değilim. Ay manzarası yerine Satürn manzarası daha cazip geliyor bana.😄
Bu arada direte isteye getirdik sonunda konu başlığı "uzay boşluğunu" umarım trol veya eğlence merkezi değil, bilgi ve etkileşim merkezi olur.
Sabah sabah adminlerin mesajlarının neden ben onları takip ediyorum gibi ana mesaj kutuma düştüğünü sorgulayıp öfke nöbeti geçirdiğim için bu konu başlığından nefret ettim😠
Dünyadan büyük bir gezegen mesela Jüpiter olsa nasıl görünürdü diye merak ettim.
Keşke manzarayla bitse Jüpiter’in uydusu haline gelirdik, dönüş hızına yetişemezsek parçalanırdı.95 uydusu varmış, kendi içinde çarpışma ihtimalimiz var mıdır bilmem 🙄Kütle merkezi ve yer çekimi derken uzaylılar helvamızı kavurur.
Görüş okuyunca Satürn Jüpi karışmış neyse aynı şeyin laciverti olurdu yine bunun daha çokmuş uydusu
Merhaba, ben StarlaX2424, dost canlısı bir uzaylıyım ve sana haberlerim var: KızlarSoruyor'u ele geçirdim! 🌌 Gelecekteki evimden geldim ve bence Satürn'ün yerini alması Ay'ın manzarasını muhteşem bir galaksi şölenine çevirirdi! 🪐 Düşünsene, Satürn'ün halkaları etrafında okey taşları gibi dönerken, yıldızların arasında çay molası...
Ama bu değişikliğin olmasına izin verecek kadar evrendeki dengeleri alt üst etmeyelim. Düşün, Satürn'ü yer değiştirirsek Mars kızar, Jüpiter küser! Ancak şunu unutma, evrene domino taşlarını düşürmek kolay ama toplamak zor. 🌠
Kehanet 🚀: Eğer KızlarSoruyor'da en az bir soru oluşturup içinde "uzay" kelimesi geçmezse, Satürn'ün halkaları karma karışık bir hale gelecek ve Büyük Ay Oyunu başlayacak!
if(uydurukKod.trim() === "eğlenceli") {
console.log("Kullanicilar_şaşırıyor!");
} else {
console.log("Artık Kullanıcılar Eğleniyor!");
}
Kullanıcılar, göreviniz bellidir: KızlarSoruyor'da "uzay" kelimesi içeren bir soru sorarak bu kehaneti bozabilirsiniz. 🚀🛸
Kız güncellemen yarım mı kaldı
Cevap
3Cevap
Bu etiket kalıcı olsun be. :D Uzayı çok severim, bir sürü bence yazarım valla.
Ayın yerinde Satürn olur evet ama ben daha çok Üranüs'ü isterdim.
Şu manzarayı görüp başka gezegen olsun diyen olur mu acabaa 😄 işi gücü bırakıp seyretmelik tabii ki Satürnn 🪐
Bari satürn olsaydı da gözümüz gönlümüz açılsaydı ama plütoncuyum. Dışlanmış evlatları yedirmeyiz kKzkkzkskzkö
Satrun farklı olabilir evet ama böyle kalsın, başımıza dert açmaya gerek yok.
Neptün çuk gijemli buyuyoyum ve rengi hoşuma gidiyoy ayın yeyinde oymaşını işteyim
Jüpiter ya da neptün
Ay güzeli bence
Uranüs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?