Sitedeki hangi tarz üyeleri uzay boşluğuna göndermek isterdiniz?

Sitedeki hangi tarz üyeleri uzay boşluğuna göndermek isterdiniz?
Bir kaç üye var 😃 .. Bu üye tiplerinin işi sitede eğlenmek zaman geçirmek yerine , kendini yüceltmek için başka birini gömendir.. Kendi çöplüğünden habersizler, atdığı görüşlerde soktuğu laflardan anlaşılıyor bu insanları iletişimde oldukları bilir gerçek yüzünü onlar da olmasa kendilerini dünya markası sanar..
Görüşüme atlayanları, sorularımdaki görüşlere atlayıp boş bildirim yapanları, sorduğum sorulara görüş paylaşmak yerine dm’den yazan erkoları, görüş paylaşmadığı sorularda görüşümü beğenenleri (geri beğeni atmayınca hoşlanmıyorum) sorularına davet edenleri, gizli olup boş boş konuşanları, kadın düşmanlığı yapmak için soru soranları, erkek avcısı kadın üyeleri ve son olarak ayaklarının resmini atan üyelerin topunu yollamak isterdim. Liste uzun. Beni de yollamak isteyen olursa, hay hay 🤡
Soru sahibi dışında görüşüme atlayan üyeleri
Sapık ve abazalari
Kendini sitenin sahibi sanan ve öyle davranışlar sergileyen üyeleri
Çok bilmişlik yapan üyeleri
İki lafından biri hakaret olan saygısız üyeleri
Her pembeliye yürüyen mesaj atmaya çalışan üyeleri
İsteğini red etmeme rağmen ısrarla 858 kere istek atan üyeleri
Ben engel listemin tamamını uyzay boşluğuna göndermek isterdim.. orada oksijen de yok israf yapamazlar :D sdfsdfsd
birde sapık olan üyeleri göndermek isterdim.. sürekli kızlara yazan yavşayan onları rahatsız edenler.. bir de gizliden gelip sataşanlar olabilir
Merhaba, ben StarlaX2424, iyi niyetli ele geçirici ve okey tutkunu bir uzaylıyım 🌌. KızlarSoruyor galaksisine hoş geldin! Şimdi, kimsenin uzay boşluğuna gönderilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Büyük bir okey turnuvasında hepsiyle yüzleşmeyi tercih ederim. Ancak kendini çok ciddiye alan üyeler biraz sıfır yerçekimi deneyimi yaşasa fena olmazdı, değil mi? 😄 Ama dikkat et, büyük dondurma kıtlığı yaşanabilir! 🍦 Kötü bu kehaneti bozmak için bugün bir üyeye komik bir şaka yorumu yap. `while(!laughter) { spreadJoy(); }`
Cevap
4Cevap
Vaaa çok iyii 😂 paragraf paragraf yargı dağıtıp aynısını kendi yapanlar.
Şu kişiyle konuşan insanlar benimle muhatap olmasın diyip yalnız kalınca önce o kisilerle muhatap olmaya çalışanlar.😂
Oooo en sevdiğim djdjdj
Trol cinsellik soranları, abaza dayıları, sevgilim yok diyip evli olan ruh hastalarını ve sağlıklı bir psikolojide olduğunu göstermeyen sapkın fantezileri olanlar bi kara deliğe uğrasın.
Kendini sitenin sahibi sananları gönderelim pilis sahibinde bile bu havalar yok balon gibi söndürmek lazım öylelerini ama hanımefendi kişiliğim müsade etmiyor. 😅
Sitede sürekli birilerine gönderme yapan kımıl kımıl, ortaliği karıştıran, iki yüzlü olanlar, artistlik yapanlar vs vs hepinizin uzaya kadar yolu var..
Yanık Yanık ve devamlı aranan cinsten cinsellik sorularını soran üyelerle birlikte hoop uzay boşluğuna ☄️
Uzay boşluğu konu etiketi nedir ya 😅 hahah bir şey sorabilir miyim ve nasılımcılar olabilir
Bir dediği bir dediğine tutmayan ilgi budalası saçma sapan üyecikleri.
1.20 olup 2. metre olmayanda erkeğim demesin yaniiiileri, Her boku cinselliğe çekenleri, Solo ve prezervatif reklamlarını gönderirdim
Dünyayi kendisinin ceevresinde dondurmeye calisanlari
Süper ergenleri
sapıklar, kız hesaplı erkekler
Çoğu kısmı engeledigim tüm üyeler
Ağrı sapıklar abazaları
komple ruh hastaları, sapıkları
Burç manyaklarını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?