İmamoğlu 5 yıldır hiçbir faaliyet yapmadığı halde sırf akp düşmanlığından tekrar onun almasına izin verdiler. Ülke nereye gider?

Ben akpli değilim kapalıyım ve gençlerin ekonominin kötü olmasının yanı sıra islam düşmanlığı yaşadığı için de chpye nolursa olsun oy verdiklerini düşünüyorum İmamoğlu da bunun örneği. Ve cbde seçimi chp kazandırsa dindar insnaların nasıl aşağılanacağını düşünemiyorum. Şimdi bile gençler orucu dahi takmıyor ben üniversitedeyim yani ahir zamanda gençler yaşıtlarım İslama uymayan şeyleri cool sanıyor normalde yemek paylaşmayan insanlar ramazanda her sabah yemek paylaşıyor ben kapalı olduğum için daha fazla küçümsenmek istemem akpde böyleyse chp gelse bu ülke neye döner artık bizim ülke modern saygılı değil cahilce azıtıyor

Güncellemeler
+1 yıl
Iyy İmamoğlu cb adayı olmasın samimiyetsiz adam ya ben Mansur yavaşa oy verdim ama imamoğlunu ilk gördüğümde bile samimiyetsizliğini hissetmiştim hislerim hep tutar maalesef adam hiçbir şey yapmadı oy verdiniz pü size bi de kazandı diye seviniyorsunuz mal mal alın koksun sokaklarınız İzmir Antalya giib
Güncellemeler
+1 yıl
Antalya’da yaşıyorum Ankaralıyım ve oraya göre burası kaliteli değil sokaklar yollar ulaşım her şey yabi bi de arkadaşım mal mal sırf chpli diye yine aynı adamın almasına sevindi nedenini çözemedim
İmamoğlu 5 yıldır hiçbir faaliyet yapmadığı halde sırf akp düşmanlığından tekrar onun almasına izin verdiler. Ülke nereye gider?