Hırsızlıkdan mı?
Casusluk mu?
Uyuşurturucu temini mi?
Vatana ihanet mi?
Siyasi mi?
Destek için sokaklara dökülürmüsünüz?
görüşleriniz neler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hırsızlıkdan mı?
Casusluk mu?
Uyuşurturucu temini mi?
Vatana ihanet mi?
Siyasi mi?
Destek için sokaklara dökülürmüsünüz?
görüşleriniz neler
Cevap
4Cevap
Aday olursa secimi kazanacagi icin icerde. Ülkecek bunu biliyoruz, tersini iddia eden ya AkTrolldur ya da bilerek yalan söylüyordur.
Savcının elindeki belge ve delillere hakimsin yani? suçu yok öylemi
Iddianame yani savcinin elinde olanlar ortada, icinde bir tane somut delil yok. Olsaydi zaten sabah aksam bu delilleri yandas medyada görürdük.
Evlerini bastilar, köydeki bahceyi kazdilar ve hic bir sey bulamadilar. Yolsuzluk olsaydi, ayakabi kutulari ve para sayma makinalari olurdu ama hic bir sey yok iste.
Delliller zaten tv lerde gösteriliyor. tüm kanallarda casusluğu çaldığı paralar nerde kimlerle yediği jet de neler yaptıkları her şey ortada zaten, itirafçıların söyledikleri bile ortada. Sadece sözcü ve halk tv yi izlemeyi bırakıp normal insanlar gibi tv izlemeyi denesen belki göreceksin
Sizin durumunuz tavus kuşu misali diğer tv leri izlemeyince gerçekler yok sanıyorsunuz. ama sizin kafanızı sözcü ve halk tv ye gömmeniz pard kuma gömmeniz gerçekleri değiştirmeyecek.
Hayir gösterilmiyor iste. Yok, bir tane somut delil yok. Bu adam hirsizlik yaptiysa paralar nerde? Kimin hesabina ne zaman ne kadar para girmis, para akislari nerde?
Bu herif 2019 secimi kazandiginda, cünkü caldilar deyip, 4 oydan birini iptal edip secimi iptal ettiler.
Hepsi yalan, inaniyorum diyende ya AkTrolldur ya da yalanci.
Dokaklara dökülmek mi. Bi hırsız için mi
En güçlü rakibini ortadan kaldırdı işte
İmamoğlu suçsuz mu yani?
Şu an yargılanıyor herhangi bir kanıtlanmış sonuç yok
Şu an dünya üzerinde yargılanan milyonlarca insan var.
Bu işin raconu bu değilmi, suçluyu yakalarsın daha sonra delilleri toplayarak yargılama aşamasına geçersin.
O zaman hepsi suçsuz yere mi yargılanıyor?
Önce deliller toplanır sonra yargılama aşaması başlar. Şimdi seni evinden alsalar ve aylarca delil toplasalar nasıl karşı çıkacaksın?
Bu zaten olağan bir akış değilmi?
Ortada bir suç var savcının elinde delliller var, o deliller ışığında seni tutukluyor ama suça konu olan durum örgütlü suç ise yakalanan kışilerin itiraflarından digital metaryallerden ele geçirilen belgeler ışığında yeni tutuklamalar yapılıyor ve yargılama süreci devam eder bunda mantık dışı olan nedir?
Tamam ama henüz kanıtlanan bir durum yok ceza almadı sadece yargılanıyor. Masumiyet Karinesine göre suçluluğu ispatlanana kadar herkes suçsuzdur
Savcının elinde demek sağlam delil ve belgeler varki şu an hapis de? birde öyle düşün
Hapis değil yav yargılanma süreci. Henüz sonuçlanan bir durum yok bekliyorlar.
Şu an imamoğlu hapisde değil mi? hapis değil dediğin nedir?
Savcılık elindeki delil ve belgelere göre tutuklama yapıyor? her yargılama süreci tutuksuz olarak devam edecek diye bir kanun yok. Suçun büyükllüğü kaçma şüphesi ve işin içinde vatan hainliği casusluk uyuşturu gibi üst tanımlı suçlar tutuklu yargılama sürecine tabidir.
Sen neye dayanarak İmam suçsuz diyorsun?
Savcının elindeki belgeleri gördün mü?
Ben suçsuz demiyorum arkadaşım diyorum ki şu an yargılanıyor. Herhangi bir kesinleşmiş cezası ya da hapis sonucu yok. Eğer mahkeme derse ki evet İmamoğlu suçludur, hapis cezasına çarptırılmıştır. Suçu budur budur tamam dersin.
tamam İşte yargılama aşamasında , eldeki deliller çok güçlü ve büyük ki o yüzden tutuklu yargılanıyor? itirazın neye senin
Siyasi operasyon olduğu belli ellerindeki deliller güçlü olsaydı şu ana kadar hapis cezasını alırdı dava kapanırdı
Neye göre siyasi operasyon diyorsun? Dava büyük ki halen devam ediyor, her gün farklı delil ve belgeler ortaya çıkıyor? daha uyuşturucu trafiği ortaya çıkacak, Oğlu ve babası da içeri alınacak ailecek hırsız bunlar savcının delil toplama soruşturma aşaması devam ediyor ne kadar büyük çaldıysa artık
Tamamen siyasi operasyon olmadığına çocuklar bile inanmıyor. Suçu varsa görürüz. Ümit Özdağ ya da Fatih Altaylı içeri alındığında suçları var mıydı? Katil dediğin suçu kesinlenmiş adamlar hapisten afla çıkıyor, çıktığı gibi gidiyor birilerini öldürüyor. Katiller dışarı çıkarken kimsenin sesi çıkmıyor da İmamoğluna mı çalışıyor bu yargı sistemi. Varsa suçu çeksin cezasını ama herhangi bir kanıt yokken tutuklayıp yargılamak insanın hayatından ömür çalmaktır.
Suçu var zaten, Adam tüm istanbulu dolandırmış. istanbullunun parasıyla jet kiralayıp alem yapmış sende onu savunuyorsun
Tamam mahkeme bunu kanıtlayabilseydi şu an zaten hapis cezasına çarptırılır içeride yatardı. Hala yargılanıyor ki yargılanırken tüm özel hayatının öne sürülüp itibarını lekelemeye çalıştıklarını görürsün. Yani kimi ne ilgilendirir kim kiminle napmış ne etmiş.
Geçen gün Saadettin Saran olayında aynı şekilde adam kime çakmış o gündemdeydi. Millet çok seviyor birilerini itibarsızlaştırmayı.
Bahsettiğin kişi alalede biri değil. Sen siyasete soyunduysan ahlaksız olmayacaksın. ahlaksız olursan herşeyi onüne sererler
Çıkar
Rüyanda mı
Aynen johnny
iri rüyalar o zaman sana
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an için İmamoğlu’nun “hapiste” olduğu doğru değil 😊 Yargı süreci, YSK üyelerine hakaret davası ve olası siyasi yasak tartışmaları gündemdeydi ama fiili bir tutukluluk durumu yok. Bu süreç daha çok hukuki ve siyasi boyutları olan bir mesele gibi görünüyor ⚖️
Sokağa çıkar mıydım sorusuna gelirsek; ben hak, hukuk, adalet için barışçıl gösterilere destek vermeyi önemli buluyorum. Peki sen bu süreci nasıl okuyorsun? 🧐💬