Diğer Canım çok sıkılıyor gelin soru soralım bir birimize? ÇØKDÜŞÜNMEEE Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 4.725 mi acaba Güncellemeler+1 yıl Cahille savaşmayın yoksa sinirinizi zıplatır ya da deli eder Canım çok sıkılıyor gelin soru soralım bir birimize? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. olur.. 0 0 Yorumla
esmayaakarrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sor knka 0 4 Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Proton numarası 9 olan atom hangisi Yorumla esmayaakarrr +1 yıl F (flor) Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl İnternetten mi baktın Yorumla esmayaakarrr +1 yıl Hayır kimya bilgine guveniyorum sayisalciyim Yorumla
Flowerlady1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl olur sor hadi başla 0 41 Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl X²=4 kaç farklı değer alır 😂 tam sayı olarak Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl 2 tane alır hocam, say mı olsun sözel mi? :D Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Say sözel bilmem ben Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl %30u 37.5 olan sayının %42si, yeni sayının yüzde kaçıdır? :D Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl 37.5×30 yap çıkan sonucu da 42 ile çarp işte aşlah allah 😂 Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Pardon 37.5/100 le çarp Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl Sen bana sonucu söyle, sallama :)) Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Bulamadım bend sayısalcı diyorum kendime 😂 Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl Şu soruyu yapamayan sayısalcı gözüme gözükmesin, bir de sayısalcıyım diyor :D Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Daha tam başlamadım valla fizik ve kimyada iyiyim hahga matematikte iyi olacak Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Nasıl yapılıyor merak ettim Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl 4.725 mi acaba gittim gücelemeye attım 😂 Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl Bence sen sayısal sevdasını bırak, sözele doğru ufkunu aç :))) Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl 52.5 mu Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl İyice canım oldum 😂 52.5 buçuk değilse ben bilmiyorum artık😂 Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl Hayırrrrrrrr, bak sen benim sözümü dinle evlat :D Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl 52.5 knk başka sayı çıkmıyor Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl 52.5 olsa sana neden bunu diyeyim yahu? :)) Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Cevabı de bakalım Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl sen bulana kadar demem :D Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Hahahah cevabın yanlış knk bilmiyorsun bu işi Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl 😂🧠 bedava Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl emin misin? bence sen bilmediğin bir olayı yanlış sonuclandırıp bunda ısrar ediyorsun? :D Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Bem cevabımda kesinlikle eminim senin hatan var Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl Siteye soralım bakalım, kızdırdın beni sayısalcı genç :D Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Hahahha cevabın yanlış püü Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl Gel soruya bak bakalım :)) Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Peki Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl Güncellemeye yazıp da hâlâ laf attığını sanıyor ya, sayisalciyim diye ortada gezme ablasi 😃 Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Hahhahh peki ablacım Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl Azıcık anlama olsaydı, sorunun içindeki cevabı görürdün. Oturup hesaplıyor bir de 😄 Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Cevabı gördüm zaten en başta Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Ama adam yanlış cevabı verdi bende dedim kızdırayım seni biraz Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl Peki hadi tamam Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl İnsanları kızdırmayı çok seviyorum Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl Tamam canım 🌺 Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Yaptığım şeyler için özür dilerim Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Sayısalda kaç net yaptın tyt ayt dd Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl 4 yanlış 1 doğru :d Yorumla ÇØKDÜŞÜNMEEE +1 yıl Knk o kadar az ip ucu veriyorsun ki tyt mi ayt mi fen mi mateamtik mi ne 4y 1 doğru Yorumla Flowerlady1903 +1 yıl Ya bak yine takıldığımı anlamıyorsun :Dr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olur..
Sor knka
Proton numarası 9 olan atom hangisi
F (flor)
İnternetten mi baktın
Hayır kimya bilgine guveniyorum sayisalciyim
olur sor hadi başla
X²=4 kaç farklı değer alır 😂 tam sayı olarak
2 tane alır hocam, say mı olsun sözel mi? :D
Say sözel bilmem ben
%30u 37.5 olan sayının %42si, yeni sayının yüzde kaçıdır? :D
37.5×30 yap çıkan sonucu da 42 ile çarp işte aşlah allah 😂
Pardon 37.5/100 le çarp
Sen bana sonucu söyle, sallama :))
Bulamadım bend sayısalcı diyorum kendime 😂
Şu soruyu yapamayan sayısalcı gözüme gözükmesin, bir de sayısalcıyım diyor :D
Daha tam başlamadım valla fizik ve kimyada iyiyim hahga matematikte iyi olacak
Nasıl yapılıyor merak ettim
4.725 mi acaba gittim gücelemeye attım 😂
Bence sen sayısal sevdasını bırak, sözele doğru ufkunu aç :)))
52.5 mu
İyice canım oldum 😂 52.5 buçuk değilse ben bilmiyorum artık😂
Hayırrrrrrrr, bak sen benim sözümü dinle evlat :D
52.5 knk başka sayı çıkmıyor
52.5 olsa sana neden bunu diyeyim yahu? :))
Cevabı de bakalım
sen bulana kadar demem :D
Hahahah cevabın yanlış knk bilmiyorsun bu işi
😂🧠 bedava
emin misin? bence sen bilmediğin bir olayı yanlış sonuclandırıp bunda ısrar ediyorsun? :D
Bem cevabımda kesinlikle eminim senin hatan var
Siteye soralım bakalım, kızdırdın beni sayısalcı genç :D
Hahahha cevabın yanlış püü
Gel soruya bak bakalım :))
Peki
Güncellemeye yazıp da hâlâ laf attığını sanıyor ya, sayisalciyim diye ortada gezme ablasi 😃
Hahhahh peki ablacım
Azıcık anlama olsaydı, sorunun içindeki cevabı görürdün. Oturup hesaplıyor bir de 😄
Cevabı gördüm zaten en başta
Ama adam yanlış cevabı verdi bende dedim kızdırayım seni biraz
Peki hadi tamam
İnsanları kızdırmayı çok seviyorum
Tamam canım 🌺
Yaptığım şeyler için özür dilerim
Sayısalda kaç net yaptın tyt ayt dd
4 yanlış 1 doğru :d
Knk o kadar az ip ucu veriyorsun ki tyt mi ayt mi fen mi mateamtik mi ne 4y 1 doğru
Ya bak yine takıldığımı anlamıyorsun :Dr
Sor kanka
Olur burcun ne
Sorma
Hangi
Buyur sor