Aile & Toplum Canım sıkıldı soru cevap yapalım mı? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Gelsin sorular flora cevaplar 😄kafiyeli oldu zaar. Memlekete gelince şive kayıyor maalesef 😄 Canım sıkıldı soru cevap yapalım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Olur yapalım tabi ki de :D 1 6 Yorumla FloraBacchus +1 yıl En çok beni mi seviyon süvoyu mu? u Barış_LonelyForever +1 yıl @florabacchus Bu soruyu soracak dedim kesin :D düşüneyim Sen mi süveydaha mı daha az öldürür beni sdfsdf FloraBacchus +1 yıl Ahahahsh 😄 nasılda tanıyor.Kşm daha az öldürür aslanımı😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl :D sjsjs ikinizi de seviyom abla ya ayrım yapmam arkadaşlarımda 🙏😊 FloraBacchus +1 yıl 😄Tişikkirler fkfkg u Barış_LonelyForever +1 yıl Ne demek rica ederimm sdfds :D ☺️
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiçbir şey anlamadım. Neyin tribindesin kendini farklı bir havaya büründürme, farklı gösterme çabası niye? Dümdüz soru soramıyor musunu? 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Soru bulamadım abi kızma. Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl burada soruları sen sorarsın cevapları ben veririm.. 😄 1 19 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Kurbanda ne kesiyonuz? 😄 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl karı kız diyeceğim ama millet onları kesip bitirdi zaten.. 😄Taşlanmayacağımı bilsem hindi keserdim...😄 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Kışın yenilir hindi sen deve kes yiyek fjcmg Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Hazır oralarda savaş çıkmışken, Zaten bir süre sonra develer de bizim ülkemize gelecek.. Hörgücüne atlar boynuna binerim Bir tanesinin.. 😄 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Vahşi seni Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl ne yapsaydım Kesmek için.. Deveye rica mı etseydim lütfen intihar edin de sizi yiyelim diye...😄Zaten ne demişler; Deveye diken... 😅 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄İntihar ederse mundar olur yenmez fjfkg Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Eder etmez boynunu kesersem mis gibi olur.. 😋 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Banada haber ver mangal yakalım 😋 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl becerebiliyor musun...😄 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yemeyi çok iyi beceririm 😄 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Çay koy bari, beceriksiz.. 😄 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Çaycı var mı sjsjfh Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Var.. Çay demle diyorsun, demleyip bardağa dolduyor, hatta ağzına uzatıp içiriyor.. 😄Bu iki kelimeyi söyleyebilir misin.. 😄 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Aa ayıpsın djfjg o kadarını yaparım djfkg Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Engel.. 😄 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 🙄💔Al kırdın al fkfkg Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sen neleri atlatmadın.. Bu ne ki...😄 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Çok haklısın. Yorumla
Sosyetiᴄ Takip Et Guru Yaş: 96 , eic 89% +1 yıl Anne kızlık soyadinin 2 ve 5 harfleri nedir 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl S ve n Yorumla
___Piraye___ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tomografi sonucu ne zaman çıkar tahmini? 🤦🏻♀️ 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hemen çıkıyor diye biliyorum. Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Adına şiir mi yazılsın isterdin, masal mı? 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Şiir yazılsın isterdim.En çok açlığını çektiğin duygu hangisi? Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Huzur Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Soru sormam ben hesap sorarım hadi eyvallah 😂 1 3 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Altınımı ne zaman ödiycen? Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bir de nasıl sahiplenmiş bak 😂 yarın 10 liralık iddia yapacam tutarsa öderim 😎 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 10 liralık iddia o kadar vermez dızzo fkgkg Yorumla
by_x- Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Rakı sulumu içilir buzlu mu 😂😂 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Haram haram 😄Sabah namazını kaç dakikada kılıyorsun? Yorumla by_x- +1 yıl Bana haram ortak oluyor sanki ya 😂😂 Yorumla
eross18 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Memleket? 1 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yiğidin harman olduğu yer derler. Ankara ya deniz gelir mi? Yorumla eross18 +1 yıl Geldi de yediler denizi zamanında En sevdiğin hobi Yorumla FloraBacchus +1 yıl Bisiklet sürmek 😄İlk gittiğin sinema filmi? Yorumla eross18 +1 yıl Joker Sevgilinle ilk buluştuğun yer Yorumla
Serkanktlhn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İstediğini sorabilirsin 1 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Makarnanın yanında ekmek yiyor musun? 😄 Yorumla Serkanktlhn +1 yıl Hahaha sen ekmeğin içine pilav koyuyor musun? Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄3ünü bir karıştırıp lavaşa sarıp yiyorum ben dkfkjf Yorumla Serkanktlhn +1 yıl O da iyiymiş.. Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Kaç senedir üyesin? 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 5 senedir üyeyim.Ayran mı kola mı? Yorumla BloodyGamer +1 yıl Kola Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Mayonez mı ketcap mı 0 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl KetçapPapatya mı karanfil mi? Yorumla u kakilakuku +1 yıl Papatya. Yorumla
kullanıcı89 Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Sorrr😅 1 7 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Fener gün yüzü görür mü? 😄 Yorumla kullanıcı89 +1 yıl Zor bence ben cimbomluyum😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ben de cimbomluyum😍 Yorumla kullanıcı89 +1 yıl Sarııııı Yorumla FloraBacchus +1 yıl Bordo 😄 Yorumla kullanıcı89 +1 yıl Kız kırmızı diceksin😅 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ben koyu Galatasaraylıyım ya ondan koyu kırmızı seviyom ahahahahh Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl her şey serbest mi🤪😀 0 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Edepsiz olma pis sapık djdmg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha bişe demedım 😏yâ Yorumla
Soner3541 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Olur başla 1 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Tatilde nere gircen akraba? 😂 Yorumla Soner3541 +1 yıl Şu saatte nereye girmek istediğimi sorman çok isabetli oldu🤣🤣 Yorumla FloraBacchus +1 yıl MaviElbise topuklu ayakkabıEğlenceli olan her şarkı Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yanlış yere yazdım ama olsun 😱😄 Yorumla
Murstmuro Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Sor bakalım? 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl En sevdiğin harf hangisi? Yorumla Murstmuro +1 yıl M dir Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olabilir 0 6 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ne zaöan master oldun? Birkirlangicmisali +1 yıl Bir veya iki ay once. Sen? FloraBacchus +1 yıl Hatırlamıyorum oldu biraz.Uberlik havalı mı 😄 Birkirlangicmisali +1 yıl Cok bir degisim hissetmedim durust olmak gerekirse. Ama hedefimdi, rahatladim:) FloraBacchus +1 yıl Hayırlı uğurlu olsun bereketini gör 😄 Birkirlangicmisali +1 yıl Tesekkur ederim:)
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ateşin var mi 0 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Cuara kullanmıyorum dayı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dayılar kovalasin seni Yorumla FloraBacchus +1 yıl Tövbe de gece gece be fkfkh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık söyledim Yorumla
dr_kadikoy34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl isteyen sorsun 0 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ben sormuyorum ozaman Yorumla
lovsex Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Sor bakalım 0 8 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Aşk her şeyi kabul eder mi? Yorumla lovsex +1 yıl Maalesef evet Yorumla lovsex +1 yıl Ve ben sorayımFavori rengin?Favori kombinin?Favori şarkın? Yorumla FloraBacchus +1 yıl MaviElbise topuklu ayakkabıEğlenceli olan her şarkı Yorumla lovsex +1 yıl Devam edebiliriz istersen Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄10 liralık iddia o ladae vermez dızzo fkfkg Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yanlış yere yazdım pardon 🤭 Yorumla lovsex +1 yıl Ne Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dor gelsin 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğu ekspresine bindimGüneydoğu için vakit olmadi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Olur yapalım tabi ki de :D
En çok beni mi seviyon süvoyu mu?
@florabacchus Bu soruyu soracak dedim kesin :D düşüneyim Sen mi süveydaha mı daha az öldürür beni sdfsdf
Ahahahsh 😄 nasılda tanıyor.
Kşm daha az öldürür aslanımı😄
:D sjsjs ikinizi de seviyom abla ya ayrım yapmam arkadaşlarımda 🙏😊
😄Tişikkirler fkfkg
Ne demek rica ederimm sdfds :D ☺️
Hiçbir şey anlamadım. Neyin tribindesin kendini farklı bir havaya büründürme, farklı gösterme çabası niye? Dümdüz soru soramıyor musunu?
Soru bulamadım abi kızma.
burada soruları sen sorarsın cevapları ben veririm.. 😄
Kurbanda ne kesiyonuz? 😄
karı kız diyeceğim ama millet onları kesip bitirdi zaten.. 😄
Taşlanmayacağımı bilsem hindi keserdim...😄
Kışın yenilir hindi sen deve kes yiyek fjcmg
Hazır oralarda savaş çıkmışken, Zaten bir süre sonra develer de bizim ülkemize gelecek.. Hörgücüne atlar boynuna binerim Bir tanesinin.. 😄
Vahşi seni
ne yapsaydım Kesmek için.. Deveye rica mı etseydim lütfen intihar edin de sizi yiyelim diye...😄
Zaten ne demişler; Deveye diken... 😅
😄İntihar ederse mundar olur yenmez fjfkg
Eder etmez boynunu kesersem mis gibi olur.. 😋
Banada haber ver mangal yakalım 😋
becerebiliyor musun...😄
Yemeyi çok iyi beceririm 😄
Çay koy bari, beceriksiz.. 😄
😄Çaycı var mı sjsjfh
Var.. Çay demle diyorsun, demleyip bardağa dolduyor, hatta ağzına uzatıp içiriyor.. 😄
Bu iki kelimeyi söyleyebilir misin.. 😄
Aa ayıpsın djfjg o kadarını yaparım djfkg
Engel.. 😄
🙄💔Al kırdın al fkfkg
Sen neleri atlatmadın.. Bu ne ki...😄
Çok haklısın.
Anne kızlık soyadinin 2 ve 5 harfleri nedir
S ve n
Tomografi sonucu ne zaman çıkar tahmini? 🤦🏻♀️
Hemen çıkıyor diye biliyorum.
Adına şiir mi yazılsın isterdin, masal mı?
😄Şiir yazılsın isterdim.
En çok açlığını çektiğin duygu hangisi?
Huzur
Soru sormam ben hesap sorarım hadi eyvallah 😂
Altınımı ne zaman ödiycen?
Bir de nasıl sahiplenmiş bak 😂 yarın 10 liralık iddia yapacam tutarsa öderim 😎
10 liralık iddia o kadar vermez dızzo fkgkg
Rakı sulumu içilir buzlu mu 😂😂
Haram haram 😄
Sabah namazını kaç dakikada kılıyorsun?
Bana haram ortak oluyor sanki ya 😂😂
Memleket?
Yiğidin harman olduğu yer derler.
Ankara ya deniz gelir mi?
Geldi de yediler denizi zamanında
En sevdiğin hobi
Bisiklet sürmek 😄
İlk gittiğin sinema filmi?
Joker
Sevgilinle ilk buluştuğun yer
İstediğini sorabilirsin
Makarnanın yanında ekmek yiyor musun? 😄
Hahaha sen ekmeğin içine pilav koyuyor musun?
😄3ünü bir karıştırıp lavaşa sarıp yiyorum ben dkfkjf
O da iyiymiş..
Kaç senedir üyesin?
5 senedir üyeyim.
Ayran mı kola mı?
Kola
Mayonez mı ketcap mı
Ketçap
Papatya mı karanfil mi?
Papatya.
Sabah mi aksam mi 😅 spor yapiyorsun?
Sorrr😅
Fener gün yüzü görür mü? 😄
Zor bence ben cimbomluyum😂
Ben de cimbomluyum😍
Sarııııı
Bordo 😄
Kız kırmızı diceksin😅
Ben koyu Galatasaraylıyım ya ondan koyu kırmızı seviyom ahahahahh
her şey serbest mi🤪😀
Edepsiz olma pis sapık djdmg
Daha bişe demedım 😏yâ
Olur başla
Tatilde nere gircen akraba? 😂
Şu saatte nereye girmek istediğimi sorman çok isabetli oldu🤣🤣
Mavi
Elbise topuklu ayakkabı
Eğlenceli olan her şarkı
Yanlış yere yazdım ama olsun 😱😄
Sor bakalım?
En sevdiğin harf hangisi?
M dir
Olabilir
Ne zaöan master oldun?
Bir veya iki ay once. Sen?
Hatırlamıyorum oldu biraz.
Uberlik havalı mı 😄
Cok bir degisim hissetmedim durust olmak gerekirse. Ama hedefimdi, rahatladim:)
Hayırlı uğurlu olsun bereketini gör 😄
Tesekkur ederim:)
Ateşin var mi
Cuara kullanmıyorum dayı.
Dayılar kovalasin seni
Tövbe de gece gece be fkfkh
Artık söyledim
isteyen sorsun
Ben sormuyorum ozaman
Sor bakalım
Aşk her şeyi kabul eder mi?
Maalesef evet