Diğer Canım sıkılıyor soru cevap yapalım hadi? Alexander01 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor canım sıkılıyor soru cevap yapalım hadi özelden yazmayın cevap vermiyorum😁😁😁😁😁😏😏😏😏 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Soruyu beğenin bari canlar Canım sıkılıyor soru cevap yapalım hadi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 372 cevap paylaştı. ozaman mesaj kutunu kapat 0 10 Yorumla Alexander01 +1 yıl Niey kapatacağım yazmasinlar Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl sen varya cok fenasın ha ilgisiz kalmakdan korkuyorsun demi Yorumla Alexander01 +1 yıl İhtiyacım yok kimsenin ilgisine Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl tamam korkma ben yanındayım Yorumla Alexander01 +1 yıl İyi yanımdasın ya sende olmasan korkudan altıma yapacktim Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl korkma tamam ilgisiz bırakmam ben seni Yorumla Alexander01 +1 yıl TM 😏😏 Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl haraketlere bak ergen ya asdfasdfasdf Yorumla Alexander01 +1 yıl Hahaha Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl hahahahaha Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 761 cevap paylaştı. Özelden yazası geliyor insanın böyle diyince 0 2 Yorumla Alexander01 +1 yıl Cevap vermiyorum 😁 Yorumla birhosumagittin +1 yıl Can sıkıntısı geçirme ile alakalı ipuçları konuşurduk ;) Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Niye özelden cevap vermiyorsun al sana soru 0 1 Yorumla Alexander01 +1 yıl Özelde sapıtıyor lar 😁😁😁 konuşunca Yorumla
Althh11 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 2028 de dolar kaçı bulur sence 0 20 Yorumla Alexander01 +1 yıl Şimdi ne kadar Yorumla Althh11 +1 yıl Bakmadım enson 35 herhalde Yorumla Alexander01 +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Althh11 +1 yıl Google bı sorsana Yorumla Alexander01 +1 yıl Sen niye sormuyor sun Yorumla Althh11 +1 yıl Ben niye soruyomuşum soruyu soran benim Yorumla Alexander01 +1 yıl Birazdan bakayım Yorumla Althh11 +1 yıl Tamam haber et Yorumla Althh11 +1 yıl Sende tiktok var mı Yorumla Alexander01 +1 yıl Yok Yorumla Althh11 +1 yıl Biri var terörist askere vatana küfür edip engelledi beni kullanıcı adını alamadım onu bulamam lazım Yorumla Alexander01 +1 yıl Google dan baka bilir sin Yorumla Alexander01 +1 yıl Oradan bula bilri sin Yorumla Althh11 +1 yıl Yav ben pek anlama sen baksana profilde mhb bayrağını ayağıyla ezen adam profili var Yorumla Althh11 +1 yıl usernw010mrprx şu olması lazim Yorumla Alexander01 +1 yıl Varya sorusu nu hatırlayorsan Google yaz KS de ciakr orada Yorumla Althh11 +1 yıl Ksde değil tiktokda Yorumla Alexander01 +1 yıl Tik tok yok benim ya Yorumla Althh11 +1 yıl Ksde olsa çoktan parampinçik etmiştim onu Yorumla Althh11 +1 yıl Neyse tamam canın sagolsun Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı. Bana özelden yazın ben cevap veriyorum 0 0 Yorumla
luckbudy Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Günün nasıldı neler yaptın? 0 2 Yorumla Alexander01 +1 yıl Uyumakla geçti günüm Yorumla luckbudy +1 yıl Ohhh mis Yorumla
İzzmirlihh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sor hadi 0 3 Yorumla Alexander01 +1 yıl İzmirli misn Yorumla İzzmirlihh +1 yıl Göçmenin İzmir'de yasiyom Yorumla Alexander01 +1 yıl Ne güzel Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 505 cevap paylaştı. Napıyorsun? 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gerek yok 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Yap. 0 0 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 821 cevap paylaştı. Hadi başla 0 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Burç ne 0 1 Yorumla Alexander01 +1 yıl Yay Yorumla
Güzelşeylerinsonu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sor bakm 0 5 Yorumla Alexander01 +1 yıl Neden buradasin Yorumla Güzelşeylerinsonu +1 yıl Gece gece çıtır kızlarla konuşuyım diye djjdj Yorumla Alexander01 +1 yıl Süper sin Yorumla Güzelşeylerinsonu +1 yıl Sende öy le Yorumla Alexander01 +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
chnyldzz266 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl başla bakalım 0 9 Yorumla Alexander01 +1 yıl Nedne bu kullanıcı adı Yorumla chnyldzz266 +1 yıl cunku adım bu :d yeni soru ltfen. Yorumla Alexander01 +1 yıl Nerelisjn Yorumla chnyldzz266 +1 yıl amsterdam sen peki? .. Yorumla Alexander01 +1 yıl Uzaylıyim. kmk be Yorumla chnyldzz266 +1 yıl güzel yakınız ynai :D yeni soru Yorumla Alexander01 +1 yıl Yok bitti Yorumla chnyldzz266 +1 yıl o zman devamı özelde olsun Yorumla Alexander01 +1 yıl Cevap vermiyorum Yorumla
garabet Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sor bakalım 0 6 Yorumla Alexander01 +1 yıl Neden garabet Yorumla garabet +1 yıl Garip olduğu için Yorumla Alexander01 +1 yıl Haha Yorumla garabet +1 yıl Sen neden aleksandır Yorumla Alexander01 +1 yıl Bilmem aklıma bu gleid Yorumla garabet +1 yıl Aklına gelen en kötü şey ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
ozaman mesaj kutunu kapat
Niey kapatacağım yazmasinlar
sen varya cok fenasın ha ilgisiz kalmakdan korkuyorsun demi
İhtiyacım yok kimsenin ilgisine
tamam korkma ben yanındayım
İyi yanımdasın ya sende olmasan korkudan altıma yapacktim
korkma tamam ilgisiz bırakmam ben seni
TM 😏😏
haraketlere bak ergen ya asdfasdfasdf
Hahaha
hahahahaha
Özelden yazası geliyor insanın böyle diyince
Cevap vermiyorum 😁
Can sıkıntısı geçirme ile alakalı ipuçları konuşurduk ;)
Niye özelden cevap vermiyorsun al sana soru
Özelde sapıtıyor lar 😁😁😁 konuşunca
2028 de dolar kaçı bulur sence
Şimdi ne kadar
Bakmadım enson 35 herhalde
Bilmiyorum ki
Google bı sorsana
Sen niye sormuyor sun
Ben niye soruyomuşum soruyu soran benim
Birazdan bakayım
Tamam haber et
Sende tiktok var mı
Yok
Biri var terörist askere vatana küfür edip engelledi beni kullanıcı adını alamadım onu bulamam lazım
Google dan baka bilir sin
Oradan bula bilri sin
Yav ben pek anlama sen baksana profilde mhb bayrağını ayağıyla ezen adam profili var
usernw010mrprx şu olması lazim
Varya sorusu nu hatırlayorsan Google yaz KS de ciakr orada
Ksde değil tiktokda
Tik tok yok benim ya
Ksde olsa çoktan parampinçik etmiştim onu
Neyse tamam canın sagolsun
Olur aleksandır siksallandır
Bana özelden yazın ben cevap veriyorum
Özelden konuşsak? Hem ben de 01 bak 🌚
Günün nasıldı neler yaptın?
Uyumakla geçti günüm
Ohhh mis