Eşimle kendi Doğum günümü bir pastayla kutlamak pastayı whatsapta durum olarak paylaşmak günah mı?

Arkadaşlar 3 yıllık evliyim. Evliliğim boyunca özel günlerimizde eşimden hiçbir hediye almadım. Sokaktan bir çiçek kopar getir yeterli gönlüm hoş olsun dedim. Seneler sonra Çiçek almış getirmiş ama bir dünya laf yaptı bunun yerine çakı alırdım aynı para solacak gidecek ne anlamı var. bilmem ne Burnumdan getirdi. Doğum günüm yaklaşıyor 3 sene boyunca sadece kuru kuru kutladı. Ben ona hediye aldım pastayla kutladım sadece pastayı durumda paylaştım. Benim doğum günümde pasta alalım kutlayalım çok istiyorum ailemdende görmedim lütfen dedim. Ya bunlar günah günah dedi. Sıkıntı olacaksa evde bisküvitli pasta yaparım pasta almak istemiyosan dedim. Günah diyorum neyi anlamıyosun paradan mı kaçıyorum ben dedi. Nesi günah arkadaşlar. Kendi kız kardeşi eşi birbirlerinin doğum gününü kutlayıp paylaşıyorlar namaz kılan oruç tutan anneside onların yanında. Ben bunu istedim diye özenti onlar yaptı sende yap illa sendede olacak dedi. Günah mı arkadaşlar

Eşimle kendi Doğum günümü bir pastayla kutlamak pastayı whatsapta durum olarak paylaşmak günah mı?