Makalede erkeğe şiddete evet yazmışlardı ve boks eldiveni takmış kadının fotosunu koymuşlardı. Feminizmin faşizm olduğunu düşünüyorum.
Sizin bu konudaki fikriniz nedir?
Makalede erkeğe şiddete evet yazmışlardı ve boks eldiveni takmış kadının fotosunu koymuşlardı. Feminizmin faşizm olduğunu düşünüyorum.
Sizin bu konudaki fikriniz nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sonra bir dişi cehennemi boylayinca yok kadın cinayetleri arttı yok şöyle yok böyle. Feministler erkeğin düşmanı olduğu gibi kadinin da düşmanı buna kafaları basmıyor
Nedense beni rahatsız etmedi
Neden ki?
Mazoşist misin?
Öncelikle kadın ve erkek, fiziksel güç bakımından eşdeğer değil.
Yanlış bakış açısı. Toplum baskısı var erkeklerin üstünde. Karşılık verirse linç yiyorlar. Ekd instagram sayfasına bak. Tonlarca video var kadının erkeğe şiddet uyguladığı. Eee buna karşı çıkmayacak mıyız?
Hemcinslerim benim için bir yüz karası, bu yüzden savunmayacağım. Erkekler bu kadar iğrençleşmese onlarda böyle yapmazlardı. Bahsettiğin şahısların yaptıklarının doğruluğu ve yanlışlığı tartışılır ancak kadınlar erkekleri kendileri için bir tehdit olarak görüyorlar haklı olarak, lütfen biraz objektif düşün. Ve evet mazoşistim ancak sadece kadınlara karşı.
Ve bu bahsettiğin baskıları ben hissetmiyorum, kadınlar beni seviyor, insan olursan seni de severler.
Ya boş yapma. İnsan olursan seni de severlermiş. Sen mazoşistsin, kendine saygın yok. Hiçbir şeyin farkında değilsin. Hayat senin düşündüğün gibi toz pembe değil. Dört dörtlük davranamazsın hiçbir insan ilişkisinde.
Bu baskıları sen hissetmiyorum demişsin çünkü dünyadan haberin yok. 3 milyon erkek nafaka mağduru haberin var mı? Erkekleri hapse atıyorlar nafaka ödemedikleri için. Taciz tecavüz iftiraları almış başını gidiyor. İftiracı kadınların tamamının serbest kaldığı bir ülkede yaşıyoruz haberin var mı? Senin gibi erkekler tam sopalık. Bir gün iftiraya uğrayıp hapse girersen anlarsın ne demek istediğimi. Resmen erkeğe şiddete evet diyorsun. Yazık sana
Dünya benim umrumda değil, artık sadece kendimi düşünüyorum. Dediklerini yaşayacak kadar aptalda değilim çok şükür. İnsanları kollamaktanda bıktım, herkes kendi hayatından sorumlu bu beni ilgilendirmiyor benim başkalarının hayatını düşünmeye ayıracak vaktim yok. İşine gelmeyen şeyler duyunca kendine saygın yok dersin tabi, sanki burada deminden beri kuduran sen değilsin, en azından benim beni etkilemeyen ve ilgilendirmeyen konular için kendimi yırtmayacak kadar saygım var kendime. Sen kudurmaya devam edebilirsin :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!