Son zamanlarda feminizm ile alakalı çok saçma içerikler çıkıyor karşıma. Araştırmak bu kadar zor olmamalı, hele ki kadınlar için.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ablacım sorma ben gecen cildirdim hatta orada kadın bedenini aşağlayan bir soruyu eleştiriyorum bir kadın gelip beni elestiriyor şaka gibi
O zaman sizin degerinizu bedenizle olçsunler hatta hoşunuza giden şey bu galiba, şaka gibu ya
Çıldırdüm böyle var ya21 Yorumla- 10 ay
Gerçekten de öyle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)10 ayFeminizm erkek açısından çok iyi birşy ama bilene ama maalesef sözde feminist diye takılan birçok kadın erkeğin cebine bakıyor işine geldiği gibi ama gerçek feministe denk gelsen çok iyi
04 Yorumla- 10 ay
Feminizm kadın için olan bir şey
Cevap sahibi10 ayO kadarını biliyorum ama erkeğin avantajına erkeğin yükünü hafifletir maddi manevi her anlamda her şey ortak yapılır
- 10 ay
O açıdan evet
Cevap sahibi10 ayGeri kalanını beni alakadar etmez benim işime yarar evin masraflarını paylaşılması ev yükünün paylaşılması çocuk zaten istemiyorum feminizin Benim İçin Yaratılmış iyi bir şey yani
Feminizm'i ''Kadın Dominasyonu'' Zanneden Kadın da Erkek de haliyle çok maalesef. Aynı şekilde ''Erkek itaati'' olarak düşünenler de var... Haklarımızda hayırlısı olsun.
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. Biliyoruz merak etme hemde çoğu kişiden çok daha iyi biliyoruz 15 yaşındaki kız yiğenim bile Feminizmden etkilenip millet üzerinden ego kasıyor artistlik taslıyor
113 Yorumla- 10 ay
Feminizm insanlara ego yapın demiyor.
- 10 ay
Femizmin tanımı internette de yazıyor da acaba benim gibi tarihini araştırdın mı da bu kadar kendine güvenerek boş konuşuyorsun
- 10 ay
İnsanların algısından bize ne çoğu insan da gayet düzgün algılıyor. Sen sadece görmek istediğin yere odaklanıyorsun. Çoğunuzun işine gelmiyor kadınların kendi haklarını savunması ve ayaklarının üzerinde durması.
- 10 ay
O zaman ya hocalarında sıkıntı var ya da kendin çok anlayamamışsın
- 10 ay
Ondan cariyelik vardı aynen
- 10 ay
Aynen herbokolog
Yapay Zeka Cevapladı
Feminizm aslında kadın-erkek eşitliğini savunan bir düşünce akımı. İnsanların bu konuyu yeterince araştırmadan eleştirmesi biraz haksızlık gibi geliyor. Evet, bazı yanlış anlaşılmalar ya da kötü yansıtılan durumlar olabilir ama bir kavramın özüne bakmadan yargılamak sağlıklı değil. Feminist hareketler, yıllarca kadınların haklarını savunmak için mücadele etti ve ediyor. Belki de yanlış yorumlar ya da önyargılar yüzünden böyle tepkiler alıyor. Araştırmak, dinlemek ve anlamak aslında empati kurmanın bir yolu. Hiçbir düşünceyi peşin hükümle değerlendirmemek önemli 🌸✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayboş iş kadın erkeğin destekçisi astı olarak yaratılmıştır herkes buna boyun eğecek.
08 Yorumla- 8 ay
Çoğu kadın eğmiyor artık. Ağlamaya devam
- 8 ay
eğenlerin sayısı yeterli miktarda o yüzden sorun yok
- 8 ay
Kadının o şekilde yaratıldığını söyleyen ayeti atsana
- 8 ay
"Erkekler, kadınlar üzerinde koruyup gözetici yöneticidirler.
Çünkü Allah, kimini kiminden üstün kılmış ve erkekler mallarından harcamışlardır.
Salih kadınlar itaatkârdır, Allah’ın korumasına uygun olarak gizliliği korurlar.
Başkaldırmalarından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, yataklarında yalnız bırakın ve (son çare olarak) dövün.
Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın. Şüphesiz Allah yücedir, büyüktür."**
— (Nisâ 4:34)
Peygamber Efendimiz (s. a. v.) buyuruyor:
"Kadın, kaburgadan yaratılmıştır.
Eğer onu doğrultmaya kalkarsan kırarsın; onu olduğu gibi bırakırsan eğriliğiyle birlikte yaşamaya devam edersin.
O hâlde kadınlara iyi davranın."
— (Buhârî, Enbiyâ 1; Müslim, Rada’ 60)
Tevrat – Yaratılış (Tekvin) Kitabı, 2. Bölüm 21–23. Ayetler
21. Bunun üzerine RAB Tanrı Âdem’e derin bir uyku verdi. Âdem uyurken Tanrı onun kaburgalarından birini alıp yerini etle kapadı.
22. Âdem’den aldığı kaburga kemiğinden bir kadın yarattı ve onu Âdem’e getirdi.
23. Âdem dedi ki:
“İşte bu, benim kemiklerimden alınmış kemik,
etimden alınmış ettir.
Ona ‘kadın’ denilecek,
çünkü o ‘adam’dan alındı.”
— (Yaratılış / Genesis 2:21–23) - 7 ay
Nisa 4:34 ayetinde “kadın erkekten aşağıdır” denmiyor. O dönemde kadınların ekonomik gücü olmadığı için, erkeğe geçim yükümlülüğü verilmiş. “Koruyup gözetici” kısmı da tam olarak bu anlama gelir.
Ayrıca “üstün kılmak” kelimesi, değer üstünlüğü değil, sorumluluk farkını anlatır.
Kur’an’da zaten açıkça “Allah katında en üstün olanınız, en takvalı olanınızdır” (Hucurat 49:13) denir.
Yani cinsiyet değil, karakter belirler üstünlüğü.
“Dövün” kısmına gelirsek, Arapça’da “darabe” kelimesi çok anlamlıdır. Uzaklaşmak, ayrılmak, geçici mesafe koymak gibi. Birçok çağdaş tefsirde bunun fiziksel şiddet değil, evliliği korumak adına geçici ayrılık anlamında olduğu vurgulanır. Ama tabii bazı erkekler “mesafe koy” kısmını değil de “döv” kısmını hemen sahipleniyor. Çünkü o versiyon egolarına ve kirli zihniyetlerine daha uygun.
Kaburga hadisi ise kadın “eğri yaratıldı” demiyor. Peygamber “kadınlar farklı yaratılışta, daha duygusal ve hassas; onlara iyi davranın” diyor. Yani bu hadis aslında kadına şefkatle yaklaşmayı öğütlüyor, aşağılamayı değil.
Tevrat kısmına gelirsek, orada kadının Âdem’in kaburgasından yaratıldığı anlatılır ama o, İslam inancına göre geçerli değil.
Kur’an’da “Sizi bir tek nefisten yarattık” (Nisa 4:1) yazar.
Yani kadın da erkek de aynı özdendir.
Kısacası “kadın erkeğin astı” fikri ne Kur’an’a ne de Hz. Muhammed’in öğretilerine dayanır, sadece bazı erkeklerin yorum yaparken seçici olma alışkanlığına dayanır.
Bu kadar dini referansı kullanıp yine de adalet kavramını ıskalıyor olman gerçekten takdire şayan bir çaba.
+ olarak Femizim kadınların hayatta ve hukukta erkeklerle aynı eşitliklere sahip olması gerektiğini savunuyor. Erkeklerin bile mağdur olduğu aterkil sistemin karşısında duruyorlar. Bundan da ancak senin gibi egolanan insanları rahatsızlık duyar. Kendin daha kadınlara saygı duymazken, bir kadının seni desteklemesi gerektiğini düşünmen çok ironik. - 7 ay
sen arapça bilmiyorsun ben biliyorum ama sen müsteşriklerin masallarını getirmişsin. yaptığın ayet çarpıtmaları bundan. Tevratatki o ayetlerden alıntılayıpta kabuga kemiği hadisini söyleyen bizzat peygamberin kendisidir. israiliyattan bu tarz şeylerde paygamberim yaptığı alıntılar sahihtir gerçeği yansıtır dinde de delildir. Fıkıhta bilmiyorsun modernist müsteşriklerin laflarınıgetirip buraya koyuyorsun.
Ancak erkeklerin, onlar üzerinde bir derece üstünlükleri vardır.
Allah azizdir, hakîmdir.”
— (Bakara, 2:228) - 7 ay
Allah sana egolan mı dedi
- 7 ay
hayır kadınlara iyi davranın dedi bende sana iyi davranıyorum :D sadece mesele din olduğunda delil önemli ve sağlam kaynaklardan alıntı önemli. yoksa kişisel olarak seninle bir problemim yok hatta zeki ve düşünmeye çalışan biri olmanıda önemsiyorum. sadece tarafsız ol ana kaynaklara inip bak. ben seküler ailede doğmuş büyümüş insanım her iki kesiminde düşünce yapısına vakıfım söylediklerim şeyler bana belletilmiş dogmalar değil bizzat kendi araştırıp öğrenmem sonucu edindiklerim. o yüzden karşı argüman diye sunuan şeylerin zaten içinden gelmiş biri olarak onların nasıl saçmalamalar ve uydurma kurgular olduğunu bin kere test edip görmüşüm. sırf bunun için gidip arapça bile öğrenemey yılları vermişim ki onun bunun lafıyla değilde direk kaynaktan kendim aslını anlayım diye.
10 ayAraştırdım. Anti feminist olmakla ne kadar haklı olduğumu anladım
013 Yorumla- 10 ay
Araştırmamışsın ya da işine gelmemiş kadınların özgür olması. Afganistan sana göre bir yer
- 10 ay
PUHAJSJSJSJDJDJDJDJFJFJGJGJ
- 10 ay
Sayın bayan gidin maden işçisi olun da eşitliği görelim. Öyle oturduğun yerden klavye tuşuna basmakla olmuyor. Yahut bir insaatin 15. Katında çalışabilir misin acep?
- 10 ay
Bu eşitliğe gelemiyorsaniz fıtratınızın gereklilikleriyle inatlasmayin. Erkeklerin güç bakımından bir adım önde olduğunu kabullenin.
- 10 ay
Ayrıca tır şoförü otobüs şoförü kurye ve inşaatta çalışan kadınlar zaten var. Asker kadınlar da var. Bunların sayıları az değil ama bilerek gösterilmiyorlar. Kadınların başarılı olması birilerine bayağı batıyor.
- 10 ay
Alla alla bak sen 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- 10 ay
Şu kullandığın telefonu ve evindeki bütün eşyaları erkekler icat etti. Sus ve saygı duruşuna geç. Ha bide git bulaşıkları makineye at bakalim. Makineyi de erkekler buldu.
- 10 ay
1. Telefon: İlk telefonun patenti (Alexander Graham Bell) erkek, doğru. Ama telefonun bugünkü hâline gelmesinde kadınların çok büyük katkısı var:
Ada Lovelace → bilgisayar algoritmasının mucidi, yazılımın atası. Akıllı telefonların yazılım temelleri ondan geliyor.
Hedy Lamarr → kablosuz iletişimin (Wi-Fi, Bluetooth, GPS) temel teknolojisini geliştirdi. Bugünkü telefonların kablosuz bağlantısı onun sayesinde mümkün.
Dr. Shirley Ann Jackson → Çağrı bekletme, arayan numara gösterme gibi telefon özelliklerini geliştirdi.
Yani telefonun “temel” icadı erkekten, ama modern telefon = kadın+erkek ortak emeği.
2. Evdeki bütün eşyalar:
Bu iddia çok genelleyici ve doğru değil. Ev eşyalarının bir kısmı tamamen kadınlar tarafından icat edilmiş:
Bulaşık makinesi – Josephine Cochrane
Cam sileceği (arabalar ve otobüslerde) – Mary Anderson
Kağıt torba makinesi – Margaret Knight (mutfak/market kullanımı)
Elektrikli sıcak su torbası – Ida Forbes
Modern buzdolabın geliştirilmiş versiyonu – Florence Parpart
Güneş enerjili ev sistemi – Dr. Maria Telkes
3. Bulaşık makinesi: Bu iddiada tamamen yanlış bilgi var.
Bulaşık makinesi Josephine Cochrane tarafından 1886’da icat edildi. İlk başta restoranlara satıldı, sonra evlerde yaygınlaştı.
- 10 ay
Daha çok örnek var ama işine gelmez
- 10 ay
Kadınların görevi madem hizmetçilik, kadınlar olmasa sen yaşayamayacaksın demek ki. Kesin annene kardeşine de yardım etmeyen nankör bir evlatsın.
- 10 ay
Hade hade yaptıklarınızı geliştirmekle övün anca sen
- 10 ay
He nankörüm saanne
- 10 ay
İlerde avradıma da nankör olacam
Gizli Üye(18-24)10 ayBen feminizmi destekliyorum ama Türkiye'deki kadınlar feminiz mi bilmiyor gibi geldi
Yani kadınlar iltifat ediliyor çiçek gibisin diye hemen diyorlar kadın kadındır çiçek senin babandır ben mesela bunu anlamıyorum
Şiddet gören hakarete uğrayan kadınlara soralım bakalım bu hakaretmiymiş
Öncelikle bunun ne olduğunu kadın erkek fark etmez herkesin kavraması lazım014 Yorumla- 10 ay
O dediğin basit şeyi büyütenler bunu feminizm adı altında yapsa da aslında ciddi değiller ama ciddi yapanlar da sıkıntılı tipler oluyor.
Cevap sahibi10 ayEvet onu demeye çalışıyorum
Cevap sahibi10 ayYa yıl olmuş 2025 hâlâ da erkekler şöyle yapıyor kadınlar şöyle yapıyor iki medeni insan gibi oturup konuşamıyor kimse şaka gibi
- 10 ay
Öyle maalesef
- 10 ay
Bir tane kadın kullanıcı da kadınlara karşı namus ahlak bekçisi kesilip millete ne yaptığını bilmeden iftira atıyordu ve erkeklere bir şey demiyordu. Sonra da beni engelledi işine gelmediği için. Her yerde var bu tipler.
Cevap sahibi10 ayKadına şiddet konusu ancak insanlar oturup birbirini kışkırtmadan sakince tartışılıp öyle halledilebilir tamamen bitmez ama ciddi ölçüde azalma olur
- 10 ay
Maalesef bazı insanların zihniyeti asla değişmiyor. En etkili değişim yönetim, o da olmuyorsa bilinçli olanların birleşip yılmaması.
Cevap sahibi10 ayHayatta en nefret ettiğim bu namus bekçileri bunlar yüzünden kız arkadaşım bazen rahatsız bile oluyor
Ben mesela kız arkadaşımın dekolte giymesine karşı değilim çok abartılı olmadığı sürece ama diyorum paylaşma çünkü paylaşınca o kadar çok sapık var ki öyle mesajlar atıyor ki insan çileden çıkıyor
Cevap sahibi10 ayMaalesef bazı insanların zihniyeti asla değişmiyor. En etkili değişim yönetim, o da olmuyorsa bilinçli olanların birleşip yılmaması.
Katılıyorum bu sözüne
Cevap sahibi10 ayYa bi insan kadınların giyimine neden karışır ne yapmış niye karışır sokaktan geçenleri başkalarını rahatsız etmiyorda hiç kimse kimseye karısamaz kız erkek fark etmez
- 10 ay
Ya sosyal medyada paylaşabilir ama herkese açık olmamalı hesabı. O zaman her tip insan gelip onu rahatsız eder. Belki bunları umursamıyordur ve sadece engelleyip geçiyordur. Ben de artık sadece böyle yapıyorum umursamıyorum sapıklık yapanları. Açık bir şey paylaşmıyorum ama ona rağmen dolanıyorlar ve de hesabım kapalı. Yani bunların sapıklıkları aslında giyimle alakalı değil.
Cevap sahibi10 ayBunlara kız olsun yeter biliyorum ben kalkıp da ona herkesi çıkar demem ama o tür fotoğraflarının orada olup bakılmasını istemediğim için hayır dedim yoksa o da biliyor asla kısıtlamam onu yakın arkadaşlara falan paylaşsa sorun yok
- 10 ay
İyi yapıyorsun
Cevap sahibi10 ayTeşekkür ederim
Kökeni femenden gelen bir ideoloji eşitliği savunamaz, hümanist ol Nerimancım
011 Yorumla- 10 ay
Hümanizim feminizmi de barındırıyor
- 10 ay
1. Hümanizm nedir?
Hümanizm, insanı merkeze alan bir düşünce akımıdır.
Her insanın eşit değerde olduğunu savunur. Irk, cinsiyet, din, sınıf farkı gözetmeden insan haklarını korumayı hedefler. Tarihsel olarak Rönesans’ta ortaya çıkan hümanizm, insan aklını, özgürlüğünü ve potansiyelini ön plana çıkarır.
2. Feminizm nedir?
Feminizm, kadınların erkeklerle eşit haklara sahip olması gerektiğini savunan bir toplumsal hareket ve düşünce biçimidir. Temel amacı, cinsiyet eşitsizliğini ortadan kaldırmak. Hukukta, eğitimde, iş hayatında, sosyal yaşamda eşitlik talep eder. Farklı “dalgaları” ve bakış açıları vardır (liberal feminizm, radikal feminizm, kültürel feminizm vb.).
3. Birbirlerine ters midir?
Hayır, temelde ters değiller.
Hümanizm tüm insanları kapsar, dolayısıyla cinsiyet eşitliği de bunun içindedir.
Feminizm ise hümanizmin genel çerçevesi içinde özellikle kadın-erkek eşitsizliğini odak noktasına alır. Yani feminizm, hümanizmin “spesifik bir alandaki uygulaması” gibi düşünülebilir.
Ama şu tartışma var: Bazı hümanistler, “Hepimiz insanız, neden sadece kadın hakları diye ayırıyoruz?” diyebilir. Feministler ise “Kadınlar yüzyıllardır sistematik olarak dezavantajlı, bu yüzden odaklanmak şart” diye cevap verir.
Bu nedenle yaklaşım biçimleri farklı, ama nihai amaçları eşitlik olduğu için çatışmaları zorunlu değil.
Sana tek tek açıklama yapmaktansa gpt açıklasın dedim - 10 ay
Neriman umutsuz vaka ağabey. Ben yukarda kendisine on yıl yetecek kadar laf ettim ama anlamıyor boş ver yorulma 😂
- 10 ay
😄😄
- 10 ay
Faşizm: Aşırı milliyetçi, otoriter ve genellikle baskıcı bir siyasi ideolojidir. Devleti, lideri ve belirli bir “üstün grup” anlayışını yüceltir. Çoğu faşist yönetim, cinsiyet rollerinde gelenekçi olur; kadını daha çok “ev, aile, çocuk” rolüne hapsetmeyi savunur. Bireysel özgürlükleri, ifade özgürlüğünü ve eşitlik taleplerini genellikle bastırır.
Feminizm: Toplumsal cinsiyet eşitliği talep eden, özgürlükçü bir harekettir. Bireyin haklarını, özellikle kadınların erkeklerle eşit statüye sahip olmasını savunur. Otoriter değil, eşitlikçi temellere dayanır. - 10 ay
Neriman git looooooooooooooooooooo seni takan yok burada hade madene hadi inşaata
- 10 ay
Bu benim sorum gitmesi gereken sensin. Birbirinizi çok sevdiyseniz özelden konuşun sorumdan da defolun.
- 10 ay
Neriman Dolaş gel Neriman sallan gel cantan kolunda her gün soruya gel Neriman Neriman Neriman Neriman
Gizli Üye(36-45)7 ayGün sonunda baktığımızda feminist olanlarda feminist olduklarına pişman
012 Yorumla- 7 ay
Hani nerede
Cevap sahibi7 ayBelki “sen hariç” bir çok insandır,
- 7 ay
Sosyal medyada ve bu konularda aktifim ama yine de hiç görmedim
- 7 ay
Acaba bu sizin işinize gelmediği için kendi kendinize oluşturduğunuz bir ütopya olabilir mi Çünkü bunu yapmak hobilerinizden biri sayılır
Cevap sahibi7 ayBir örnek sen bile çekiliyorsun kendinle bir “soru”nda şöyle demişsin özentiler yaşadığı ortamın dışında kişilerin farklı imgeler içinde olması demişsin..
Fakat unuttuğun bir şey var feminizm bu topraklara ait bir şey değil ve sen ait olmayan bir akımı toplum olarak kendin benimsiyorsun.. femizim bu ülkede en büyük savunucusu bile vefatından önce bunun saçmalık olduğunu belirtti.
Amacım polemik değil sadece fikrimi belirttim eksik ya da fazla.
Cevap sahibi7 ayBeni tanımadan yargılamak bana göre yanlış bir hobi olarak düşünmedim.
- 7 ay
Sen olmayan şeyleri anlattığın zaman yargılama olmuyor yani? Sen de şu an Amerika'nın Çin'in çıkardığı telefonları kullanma o zaman bu algına göre 😂. Feminizm, her alanda bastırılmış ve susturulmuş kadınların sesini çıkarmak için çıkan bir akım ve bunun hiçbir zaman etnik bir kökeni olmadı. Süslü cümleler yazdığında zeki olmuyorsun ama mantıksız şeyleri savunduğunda sandığın kadar zeki olmadığını da gösteriyorsun.
- 7 ay
Sana hiçbir zararı dokunmayan bir akım için "bilmem neyci feminizm hakkında şöyle dedi" diye yazdığında bu gayet de polemik oluyor
Cevap sahibi7 ayBen saldırgan tavırla yazmadım şu an izliyorum sadece
Cevap sahibi7 ayBen benim dediğim doğrudur evrensildir demedim, ama sen kendini savunduğunu evrensel olarak bana dayatıyorsun benim yaptığım değil senin yaptığın baskıcı bir tutum..
- 7 ay
Sen pasif agresifsin Ben ise bunu açıkça gösteriyorum Çünkü senin gibi bir şeylerin arkasına sığınıp da "polemik yapmıyorum" gibi bir ikiyüzlülük yapmıyorum, olduğum gibiyim.
- 7 ay
Bütün sorularıma da tek tek yorum yapmayı kes
8 ayKadınlar fenizmi anlasaydı zaten. Memlekette problem kalmazdı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Feminizme kötü bir şey olarak bakanlar, acaba hiç feminizmi araştırdınız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler