Feminist misiniz yoksa feministliği saçma mı bulursunuz? Feminislik hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben feministim
Ben feministim
fanatizmi saçma buluyorum kadın haklarını savunmak desteklemek kötü birşey değildir. yarın bir kız babası ve kadının eşi olacak olanlarımız var aramızda. onlar için bunu yapmamız gerekir. ama yasasın kadınlar erkekler ölsün diyip bokunu cıkardıkları zaman yobazlıktan baska birşey değil.
Evet haklısın
Saçma buluyorum. Yok feministlik yok maskulistlik filan boş şeyler. Hepsinden önce insanlık öğrenilmeli. Daha insanlar 5 dakika eğlenmek için bir başkasıyla dalga geçiyor. Önce insanlık, sonra insan hakları.
Anladım
Anladım olabilir
Ben çoğu feministin “erkekler şöyle olmamalı böyle olmamalı “ diyo ama gece olunca da “ben sert erkelerden hoşlanıyorum” diyorlar. Yani ne istediklerini bile bilmiyorlar bence. Üstelik ben eşitlikten yanayım. Kadınların erkeklere beden bir üstünlüğü olsun ki? O da insan ben de.
Bende aynı düşüncedeyim
Kadın haklarını insan haklarını savunurum ama feministlik mi bu bilemem
Anladım
Cevap
10Cevap
Cinsiyet eşitlikçisiyim ve feminizme karşıyım. Feminizm "kadıncılık" demek ve eşitlik yanlı kavramla savunulamaz. Maskulenizm ismiyle kadın - erkek eşitliğini savunamayacağımız gibi feminizm ismiyle de savunamayız.
Aklın başlangıcı terimlerin tanımlanmasıdır.
Anlamını biliyordum ama yinede sağol
Temelde hangi nedenle desteklemediğimi açıklamak istedim sadece dsjkh sevgiler.
İyi günler😂😂
Bir tarafı erkek düşmanı öbür tarafı eşitliği savunduğunu zanneden araştırmadan ben Feministim diyenler.
İkisine de sevmiyorum.
Egiliteryanizm varken
Anladım olabilir
Faşizan derecesinde olmadığı sürece sonuna kadar savunucusuyum
Anladım
Amacini asmis br akim. Ya zaten sonu izm olup da zivanadan cikmamis bir sey yok.
Çok abartabiliyolar maalesef ki
Simdi resmen erkek dusmanligina döndü. Sacma sapan bir sey. Kadin haklariyla da alakasi yok.
Evet maalesef
feministliği abartıyorlar aşırı gereksiz
Anlandım olabilir
Ne kadar feministsin ama o da önemli :))
Yeteri kadar
Göreceli bir kavram
Türkiye'deki feministleri saçma buluyorum
Olabilir tabii bu sizin düşünceniz
Benim düşüncem değil kine feministliğin ne demek olduğunu bile bilmiyorlar. Erkek düşmanlığı yapıyorlar ve ilk fırsatta bir erkekle evleniyorlar.. tabiki genelleme değil
Haklısınız bazıları öyle
Feministlik çok saçma
Size göre saçma olabilir ancak bana göre saçma değil
Sanki 2000 yıldır tüm kadınlar apt*alda bir siz akılısınız
Sizin düşünceniz bu ben size saygı duyarım
Gerçek bu
Siz bilirsiniz tabii bişey diyemem
Feminazileri sevmem
Anladım olabilir
Evettt
😂😂
Ben ilkesizim