Her şey beni çok bunalttı artık?

Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım kamu memuruyum iş yerimde memnun olmadığım şeyler var işim iyi maaşım 50 bi civarı ama iş yerindeki bi bayan iş yerindeki başka birisiyle kavgalı bende kavgalı olduğu kişiyle aram iyi o yüzden bana sarmış durumda mobing yapıyo bende hukuksal yollardan bunun mücadelesini veriyorum ailemle çok fazl anlaşamıyorum işlerine yaradığım para verdiğim ölçüde yanlarında iyiyim onun haricinde annem bana çok kötü davranıyo yanlışlarına yanlış dediğim için onun gözünde deliyim dengesizim yemek yaptığında bile kardeşime şu dengesizi de çağır yemeğini yesin gibi şeyler söylüyor ailemle aram hiç iyi değil evlenmek istiyoruz ama şartlar şu an için el vermiyor iş yerinde tamamen karşı taraftan kaynaklı birkaç sorun daha yaşamıştım ve bunu maalesef ki anneme anlatmıştım bir şey olduğunda yine ne vukuat işledin tarzı bi yaklaşımı var insanlara çevresine çok iyi olan annem bana kötü yüzünü gösteriyor sadece bu zamana kadar hiçbir şekilde arkamda durmadı haklı olduğum konularda bile beni suçladı artık evde durasımda gelmiyo yanlarında çok mutsuzum maddi imkanım var arabam var ama huzurum yok ne yapmalıyım sizce

Her şey beni çok bunalttı artık?