Çok bunaldım artık?

Şehir dışından Misafir geldi çocugu canavar ailesi hiç terbiye vermemiş. çocuk böyle ya okulda hep dövüyormusta arkadaşları hayır yani 1gun 2 gün de değil kaç gün kalacaklar belli değil. Dışarı çıkıyorum peşime takılıyor ders çalışıyorum yanıma geliyor küfür ediyor küfür etmesini biliyor abi demeyi bilmiyor. Çocuk benim değil başkasının diye kızamıyorsunda odamdan çıkar çıkmaz odama giriyor karıştiriyor her yer heryerde. Asıl rahatsız eden beni çocuk sürekli küfür ediyor saygısız adıyla hitap ediyor kendinden büyüklere. Akranları hep dövüyor dediğim gibi çok saygısız terbiyesiz hiç arkadaşı yokmuş. Bana yemek verir misin demiyor mesela yemek ver lan, yemek ver çabuk şeklinde konuşuyor. Bende o yaşlardan geçtim ben daha misafirlikte su istemeye utanirdim. Telefon vermiyorlar televizyon izlemiyor dışarı çıkmıyor önceden kendi yaşadığı yerde çıkmış böyle konuşunca akranları dövmüs çıkmıyor bu da. Akranlarına hiç yapamiyormus bunları ama bana yapıyor bir şey demiyorum ya tabi. bir şey deyince de o küçük çocuk haklı yapar abilik yap.
Çok bunaldım artık?