Ben dine inanmıyorum dinleri hep erkekler yazdı İslam'ı Arap erkekleri yazdı
Sürekli gökten kitap iniyor en dogrusuda islam zaten yaf he he inandık ben inanmıyorum zorlami?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben dine inanmıyorum dinleri hep erkekler yazdı İslam'ı Arap erkekleri yazdı
Sürekli gökten kitap iniyor en dogrusuda islam zaten yaf he he inandık ben inanmıyorum zorlami?
Ibrahimi dinler zaten birth giving dinler, yani ebeveynler hangi dine mensup ise sende o dini inanç'a sahip oluyorsun otomatikmen.
Ben şahsen doğduğumdan beni Hristiyanım, dinle pek aşırı bağım yok muhafazakar değilim ama Hristiyanlığı benimsedim ve bayramları falan benim yaşam tarzıma uygun.
Gökten, çocuğunu kesmesin diye uçarak gelen koçları hiç aklında canlandırmamışsındır😁 ya da koskoca kitabın, peygamberin eşleriyle hangi sırayla ilişkiye gireceğini yazması da hiç dikkatini çekmemiştir🤣
Ay evet onlarda var bizde hepsini yedik zaten 😅 Allah'a inanıyorum ama din olayına inanan insanlara şok oluyorum
Bir yaratıcı var yda yok, bunu anlayabileceğimizi sanmıyorum. Ama dinlerin hepsi birbirinin benzeri, kopyala yapıştır ve biraz düzelt ile yapılmış gibi
Erkekler yazmış bence 😜 en doğru olanı da İslam miş
Öyle görünüyor. En doğrusudur he ya😏
Bu ülkeye gerçekleri göstermek lazım gerçekten herkes aklını başına toplamalı din vs diye bir şey yok
Göstersen seni şeytan diye taşlarlar. İnsanların inancına karışmak pek doğru değil. Karışmak olmasa bile bizim insanımız anlamıyor. Yani aslında sen fikrini değiştirmek için anlatmıyor olabilirsin. Ama o öyle algılayıp niyeyse saldırır
Öylede gerçekleri artık görmeleri lazım sen anlatma ben anlatma insanlarımız bu saçmaliklara inanmaya devam edecek
Bu din belasını Amerika yayıyor ülkemizi kullanıp bölmek için
Keşke insanlar gerçeği görse
Diamond anlatmaya çalıştı, çocuğun evini taşlamadıkları kaldı. Arnavutluk a gitti mecbur😌
Cevap
4Cevap
İster İnan ister inanma 😂
Güncelleme getiriyorlar knk
Bende inanmıyorum gel sarılalı
Babada saçma geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?