Diğer Sıkılıp sıkılıp buraya geliyorum ne yapim ben? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bok gibiyim dönüp dolasip kendimi yine burada buluyorum Güncellemeler+1 yıl Kizlar siz yazin arkadas olalim neden hep erkekler yaziyor ya Sıkılıp sıkılıp buraya geliyorum ne yapim ben? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Bence seviyorsan takıl burada 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorum skntidan patlayinca yaziyorum geri cikiyorum sonra yazdigimi bile unutuyorum yeni aklima geldide girdim mesela
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla sevgili yapıp piyasadan cikmamiz lazım burdan kurtulmak için 0 0 Yorumla
aaaenes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl maalesef bende yeminle kafayı yedik biz ha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sitede takılmaya devam et. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl neyi var ki buranın mk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biseyi yok taklmiyorumda burada hic. skntidan yaziyorum sonra geri cikiyorum yazdigimi bile unutmusum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayatinizda kimse yok sanirim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Var ama yok durumlar karisin Yorumla Soran +1 yıl Karisik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatmak ister misin Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. sosyalleş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Konusalmmi Yorumla aaaenes +1 yıl Beni de aranıza alır mısınız valla şefkate ihtiyacım var resmen🤦🏻♂️ Yorumla arif3404 +1 yıl Beni de aranıza alın Allah rızası için ses çıkarmam 😂😂🤣 Yorumla aaaenes +1 yıl Lan olm biz ölmüşüz lan Yorumla arif3404 +1 yıl Şaka lan şaka kendine gel olum bu kadar gevezelik yeter erkek ol şimdi Yorumla aaaenes +1 yıl Kes lan tıragej Yorumla arif3404 +1 yıl Hop lan tırrek canımı sıkma Yorumla aaaenes +1 yıl Kess Yorumla arif3404 +1 yıl Sakin ol lan gülüyorux burada Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl aynı durumdayım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne olcak böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmem istersen tanışalım Yorumla Soran +1 yıl Hayir sadece kizlarla konusurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki: ) Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Panzehir bul 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence seviyorsan takıl burada
Sevmiyorum skntidan patlayinca yaziyorum geri cikiyorum sonra yazdigimi bile unutuyorum yeni aklima geldide girdim mesela
Valla sevgili yapıp piyasadan cikmamiz lazım burdan kurtulmak için
maalesef bende yeminle kafayı yedik biz ha
Aynen
Yok ya yapmıyosundur öyle!
ama boklar dönüp dolaşamaz ki
Sitede takılmaya devam et.
neyi var ki buranın mk
Biseyi yok taklmiyorumda burada hic. skntidan yaziyorum sonra geri cikiyorum yazdigimi bile unutmusum
Hayatinizda kimse yok sanirim
Var ama yok durumlar karisin
Karisik
Anlatmak ister misin
sosyalleş.
Hmm demekki burada mutlusun bana gl
Bende
Konusalmmi
Beni de aranıza alır mısınız valla şefkate ihtiyacım var resmen🤦🏻♂️
Beni de aranıza alın Allah rızası için ses çıkarmam 😂😂🤣
Lan olm biz ölmüşüz lan
Şaka lan şaka kendine gel olum bu kadar gevezelik yeter erkek ol şimdi