Size yemin ediyorum.
Umudum kalmadı hayata. Savaşacak gücüm kalmadı.
intihar etmek geliyor aklıma.
Çok yoruldum. Kimsesizlik böyle bir şey !
Size yemin ediyorum.
Umudum kalmadı hayata. Savaşacak gücüm kalmadı.
intihar etmek geliyor aklıma.
Çok yoruldum. Kimsesizlik böyle bir şey !
Olum biz çok mu umutluyuz sanki mk. Herşeyimiz tastamam da keyfe keder yaşıyoruz sanki.
İntihar etme ve hayatın anlamsızlığı üzerine %100 uyumlu biriyim ama, intihar edip, kendimi zayıf gösterip iti köpeği arkamdan güldürme fikri beni deli ediyor.
İbineliğine yaşıyoruz olum zaten. Geç intiharı güzel bi çay demle, hayallerine odaklan haydi.
Sevgilim vardı. Birinin şeytani düşünceleri beni yendi. Üstüne gittim savaştım asla pes etmemezlik yapmadım.11 ay sonra ilk defa sevdiğim kıza ulaşamaz oldum. Arkadaşlarına kadar gittim. Allahın bir kulu yardım etmedi. Ben kolay kolay intihara gidecek biri değilim. Ona mesaj attım. Küfür edicem o lavuğa da zor tutuyorum. Mesajlarımı okumadan siliyor mesajları o pislik herif. Hayatımda ilk defa bu kadar çok mücadalenin kralını yaptım. Aşk intihar ettirmez deme harbi ettiriyor.. Çıkmaz sokak da hissetmesem? Asla intihar düşüncesine sahip olmazdım. Çok yoruldum 11 ay da ! Neler yaşadığımı bir ben bir de Allah biliyor. Böyle hayatın ben !
Aşk acısı diyelim biz buna.. Sevme falan hikaye demeyin. Büyük konuşan aşık olur görür sonrasını... Yaşayan bilir anca bu aşk durumlarını. Sevgilisiniz biri gelicek koparacak sevginiizi herşeyi. Ne kadar çok acınası değil mi?
Cevap
3Cevap
Bence sabret.. bende aynı durumdayım
çok genel yazmışsın ama biraz detay ver, napıyosun ne ediyosun neden gücün kalmadı,
seni zorlayan ne?
Allah yardımcın olsun ama intihar sonsuz cehennem
Amin sağolasın.
Sebebi ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?