Eşim pahalı dedi ama?

Arkadaşlar eşimin maddi durumu kötü değil benim isteklerımı de genelde alır ama eşimde bazen şöyle durumlar oluyor mesela eve bir ihtiyaç oluyor uygun fiyatlısını almak istiyor tamam bunda bi sorun yok mesela ütümüz onun evlenmeden önce ki ütüsüysü ve sorunluydu bende iyi kaliteli bir ütü almak istedim gittik baktık 5000 tl ilk aldık ama benim istediğim 10 bin tl di aşkım paramız yok bu ay çok şey aldık filan dedi ertesi akşam eve 2 adet tanesi 5000 tl olan tişört almış marka bir yerden birşeyde söyleyemiyorum kavga etmeyelim diye.. mesela ben bir ayna almak istedim eve boy aynası ayna fiyatları 500 tl den başlıyor çok pahalı dedi ertesi gün kendıne iPhonenin saatini aldı ve bana kızdı sen şimdi bıdı bıdı yüzünden vicdan azabı çekeceğim bu saati aldığım için diye daha ben ağzımı bile açmamıştım… bana yakın zamanda araba alma planı var diye sesimi çıkarmıyorum ama çok garip geliyor bu davranışları gerçekten.

Güncellemeler
+1 yıl
Yani benim isteklerımı yapıyor ama bazen para yok diyip pahalı koyafetler aşıyor kendine… benim istediklerimi yapmayıp alsa cimri diyeceğim ama o da değil o yüzden garip
Güncellemeler
+1 yıl
Yani mesela bencil veya cimri olsa bana hediyeler almaz.. ama bazen bana bilezikler takılar akıyor araba alacak ama haznede para yok diyip kendine çok pahalı şeyler aşıyor
Eşim pahalı dedi ama?