Imam duzgundu cok iyidi cok sevdim ama korkakti tasiyamadi beni ve basortulu olmadigim icin birakti.
Bu yeni finomuz ise benle tanisirken meger sevgilisi varmis bilemedim. Asiri capkin onuda aldatiyo zaten bence sevmiyor ama 3 aya evlencekmis
Imam duzgundu cok iyidi cok sevdim ama korkakti tasiyamadi beni ve basortulu olmadigim icin birakti.
Bu yeni finomuz ise benle tanisirken meger sevgilisi varmis bilemedim. Asiri capkin onuda aldatiyo zaten bence sevmiyor ama 3 aya evlencekmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evlenme şimdikiyle. Terk eder gider. Git tevbe edip saliha birisi olup salih birisi ile evlen ve 2 cihandada mutlu olun inşaallah.
Amin sagol.. ama sunu anlamiyorum benden etkilenen oydu simdi kardes gizuyle bakiyorum diyor arkadasimada tam evlenilcek kiz ama onla olmaz diyo
Ben ikinizide tanımıyorum ve olayıda bilmiyorum. Bu yüzden yorum yapamam. Nasip kısmet
Detaylari burada yazdim
Beni övüp övüp evlenilcek kiz, esmer güzeli beğeniyorum, diyip ama onunla olmaz demesi normal mi? ↗
Buda yetersiz. Tanımıyorum bile ikinizde 🙂
Ama git konuş istersen imamla İnşaallah
Imam. evlendi
Eğer imamı seviyorsan git konuş ikinci eşi ol o zaman İnşaallah. Eğer bu dediğimi istemiyorsan ve adam gibi biriyle evlenmek istiyorsan saliha birisi olup salih birisi ile evlenmeye çalış İnşaallah.
Sen git ikinci esi il
Ol
Sorun sordun bende cevapladım. Lakin imamla evlenmen harammış zaten. Zira erkeğin çok eşliliğini kerih gören birisi kafirdir. Kafir, müslüman ile evlenemez.
Ne guzel ne guzel hakaret etmeye devam et sevavaplarindan biraz ben nasipleneyim
Hakaret etmedim ki
İmamlıkla alakası yok onun öyle imamlar var hakaret olur onlara
Soruyu iyi oku iki farkli kisiden bahaediyorum
Diğerini saymadım biler
Sıkıldık bunu görmekten şikayet tekrarlandı paylaşım
imam koklayıp koklayıp bıraktı desene :d
Terbiyesizlesme
vbnmnbvcxvbnmö
Bu ne
Sadece senin peşinden koşması için taktik veririm istersen 😊
Evrtttt
Burdan söyleyemem ama mesajda söyleyebilirim istersen 😊
İnşallah nasibine göre bulursun ❤️
Sagol canim❤sende
Hayırlısı. Biri varda bilmiyorum. Kimseye anlatmıyorum. Söz yapacağız eğer sözünün eriyse
Neden kimseye demiyosunki
Nazar değer. Bana mesaj atar mısın
İşin doğrusunu yazayım mı. Eski sevgilime hayatımda biri var yazmıştım. Kendisi sitedeymiş. Gizli gizli takılıyor. Yeni öğrendim. Yalanım ortaya çıkmasın istedim
Salağın biri de gelmiş * yazmış. Gerizrkalı. Gece gece sinirlerim bozuldu.
Gizlisin yazin
Umarım mutlu olmazsın
Umarim sen olmazsin
Basın nikahı
Imam. evlendi. buda digeriyle. evlencek
en azginlari zaten haci hosadir