Sanki istemiyorum gibi oldu ve şu an ne yapacağımı bilemiyorum
2 ay
Cevap
5Cevap
yapcak bişey yok kızım:D artık bozamazsın. ya kendini kovdurcan ya bi şekilde bi kurgu yapcan bi düzen tesisat kurcan bi bahane üretcen yaniD
İstemiyorum diyince gider herhalde
ayıp olur öyle yapma bence. o kadar emek var. yazık yani o da koca adayın. neden diye sorcaktır. ben yerinde olsam hafif hafif işi bozardım arıza cıkartırdım. düzgün bi gerekce sunardım. ne bilim bir sürü trip atardım isteklerimi abartırdım. kız kardesıyle kavga ederdim anasıyla vs. ama eminsen işi bozmaya böyle yap. o da bi insan neticede. seninle bi yola girmiş bence bu kadarını hakediyor ayrılcaksan da.
Emin olamiyorum iste. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bırakmam seni diyor bikac kez konusunu açtım da. artik karımsın modunda
Iliskin var sogudun mu
istememe nedenin nedir korkumu yoksa ona karşı hislerinmi
Ne olduğunu anlamadım. İmam nikahında sonra sanki sogudum. Cok garip oldu. Şuanda da panik haldeyim. Boyle olacağını hic dusunmemistim
muhtemelen nikahtan sonra bazı sorumluluklar aklına geldi ve biraz korkuyla karışık soğukluk oldu.. karşındakinin sana yanlışı olmadıysa ve onu seviyorsan bu geçici bir durumdur.
Insanin hayatında yasayacagi en kötü duygulardan biriymis. Kendimi idama gider gbi hissediyorum Şu an neden bu kadar saçma bir hal aldim anlamiyorum. Duygularımı duyamıyorum panikten
demekki hazır hissetmiyorsun kendini
Bu yaşa kadar bekar olduğun için alışkanlıktan dolayı sorumluluğun arttı bende öyle olmuştum ilk başta alışıyorsun sonra
Ne zaman geçiyor. Çünkü Şu an hicbirsey yapmak istemiyorum
Düğün ne zaman
Haziranda
Az kalmış
Evet
Heyecan var mı
Sadece isteksizlik var. Heyecan degil
Hevesim kaçmış gbi oldum bir anda
Hayır karşımdaki boyle olsa cok kotu olurdu ama ben böyleyim ona da haksızlık etmek istemiyorum. Gelinliği bile benim yerime o baktı düşün. Hevese getirmek icin model atıp durdu
Konuşmak istersen çıkarım
Isterim açıkçası
Gel
Kac yasindasin ki sen
Ben 31 yaşındayım
Hala bekarmisin
Şu an evli sayilirim iste
Gerdek oldumu
Olmadi
O zaman nicin imam nikah yaptiniz
Yanyana bulunmamiz sıkıntı olmasın diye kıydık ama ben kıyar kıymaz fena oldum
Nasil fena oldun
Yani icimde buyuk bi soğukluk hissettim. Yapamiycan diye bir ses yükseliyor habire
Resmi nikah yapacan mi
Yapacağız iste haziranda. Ama korkuyorum yapacak gücüm yok sanki. Neden bpyle oldum anlamadim
Cok zordasin bence ama senden cinsellik istemiyormu
Istiyor da ben istemediğim icin duruyor
Dayaniyormu bari
Uyudunmu
İstemiyorsun ve evlenecek misin yani?
İmam nikahını herkes duydu evli bilimiyoruz ne yapacağım bilmiyorum ki
O da var tabi
Dini nikah mı kıydınız
Aynen
şu an onun eşisin seni dini olarak boşamasa biriyle evlenemezsin
Evet farkındayım. Kotu hissediyorum baya
Detaylı olarak seni bilgilendirme mi istermisin neden istemediğin vesair konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen tam da düğüne yaklaşınca bu duygular gelir ve çok normaldir 😔✨
Kendine dürüst olman en önemli şey. Onunla birlikteyken huzurlu musun yoksa sürekli kaygılı mısın buna odaklan.
İçindeki sesi susturma. Gerekirse nikahı ertelemek bile seçenek. Utanılacak bir durum değil 💛🌿✨