Milli Eğitim Tehdit?

Ben 12. sınıf öğrencisiyim. Ve okulda bir kız arkadaşım vardı. Koridorda beraber test çözüyorduk. Ve meslek dersi öğretmeni. Bundan rahatsız oldu sanırım. Ve gelmiş kız arkadaşıma baya bir hakaret etmiş. İşte örnek veriyorum, cehennemin dibine kadar yolunuz var. İşte falan filan gibi hakaretler etmiş. Baya ağır şeyler var. Ben de bunu bir metniye döktüm. Ve Cimer e şikayet ettim. Ondan sonra bulunduğum ilçeye gönderilmiş. Ve ilçede cevap vermedi, reddetti. Ve şöyle bir cevap yazdı. Başka birinin adına şikayet ettiğiniz için kabul edilmemiştir, dedi. Bunun için kız arkadaşım kendisi şikayet etti. CİMER üzerine. Bu sefer de kız arkadaşımı Milli Eğitim Müdürü yanına çağırmış. Ve Milli Eğitim Müdürü demiş ki, aynı cümleleri kullandığınız için ve senin adını arkadaşın da şikayet ettiği için suç işlediniz arkadaşım 12 gün uzaklaştırma alabilir. İfade vermek zorunda kalabilirsiniz. Hapise kadar yolu var. Uzaklaştırma kız arkadaşım kendisi içinmiş. Benim hapise kadar yolum varmış. Ben çok fazla inanamadım. Bizim gözümüzü korkutuyorlar gibi düşündüm. Bir şikayetle bu kadar fazla olur mu?

Şikayeti geri çekersek bir şey olmazmış fakat çekmezsek sicile işlermiş üniversiteye gidemezmişim.

Bunları söyleyen milli eğitim müdürü

Bir de şu var. Cimer de şikayet takibe bakınca benim şikayetim ilçeye kadar gelmiş ilçe cevaplamış ama sonradan arkadaşımın Şikayeti milli eğitim bakanlığına gitmiş oradan sonra bir yere gitmemiş. Yani benimki gibi ilçe milli eğitime gitmemiş

Milli Eğitim Tehdit?