Batı karadenizde yaşıyorum ve her taraf böcek her gün en az 50 örümcek süpürüyor annem bu böceklerde normal değil zehirli olanlardan kırmızı sarı yeşil renk renkler gece yatağa yatıyorum uyandığımda ustumde örümcekler var her türlü ilaçlama yapıyoruz ama faydası yok biz birde merkezde oturuyoruz ilçede oturanlar ne yapıyorlar acaba buraya İstanbul'dan taşındım benim için çok zor alışmak bu duruma
Örümceklerin ve her türlü böceğin yoğun olduğu bir şehirde yasabilirmiydiniz?
Kocaeli'nde yaşıyorum. Yaşadığım yer ormana yakın olduğu için balkon da yılan mı akrep mi yoksa kırk ayaklar mı dersin her hayvan odama girmek için saldırı düzenliyor. Ben buna izin vermiyorum. Ama bir keresinde de pencereyi açık unutup dışarı çıktığımızda salona tarantula kadar örümcek girmişti. Nerdeyse az kalsın kendi evimizden kovuluyorduk. Çünkü hayatımızda ilk defa o kadar büyük örümcek gördük.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kışın yine pencereleri kapatmak mümkün ama yazın mecbur aciyoruz
Büyük orumceklerden burada pek yok en azindan merkezde yok renklilerden var her renk var eskiden belgeselde görünce sasiriyordum böyle örümcek mi olur rengarenk şimdik artık sasirmiyroum
Öyle değil işte hepsi öyle komsularimiz falan doğumgünü kutlamamizi bile kiniyorlar sırf bu davranışlarımız yüzünden komusuluk yapmıyorlar yinede hepsi demek yanlış tabi vogu desek daha doğru olur
Kardeşimin falandı galiba orası önemli değil zaten bütün önemli kutlamalar onlar için sıkıntı yılbaşı kutlamak zaten onlar için direk kafirlik sınıfına giriyor aile arasidna yemei yiyoruz sanki evde disko yapiyoruz gibi davranıyorlar ama açık giyinme konusunda çok problem yok onların kızlarda açılıp saciliyor zaten hatta bizden daha çok