Sizce kaslandıkça beyin küçülür mü?
Kaslı erkek aptal olur
Zayıf erkek aptal olur
Zekanın formla ilişkisi yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce kaslandıkça beyin küçülür mü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaslı erkeklerin çoğunun zekası pek yüksek olmuyor, istisnaları var ama zekasıyla öne çıkamayan tiplerin en büyük hobisi kas yapmak bana göre
Doğru bir düşünce
@KAHL_EL Teşekkür ediyorum
Bence zekanın formla bir ilgisi yok ne kadar kullandığınla alakalı. Ama genelde fiziği olmayanlar ve muhtemelen dışlananlar kitaplarla ilgilenmek zorunda oluyor. Fiziği olanlar ise muhtemelen kitaplara vakit bulamıyor. Veya o konularda başarısız olduğu için kas yapmaya yöneliyor. Ama kaslı erkekler kassız aptallardan iyidir
Zekanın formla alakası elbette yok, ben kesinlik yerine çoğu ifadesini bu yüzden kullandım. Fiziği olmayan birinin ya da dışlanan kimselerin kitaplarla arasının olup olmaması, onun zekiliğine dem vuracak değerde değil; kitap okumak ya da okumamak zekayı nitelendirmez. Bolca kitap okuyup, paragrafı anlamaktan aciz binlerce insan var; zekayı kitaba bağlamak ütopyadan öteye gitmez.
Bu kadın celal şengörün kız hali😂
@KAHL_EL Teşekkürler düşüncen için, şimdi övünmek gibi oldu ama neyse:)
Zekanın fizyolojik olarak fizikle ilgisi yok. Ancak düzenli spor beyne iyi gelir.
Lakin sosyolojik olarak bakacak olursak spor salonunu dolduran tipler genelde düşük zekalı oluyor
Kassız, cılız ve aptal biriyim.
İkiside aptaldır
Senin küçülmüş anlaşılan sjshs
Orayı da fitness'a sokarız sıkıntı yok sjsj
aptalım abi