Bu bana abine skoyum dedi ben sokayım diyince de tecavüzcümüsün abi sen dedim sapıksım dedim bu pislik yazdı tıklamayacam sana dolandırılmaya gözüm yok dedim pp yaptı değiştirip fotosunu koydu
bitanem cimer niye kanıtsız iş yapsın gozunu sevim bunlar ozguvensız kendisini seven bi kadın olmadıgı icin burada karı kızla ugrasıyolar engelle gec guven dıyorum bana
Beyinsiz akılsız hasta bide oraya yazı yazmis ben tıklamadım dedim senin şeytan linkini tıklayıp kendime dolandırılcak göz yok bende diye sonra gitti pp yaptı ondan sonra değiştirdi resmini koydu
Adalet yokki slk bunlar aslında adrenalin olurdu keşke bozsaydm sınırınıda üşeniyorum ayaklarına getirip o orspu cocuklarla oynayıo esir yapardım neyse gece bi bok oldu işte
kız ne manyak cıktın ahsjshsj o ozguvensızın bi dm gecmısını cıkarsa polıs asıl kendısı suclu olur mal mısın sende kusura bakma da korkacak hşc bisey yok
Bu bana abine skoyum dedi ben sokayım diyince de tecavüzcümüsün abi sen dedim sapıksım dedim bu pislik yazdı tıklamayacam sana dolandırılmaya gözüm yok dedim pp yaptı değiştirip fotosunu koydu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adli sürecin başlamasını TAKEP ediyorum yazmışsın, talep edemediğin için reddedilir.
Bir de konuyu anlamadım, kim kime ne demiş ortada bişe yok.
Hiç bişe anlamadım, seni mi tehdit ediyor? Engelle geç yav, her sana laf diyenle bu kadar uğraşma.
Bu kelimeden ötürü edicek adam bide yazmıs pp koydu tıklamadm diye korkmamakla ilgisi yok ugrasmak istemiyorum bu sa laklarla
Salla hiç bişe olmaz ya, hakaret yok küfür yok seni korkutmaya çalışıyor. Hiç korkma engelle geç.
Ve ugrasmak istemedim slk bide zahmet etmii yazmaya bide şu beyinsizliğine mi ugrasıcaktm bu iş ay yıl oluyor ve bu dünyada adalet yok
Instagramım yok fakat bu kadar takma kafana, amaçları seni korkutup şantaj yapmak sinir etmek.. Engelle keyfine bak.
Awk abicim ben ne yasadjm lan gece
Ne cimer ne de egm böyle boş şeylerle uğraşmıyor.
Gerçekten şikayetçiysen ve kimliğini biliyorsan gider savcılığa dava açarsın. Başka türlü olmaz.
Geçmiş olsun 6 ay yatarı var
ahshshshsh hic bisi olmaz korkma
Bu şerefsiz pisliği özelden ikna etmeye calısıyorm ugrasmayım diye
ya sacmalama engelle allah icin hic bisey yapamaz gozunu korkutuyo senin guven bana
Yok korkmuyom ugrasmak istemiyorum bunlar pislik canım bide yazmıs ben yazmasam 5 dk sonra göndericekmiş
Bana dokunan geberir buda kudurdu bu zavallı gereksizin neyinden korkayım
bitanem cimer niye kanıtsız iş yapsın gozunu sevim bunlar ozguvensız kendisini seven bi kadın olmadıgı icin burada karı kızla ugrasıyolar engelle gec guven dıyorum bana
Engellücem slk yorumdan özür dilettirdi bana bende seni engelliyoeum dur hahaha yaptı bende elveda dedim cevap verdiğinde engellicem
ıstedıgını vermıssın engelleseymıssın keske
Engelledim aman bunlar hasta canımsın ya olsaydı bide şu beyinsiz şeyiyle mi ugrasıcaktm
farkındaysan konusma ssinizi bile atmamıs oraya ayrıca ilk küfürü o etmıs cimerim isi gucu yok bu sevgisizle mi ugrasacak
Beyinsiz akılsız hasta bide oraya yazı yazmis ben tıklamadım dedim senin şeytan linkini tıklayıp kendime dolandırılcak göz yok bende diye sonra gitti pp yaptı ondan sonra değiştirdi resmini koydu
aman salla gitsin boyle diyenlere inanma sende akıl mantık
Yaw yinede sağlama aldım kendime bide gercek olsaydı
mahkemeye cıkacak halin yoktu ahshshs neyse boş ver
Adalet yokki slk bunlar aslında adrenalin olurdu keşke bozsaydm sınırınıda üşeniyorum ayaklarına getirip o orspu cocuklarla oynayıo esir yapardım neyse gece bi bok oldu işte
kız ne manyak cıktın ahsjshsj o ozguvensızın bi dm gecmısını cıkarsa polıs asıl kendısı suclu olur mal mısın sende kusura bakma da korkacak hşc bisey yok
daha bugun dondurdum ınstamı aggwww
boş ver ya valla boyle ozguvensızlere yorma kafanı benı ksc kere boyle tehdıt ettıler engelı bastım analarının qmına
Ne malı awk a ağzını bil aw asıl sen mal mısın bu garibana oynattım yeterince ona ugrasamadım 🙄
Bende elveda dedim güldü mal bide kal anlasırız diyor
iyi dalga gecmıs senle bacım
Hay ya özelden yazdı knka beklettiğim iyi oldu bol şans dedi engelledim buraya kaçtım bilerek
Ben bu kudurukcutu engelleyip ne sormadıyssm burdan da buldu 5 harfli
bana yazdı seninki ahskshsjs
Ne yazdı 🙄
Şunu seninki diyip durma enişten var
Nerden benimki oluyormus ya kara bataklık pislik
yaz bana mesaj at ben atamıyom
Bunu mu dedi sana
Sonuç çıkmaz bundan
Şu canım şeylerle ugrasmayım diye özeldem ikna ediyom hatta KS hesaba kapatıcam kapat derse
Olay ne