biri vardi evliydi ama mutsuzuz çocuklar için falan filan diyordu sonra ben ayrıldım. Daha sonra bana yüzükle gelip ben bu işi bitirdim diyip yeminler verdi. o da beni istemiyor sevmiyor dedi. inandım ama 3 4 ay süre verdim surenin sonuna gelince ayrılmayacağım kusura bakma falan şeklinde ayrılmak istedi onca hayal kurdurup yeri geldi zamanımı yeri geldi maddi manevi kendimi kullanılmış gibi hissettim. Madem ayrılmayacaktın en başından sordum yeminler verdim dediğinde sustu. Benim ahım çıkar mi? He ayrılmasın banada gelmesin ama bana verdiği güven gibi kendininde güveni yerle bir olsun istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hemcinsimsin yanlış anlama beni..
Ama sende de büyük bir suç var bu tarz yalanlara hala inanıyor oluşunuz beni çok sinir ediyor. Her evli erkeğin tavlamak için guvendirmek için söylediği klasik laflar hala bu yalanlarla inanıyor oluşunuz gerçekten sinir krizi gecirttiricek beni. Kardeşim madem mutsuz ayrılsın ya da ayrıldığında gel o zaman devam edelim deyip tamamen ayrilsaydin. Bu yalanlara sizde inanmak istiyorsunuz çünkü mantıklı düşünen bir insan bu yalanlara inanmaz. Hemcinslerimin bu duruma düşmesinden nefret ediyorum neden 2. Kadın oluyorsunuz ki? Ya da neden karşındakinin evli olduğunu bile bile devam ediyorsunuz karşınızda da hemcinsiniz var. Senin adına böyle bir yalana inandigin için çok üzgünüm. Ahın kabul olur mu bilmem evli olmadığını bilsen ve devam etsen tamam kabul edilirdi belki ama şu an gerçekten bir şey bilmiyorum. Lütfen bir daha kendini düşünüp 2 kadın rolüne girme bizlere böyle şeyler yakışmaz.❤️06 Yorumla
Soran+1 yılbu insani ben cok küçüklükten beri tanıyorum cok guvenilir biri. evet benim hatam cok hatta cok büyük. Beni anladığını dusundum. hatta bir tanıdıga anlattım iste falanca kişi olsa güvenmezsin ama bu kişi olunca sen güvenmişsin dedi dışardan bakınca cok güvenilir biri normalde. sensiz yapamam yeminler edip sonra ayrılmayacağım demesi ve daha sonra şimdi sen düşün demesi biz cok mutluyuz dedi sen olmasan dedi yikildim. Ben ilişki süresince defalarca sordum benle alakası var mı dedim yoo senle ilişkisi yok dedi yalanmış
Soran+1 yılcok güvenilir olması sizde görseniz bu adam asla yalan söylemez dersiniz. bambaşka bir kişilik cıktı benimde hatam var ama ben bu kişiyi sevdim güvendim amacım kimseyi üzmek değildi
Soran+1 yılhalisiniz insanın iste kendini kimsenin anlamadığını düşünmesi boyle şeylere daha çok sürüklüyor biraz çevrenin olmasıyla alakali
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılZekanı kullanmalıydın. Kanmamalıydın. olacaksan da bu sonu düşünerek olmalıydın.
113 Yorumla
Soran+1 yıldışardan bakınca cok güvenilir biri
- +1 yıl
olsun. bu tür ilişkilerde en kötüyü düşünmek lazım. umursama bile artık. hayatına bak.
Soran+1 yılayrılınca birde üstüne şimdi sen düşün dedi yüreğime oturdu yani kullandım demeye getirdi
- +1 yıl
Sıkma canını. biraz zaman ver. geçecek. onu da düşünme. iyi ya da kötü olması sende hiçbir değişiklik yapmayacak.
- +1 yıl
çalışıyormusun?
Soran+1 yılorası öyle kandırılmış olmak zoruma giden birde bu insanların neden her işi rastgidiyor beni üzen o. hayatına kaldığı yerden devam ediyor olan bana oldu. kendinin dediği gibi şimdi sen düşün biz cok mutluyuz dedi utanmadan
- +1 yıl
Öyle değildir , öyle söylediğine bakma. o sadece senden kurtulmak istemiş. ve asla da senin yanındaki gibi mutlu olmayacak. kendimden biliyorum :)
Soran+1 yılnasil yani sizde mi böyle ilişki içindeydiniz
Soran+1 yılMadem benden kurtulmak istedi en başından bana umut vermeseydi. Gayet mutlu bir eli yağda bir eli balda ama bana dedikleri yalanmış
- +1 yıl
o biraz karaktersiz miş. İnsan hayatıyla , hayalleriyle oynamam ben. bir başkası benim yüzümden üzülsün istemem
Soran+1 yılhatta çeyiz falan duzluyordum seni çok mutlu edeceğim falan dedi o da beni sevmiyor dedi sona gelince o değişti düzeldi falan dedi hayallerim başıma yıkıldı yeminler veriyordu yalanmis
- +1 yıl
Çok üzüldüm. atlatırsın kısa sürede inş. hangi şehirdesin? çalışıyormusun?
Soran+1 yılkayserideyim hayir su an calismiyorum. kimseye artik güvenemiyorum bir daha nasıl biriyle evlilik hayali kurarım o da içimden gelmiyor her şey icimde bitti gibi
Geçmiş olsun ayrılmak zor herkes cesaret edemez. ama yalan söyleyen cok
053 Yorumla
Soran+1 yılayrılmaması sorun değil kandırması yeminler etmesi hayaller kurdurmasi çeyiz bakıyordum sende hazırlığını yap diyordu. ama süre bitince ben ayrılamam aramız duzeldi falan dedi yara bandı gibi kullanmış beni. hatta biz gayet mutluyuz şimdi sen düşün bile dedi
Soran+1 yılevli olduğunu biliyordum ben bekarım cok guevndigim biriydi cok küçüklükten tanıyordum hatta ortak tanıdık bu insan cok güvenilir ondan kanmisin dedi. utanmaz utanması benim için mühim değil kendide aynı şekilde güvenip inanıp hayaller kurup hayalleri kursağında kalsın kanıp kandirilsin en çok istediğim bu
Soran+1 yılbabam yok belki o olsaydı asla beni bu şekilde kandırmayacak cesaret edemeyecekti belki
Soran+1 yılüniversite bitirdim ama çalışmıyorum dışardan tanısaniz asla bunu yapacak biri değil dersiniz o durum beni yaraliyor zaten guvenmem
Soran+1 yıltabiki var istesem kadına her şeyi anlatırım kanıtlarıyla o pisliğin nasil umutlar verdiğini kadın hakkında neler düşündüğünü kanıtlarım ama bu sefer ben vicdan azabı çekerim benim intikam alacak durumum var ama ben allahın adalaetine sığınıyorum kadınla belki yüz yüze gelirim belki tartışırım ama ömür boyu kendisi çeker. ki bunu cok dusundum ama vicdan azabı benim pesimi bırakmaz allahın adaletine sığınıyorum o kadın kendi öğrensin insallah ne kadar güvenilmez olduğunu insallah onunda isi rast gitmesin
Soran+1 yılki oyle de oldu olan bana oldu o hayatına güllük gülistanlık devam ediyor
Soran+1 yılyoo çevre ne diyebilirki ispatlamam cok kolay attığı mesajlar var kendimi belli etmeden bile istesem kadına başka bir hesaptan cok rahat atarım ama bunun sonucu var benim pişman olma durunum var bu sefer ah alan ben olmuş olurum ben istiyorum ki enkazı Allah olsun allahın adaletine siginiyorum
Soran+1 yılyoo akrabalar nasil duyacak herhangi bir hesaptan kadına mesajları göndersem yapmak istedikten sonra yapılır ama sonrası iste
Soran+1 yılyinede vicdan azabı olacak kadın mutluysa yuvasını ben bozmuş olacağım o pislik umrunda değil yoksa
Soran+1 yılben bu kişiye çocukluğumdan beri güvendiğim biri yani çok inandım birini bulmaktan ziyade sevdigim için boyle oldu
Soran+1 yılinsallah ordan bulur o zaman söyleyeceğim diye tehdit ettim öldürmek ve burnumdan getirmekle tehdit etti birde halbuki söylemek gibi bir niyetim yoktu iyice ne olduğu ortaya çıksın diye söyledim şok oldum içinden bambaşka kişilik cıktı eğer mutsuz olsaydı gerçekten kandırmamış olsaydı hic bu şekilde tehdit eder mıydı en başından niyeti kullanmakmis
Soran+1 yılyooo bilakis kimseye güvenemiyorum cok sınırlı bir insan oldum durduk yere aglayan
Soran+1 yıliste hazmedegemedigim bu bir yanım kadına de diyor ama bir yanım cok pişman olursun diyor vicdan azabı çekersin diyor
Soran+1 yıl26 yasındayim çalışmıyorum şu an
Soran+1 yılinsallah allahtan bulur
Soran+1 yılayrılmak degil kullanması zoruma giden
Soran+1 yılsöylemekle tehdit ettiğimde uyuyamadı zaten hatta kadına söyledim dedi bende konuşayım diyince suratıma kapattı söylememiş degil mi
Soran+1 yılzaten ben kendini sildim yaşanılanlar canim i yakan
Soran+1 yılgenç seversin derken
+1 yılKimsenin ahı kimsede kalmaz, bugün olmaz yarın olur, burada olmaz orada olur.
025 Yorumla
Soran+1 yılçıkar mi aynısını yaşasın ayni duyguları
- +1 yıl
Samimiyet ile yaklaşıp seni kandirsiysa yanina kalmaz. Öyle aklını kullansaydin falan diyenlere bakma. Alemin bi sahibi var
Soran+1 yıldışardan bakınca cok güvenilir biri hatta bir kişiye anlattım bir başkası olsa inanmazsın ama o insan olunca kanmisin ona dedi. oyle biri ama ayrılık aşamasına gelince içinden şeytan cıktı
- +1 yıl
Hep öyle olur zaten, en son birine bunun gibisi yok bu zamanda harika demiştim. Şimdi aklima geldikce kusasım gelir
Soran+1 yılsizde tanısaniz ya çok güvenilir adam yalan söylemez bu adam dersiniz. ama son dk rengini belli etti biz cok mutluyuz şimdi sen düşün dedi
- +1 yıl
Aynilar işte benim kast ettigim kisi de gorsen kanatlari eksik bunun derdin ayni seyin lacivertleri işte
Soran+1 yılahınız cıktı mi peki
- +1 yıl
Ah etmiyorum ki gerek yok herkes eninde sonunda yasattiklarini yasayacak bu bir gunde olan şeyler değil :)
Soran+1 yıloyle elbette ama ben bu insana cok güvendim cok inandım şimdi kimseye güvenemiyorum bir daha mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum
- +1 yıl
Geçer ama izi kalır neyse daha da iç karartmayayim
- +1 yıl
Kafani dağıtacak seylere yönel tavsiyem
Soran+1 yılzaten beni yıkan içimden bu duygunun geçmeyecek olmasi
- +1 yıl
Merak etme yeni daha ondan Şu an fazla gelebilir. Zamana birak
Soran+1 yıl1 ay oldu
- +1 yıl
Bi kac aya toparlarsin zaman tani kendine. Ben 4 yıllık sevgilimin beni bırakıp Nisanlandigini hissetmistim ve oyle olmuştu o gectiyse bende sende bi hayli gecer
Soran+1 yılacaba şu an o kişi de mutlu mu. bir insana hayal kurdurup yari yolda bırakması ümit vermesi iste çıkarına gore en başından umut vermeseydi ayrılmasını falan istemezdim kimsenin mutlulugumda gözüm yoktu mutsuzuz o da beni sevmiyor bende onu falan diyordu
- +1 yıl
Gün gelecek iyi ki olmamış diye şükür edeceksin akışına birak. Ben şükür ediyorum :)
Soran+1 yılben olmadığına üzülmüyorum ki iyi ki olmadi bu kadar kötü birinin yüzünü gordum cok sukur benim üzüntüm insanlara nasil güveneceğim psikolojim cok bozuldu aşırı sınırlı biri oldum durduk yere ağlayan biri oldum bende bıraktığı derin yara benim derdim yoksa mutluysa zaten ben o kadının ahını almak zaten istemezdim bana o da beni sevmiyor istemiyor diyordu ama sona gelince o da benden ayrılmasa çevirdi olayı
- +1 yıl
Ben kendime ders çıkardım. Polyana gibi etrafa bakmayi biraktim. Zamanla geri dönmeye çalıştı ama ben donmedim. At gibi giden it gibi döner
Soran+1 yılen azindan yüreğiniz sogumustur. Benim için geri dönmesi umrumda değil he sadece yüreğimi soğutur ama asla artik güvenmem sahtekar olduğuna emin oldum çünkü he o da cesaret etmez sanmıyorum. Ama banada cok iyi ders oldu kimseye güvenemiyorum artik
- +1 yıl
Gidin yürüyüş yapın, duş alin, bir dizi seçin. Kendinize firsat verin kafa dağıtın sizde zamanla kabul edip bu ofkenizi dindirip yolunuza bakacaksiniz Şu an ne konussak bile bir sey ifade etmeyecek sizi de anlıyorum birsey degismese bile icinizi dokmek istiyorsunuz
Soran+1 yılaynen öyle oyle geri dönmesi falan değil kendininde benim çektiklerimi hissettiklerimi çekmesini istiyorum ama olan bana oldu o pisliginde dediği gibi kendi hayatında gayet mutlu devam ediyor her işi rast gidiyor. he suna inanıyorum sistem bir yerden sonra Allah bu durumu yanina bırakmayacak buna kalbim cok inanıyor çünkü ben artik kimseye güvenemez oldum uyku nedir bilmiyorum he intikamımı alacak durum var ama vicdan azabından korkuyorum ah alan ben olmak istemiyorum
- +1 yıl
Bos ver önüne bak ne an , ne de düşün. Hiç birseyde yapma yapsan bile mutlu olamazsin çünkü değişen birsey olmayacak ilahi adalet dışında hic bir şey seni tatmin etmez
Soran+1 yılaynen öyle ben elimle yaparsam vicdan azabı pesimi bırakmaz Allahın adaletine sığınıyorum Allah olsun enkazı ilahi adalet olursa o zaman zaten yüreğim ferahlar yoksa ben yaparsam ömür boyu ben mutsuz olurum
- +1 yıl
Aynen öyle efenim.
+1 yılÖnce bizimki tutsun sırada biz varız
01 Yorumla
Soran+1 yılsen ne alaka
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?