Aile & Toplum Sizce bu benim hakkım değil mi? kenanonline1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evleneceğim kadın yeri gelecek ayağımı da yıkayacak, yattakta mutlu da edecek. Ben bütün gün sıkıntı cekicem işyerinde bide evde cekicem oldu. Güncellemeler+1 yıl İyi ki guzel bir soru sorduk belden aşağı bişey olsaydı buralar yorum dolu olurdu işte Max KS zeka Sizce bu benim hakkım değil mi? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. yıkamak zorunda değil bence 0 0 Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı. Evlilik tek taraflı değildir sen eşinden ilgi vs beklersen seninde aynı şeyi eşine yapman gerekir 0 1 Yorumla kenanonline1 +1 yıl Seve seve yaparım :D Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ne çekicen pardonda sanki arıza sorunlu kadın alıyorsunuz. Evlenme sende köle almıyorsunuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Siz evlenmeyin.. Kimse sizin sorunlarınızla başa çıkmak zorunda değil. Çocuk değilsiniz karşınızdaki de hizmetçi değil. 0 5 Yorumla kenanonline1 +1 yıl Ama hatunum o benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bütün kızları ayağa kaldıracam buradaki sizinle konuşmasın diye.. Yorumla kenanonline1 +1 yıl Kötü birisi değilim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü zihniyet anneniz eğitememiş maalesef Yorumla kenanonline1 +1 yıl Aşk olsun Yorumla
mercesletifer Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl yıkamak zorunda değil 0 1 Yorumla kenanonline1 +1 yıl İyi olurdu yikasa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yıkamak zorunda değil bence
Evlilik tek taraflı değildir sen eşinden ilgi vs beklersen seninde aynı şeyi eşine yapman gerekir
Seve seve yaparım :D
Ne çekicen pardonda sanki arıza sorunlu kadın alıyorsunuz. Evlenme sende köle almıyorsunuz
Siz evlenmeyin.. Kimse sizin sorunlarınızla başa çıkmak zorunda değil. Çocuk değilsiniz karşınızdaki de hizmetçi değil.
Ama hatunum o benim
Bütün kızları ayağa kaldıracam buradaki sizinle konuşmasın diye..
Kötü birisi değilim ki
Kötü zihniyet anneniz eğitememiş maalesef
Aşk olsun
yıkamak zorunda değil
İyi olurdu yikasa