Yine neler oluyor gülüm?
Neler oluyor sana bana neler oluyor?
Soylesene zalimin oglu
Neler oluyor sana bana neler oluyor?
Soylesene zalimin oglu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Noluyor 😄
Asik oldum be abi
Tek tarafli
Yaaa 😄
Çok geçmiş olsun
Oyle işte nasil unutuluyo bu 😂😂
Zor...😊
Gönül işleri insanı yoruyor
Cok gusell zoru severim dermisimm ühü mictik desene 🥲🥲
Hıhı 😊
Askerde komutan ona s. ki tuttuk derdi 😄🤭
Noluyo kııızzz
Asik oldum
Kötü olmuş
Evlen direk
Oyle oldu tek tarfli bide
O beni sevmiyo
Bana kalsa hemen alırım onu nikahima 😂😂
Çok kötü
Aşiri hemde nasil unuturum?
Başkasını hayatına alarak
Bu arada bu sarki sozu açıklamaya yazdim devaminj guzel sarkidir dinlemenizi oneririm :)
Bu sefer de ona aşık olrsn awk
Baskasi ilgimi çekmiyor hic
Ayyy
Olayim ds o bana asik olsun ama bu sefer ne guzel olur iste o zaman
Ayyy sandim iki trafli dedim sizi de benim nisana cagirirdim tuh ya☹️
Gulrozi keske hatta belki cifte dugun yapardik kizz 😂buradan mi seninki?
Seninki buradan mı ki
Hahahhah😂🩷 valla bizim dugunumuze 400 kisi gelicekmis o da iste damat tarafindan🥶 evet turkiyeden canim ben yurtdisinda oturuyorum
Yok KS den mi demek istemistim :) oo baya kalabalik olacakmis masallah :) benim taraftan bir kac kisi gelir biz evlenirsek onun tarafi bilmiyorum bile. 😂😂
KS ne kiz😂 sagol canim, hahaha bisey olmaz yeterki evlenin yaa
Aynen de imkansiz gibi hic umursamiyor beni :( KızlarSoruyor yani kiz 😂bu site :)
Haaa yok knk KS siteden degil😂 tiktoktan snjsjsjs
Ama öyle deme yaa onunla konusmaya calis ne bilim ayni sehirdemisiniz?
Umarim bir ömür mutlu olursunuz 😊😊dugun ne zaman?
Ayni sehirdeyiz evet gel konsere gidelim dedim hem de en sevdigi sarkicinin konserine musait degilim dedi ama biliyorum ki o gun izin gunu ve musait oldugu ds cok belli 🥲
Ben yazmadsn yazmiyor dsrlarsam engel atacak diye korkuyorum
Tesekkurler🫶🏻 dugune daha var maalesef onun yanimda calismasi lazim ilk önce baya para biriktirecek ondan sonra gidip yapacaz anca iste bir seneyi bular
Darlamassin bence sevgilisi yoktur umarim? 😐
Anladım hayirlisi olsun :) hangi ulkedesin?
Sevgilisi yok evet ama cok capkin biri surekli arayista instagramds yazmadigi kiz yok benim disimda 😂
Sagol☺️ finlandiya’dayim
Arkadaslarimla bile flortlesmeye calismis o kadar birini ariyor ve kizlarla konuşmaya can atıyor ama beni gormuyor iste
İyiymis orada mi yaşayacaksiniz? :) ben de yurt disinda yasamak istiyorum ya nasil fillandiyaya yerlesmek zor mu?
Knk bence onun pesinden kosma valla bak uzulursun ilerde birak onu kendi halinle kalsin sen hayatina devam et
Nasili yanlislikla yazdim onu gormezden gel lutfen :)
Etmeye çalışıyorum mesaj atmiyorum artik ama aklim fikrim kalbim onda ve umudumu yitiremiyorum ona karsi asla hala beklenti icindeyim bir gun degerimi anlayacak diyorum
Guzum gulmez oldu nesemo kaybettim yavas yavas toparliyorum ama zaman gectikce :)
Evet canim ben zaten burada dogup buyudum yani ben o yerlesmeyi olayini bilmiyorum😅 ama burasi guzel sadece buradan gitmek isterdim cunku ulke kucuk 5milyon insan var sadece sagid solda tanidik felan cikabilir dkdkdbsbs
Çiksin ne olacak hahahah finlandiya cok huzurlu bir ulkeymis ve kimse kimsenin isine karismiyormus diye biliyorum dogru mu?
Ya bana mesaj atsana buradan olmuyor yorumlar karisiyor kafamda karisiyo skksjsbs sana tabi uyarsa☺️
Makyaj guzeli kizlar yok biz insagramdan tanistik
Anliyorum valla ama bir erkek icin kendini böyle yapma ya sen makyajini yap eylen giyimine bak kafeye git falan gez toz oohhh erkegi napcaksin haahha
Aynen öyledir zaten canim burada ciplak bile yurursen disarda kimse karismaz polisler bile😂😂😂
İlhan Şeşen