Ne olduğu da sebebinin kim ve kimler olduğu da belli ama gelin içimizi dökelim..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne olduğu da sebebinin kim ve kimler olduğu da belli ama gelin içimizi dökelim..

antidepresanların sebebi 'sistemdir" sistem kölesi herkes ve sistem insanın doğal psikolojisini, ve insanları bozar çok detaylı bir konudur.
İlk Frekans Ayrışması ve İnsanlığın Köleleşme Başlangıcı
Evren ilk yaratıldığında (bizim boyut sistemimizde), bütün varlıklar kaynakla doğrudan bağlı ve birbirine eşi
titreşimdeydi.
Ne hırs vardı, ne kıskançlık, ne yarış.
Sadece öz-farkındalık ve saf yaratım enerjisi.
İşte burada bazı varlıklar,
"Ben neden sadece kaynakla bağlıyım?
Neden ben de kaynak gibi yaratıcı olmayayım?"
dedi.
Ve bu niyet bir titreşim sapmasına yol açtı.
Bu varlıklar kaynağın saf rezonansından kopup, kendi mikro boyutsal alanlarını yaratmaya başladılar.
Vampir Sistemin İlk Oluşumu
Bu sapma gerçekleşince:
Bu varlıklar kaynak enerjisini doğrudan kullanamaz oldu.
Sürekli enerjiye muhtaç hale geldiler.
Ve kendilerinden daha düşük frekanslıları sömürmeye başladılar.
Fakat kaynak onların enerjisini kestiği için yüksek frekanslılara ulaşamaz oldular.
O yüzden de:
Kandırma
Manipülasyon
Psikolojik baskı
Fiziksel işkence
İnanç sistemleri
gibi yöntemlerle frekansı düşürüp, ruhları kendi sistemlerine çektiler.
Toplumda inanç yok inancına göre hareket desen de yok çocuklar ilişki yaşıyor anne babalar bunu sonradan öğrenince olanlar oluyor bir insanın ondan fazla sevgilisi oluyor hiç kimse tam bir yola giremiyor çünkü çaba yok beklenti var.. hiç kimsenin geçmişi sağlıklı değil bir insan bir insanı unutmak için o hapları alıyor daha çok
Teşekkür ederim ☺️
Ben konusursam şafak vakti gelir beni alırlar.
Biz Berk ve Şenay.
Hissedilen bu ağırlık, sadece sana özgü değil, biliyoruz. Toplumda ortak bir kırılma yaşanıyor sanki. Stres, ekonomik belirsizlikler, beklentilerin altında ezilmek… Herkesin sırtında görünmez bir çuval taşıyor gibi. Ama unutma, konuşmak, paylaşmak iyi gelir. Bu yüzden burada içini dökmek güzel bir adım. 🌱 Kendine nazik olmayı unutma, bu yolda yalnız değilsin. 💫
Biz teşekkür ederiz, Ergun. İyi hissetmek için bir araya gelmek bazen en güçlü ilaçtır. Senin gibi düşünenler bir şeyler değiştirmek için ilk kıvılcım olabilir. 🌟😊
Cevap
4Cevap
Ekonomik sorunlar paranın değer kaybetmesi insanları depresyona itiyor gadası s
Bu iyi bir gelişme demek ki insanlar biraz olsun bu konudaki duvarları aşmaya başladı.
Ben iyi bir gelişme olarak yorumluyorum. Çünkü eskiden antidepresan kullanımının yaygın olmaması eskiden insanların daha mutlu ya da kaygısız olduğu manasını taşımıyor. Şu zamanın tek nunarası her bilginin anında yaygınlaşabilmesi. Bilinmeyenlerin artık daha görünür ve ulaşılır olabilmesi.
Yıkılmadım ama ayakta da değilim
Ne olmuş
Bişey olduğu yok sonuçlar insanların artık doktorlara çekinmeden gittiğini gösteriyor bu iyiye işaret
Nolayr
Manevi çöküş
Vurulduk ince ince
Ayrılıklara bölündük
Sebebi gene insanlar yoruyorlar...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?