mesela benim haftaya salı doğum günüm ama hiç arladaşım olmadığından ve evden hiç çıkmadığımdan dolayı kimse ne kutlucak ne öyle arladaşlarla toplanıp pastalar yenecek hediyeler verilecek ya da ne de paylaşılacak hiç öyle bi şey olmucak hiç bir zmn olmadı ben hep annem pasta yapar yerim gidip uyurum bazen görüyorum bazı kişiler gider kafede kutlarlar falan ben sadece izlerim hiç bir zaman sevilmedim sevilince bi yerlerim kalkar falan ondan sevmek bana değer verilmesi bana göre değil zoruma giden bu değil benim zoruma giden hayallerimin olamıcağı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya üzülme benim de geçen yıl kimse yoktu bu yıl kutlayanim oldu şükür. Haftaya salıya kadar Allah büyük.
ya aslında ben böyle tek yalnız olmakta daha mutluyum ama insan arada aşırı üzülüyor ama biri bana değer verince bi yerlerim kalkıyor
Ama Bi yerlerin kalkmasın senin de mütevazi olmaya calis. Bak asıl sorun bu hatta biliyor musun? Dengesiz bir çevren var cubku sende de iniş çıkış var. Ya mütevazi ol ya da şımar. Ona göre Bi çevren oluşur. Ama simarmasan daha ihi
arkadaşım cidden yok çevrem yok ciddiyim 7 24 evdeyim ben lise 3üm futbolcu olmak istiyorum ama hayallerim bitti olamıcam lisansım yok hayat bana göre bitik hiç kimse beni anlamıyor herkes diyo futbol bittiyse önüne bak bakamıyom herşeyim futbol futbolsuz hayattansa ölmeyi tercih ederim kb seninde kafanı şişirdim kimsem yok anlatıcak
Futbolcu olmanı engelleyen ne
babam ve lisansımın olmaması benim yaşıtlarım real madridde juventus ta chelseade oynarken benim daha bir lisansım Bile yok
Çok anlamıyorum bu işlerden ama çok umutsuzsun. Umutsuz olanlar böyle hayalini kurduğun büyük başarılara ulaşamazlar. Sorunun sürekli şikayet etmek ve umutsuz olmak. Yalnız olmaz değil
Önümüzdeki hafta sali sizin dogum gününüzü kutlicam
kutlama ya ben alışığım bana değer vermeyin bi yerlerim kalkıyor
Ben ciddiyim
gerek yok lütfen
Birinin dogum gününü kutlamak zahmetli olmamali merak etmeyin
ondan değil ya biri benle konuşunca değişik hissediyorum ya çünkü insanlarla iletişimim 0
Bende genelde kimseyle konusmam, ama herhangi biri size hala nefes aldiginiz için ve bu yasiniza kadar yasadiginiz için tebrik etmeli, dogum günleri insanlar için büyük önem tasir :)
şey yanlış anlama Instagram'ım ardaayikci arkadaşca konuşalım mı dertleşiriz sadecee arkaxaşca
Yok tesekkürler, sadece dogum gününüz geldigi zaman kutlayacagimdan emin olabilirsiniz
@sananelaa22 iyi ki dogdunuz, iyi ki varsiniz, iyi ki nefes almaya devam ediyorsunuz, hep olun, vâr olun en önemlisi mutlu olun :))
teşekkür ederim
:))