Aşırı şanssızım hayat çoook acımasıızz?

o kadar sanssizim ki ilkokuldan beri sanssizlik yakami birakmadi ilkokulda farkli goruslerdeyiz diye hocam beni ve ailemi dislardi lisede bir sene sinif tekrarim oldu sonra ki donem tesekkur alsam da bunu olayi yasadimlise bitti universite icin misir a gidicektim pasaportum okul islerim hepsi hazirdi olaylar cikti gidemedim sonraki sene universiteye hazirlandim KAZANDIM bir kac ozel sebeplerden dolayi yine gidemedim en yakin arkadsm sevgili yapti beni satti benle konusmuyor simdi ise yapa yalnizim hep evdeyim kimsem kalmadi evden disari cikmaya bahanem bile yok hergun tv pc vs. hep aynj cildiricam kimden hoslandiysam olmadi bir cocuk benden hoslandigini soyledigi halde beraber olamadik yani o kadar sanssizim ki konudan konuya geciyorum ama ayrica umreye gidecektim oradaki tadilattan dolayi sınırlı sayida kisiler gidebiliyormus onada gidemedim gercekten iyi bir insanim bunu cevremde soyler ve ne kadar sanssiz oldugumuda neden boyle arkadaslar akil verin inanin depresyondayim olumu bile goze aldim artik cok yorulduum hayattan... yardim edin...
Aşırı şanssızım hayat çoook acımasıızz?