Yine bu yabancılara ozentilik var bizim millete ama neyse.
Biz Türeyiş destanıyiz
Biz Türeyiş destanıyiz
Maymundan gelmek bence ayıp bir şey değil, ama "ayy senin atan maymun olabilir aşko ben insandan geliyorum" diyenler aralarının kurt olduğunu iddia ediyor, kardeşler red etmeyelim primatlarla bağlantımız var😃Rh denen şey bile primatlarla ilgili ama insanlar için kullanılıyor 😂 Kabullenin şunu maymundan gelmek ayıp bir şey değil. Ki insandan daha medeni maymunlar da var.
Knk şunu beğende vitirne çıksın gülelim yanıtlara 😂
Kızlar soruyor bu tarz soruları secmiyor nerde aynı tip sorular var"kadınlar mi daha kıskanç erkolar mi" tarzında soru varsa onu seciyo 😂
Cevap
3Cevap
Sadece ateistler değil, dini imanı ne olursa olsun bilimi kılavuz edinen herkes, evrim gerçeğini bilir.
Awk siyah kutuya eğilip kalkanlar "maymun"a laf ediyor fkfkfk
Elnino benim sorumun altından SG ve bana yorum yapan adama yazma yallah
Kavga etmeyin yeter daaa
Soran dur girme araya nolur djdjd.
En sevdiğim şey böyle sümsük, ezik kertenkeleleri aşağılamaktır. Bu zevki elimden alma.
Elnino, hatın semi elemiş işte, şimdi aenden daha erkek olan tiplerle flörtleşiyodır. Akşının ucından bile gmiyosundur. Cama yapışan sinek gibi vızıldama rahatsızlığı veriyon sadwce ckfkfkf
Lan ben pilli bebek değilim. Tövbe
Hallunza bulaşma takıl sitede yaa elnino sende boş ver Allah aşkına heyecan yapıyorum bildirim geldiğinde
Elnino sen niye bu kadar taktın yahu boş ver kızı
Sene 2024 oldu evrimi hala "maymundan gelmek" olan görenler var. Bu millete bazı şeyleri döve döve öğretmek gerekiyor.
@imperfect1903 aga şahlanış Marşı JDHDHFJGFGD
AUUUUUUUUUU 🐺
On numara soru bshshs
Yoo maymundan geliyoruz
Türk değilsin O zaman
puhaha guzel soru aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?