Arkadaşlar çok kötüyüm korkuyorum bana lütfen yardım edin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence sakin olun takma o kadar
Ya bu kadar korkup takma o kadar kolay değil oalnaszin bir şey yoktur
Olmaz de mi korkuyorum
Senin başına geldi mi daha önce arkadaşlarımda anlatamıyorum bir şey olsa ileride bunu kullanırlar diye korkuyorum
Geciktiği oluyo seninkide suanlik daha erken çok gecikmemis zaten bekle gelir karnında agridamj yok
Yok ağrı falan ya
Birde bu durum yaşanırken doğurganlık döneminin son günündeydim ama bosalma vs hiç bir şey olmadı bende kilot ve eşofman vardı onda da bir şey yoktu 20 sn sürdü falan zevk suyu olsa da bir şey olur mu
Sonuçta senin üstünde bir şey var olmaz tabi mümkün değil
Bilmiyorum ya korkuyorum az önce idrar testi yaptım negatif çıktı
Doğrudur test
Senin başından geçen olay benim ki gibi mi
Benzerdi yano
Ben takmıyorum hiç ya
Anladım ama doğurganlık dönemiydi o yüzden korktum birde 10 gün gecikti
Kız 10 gün çok az normalde herkeski 10 gün gecikebiliyo
Yani haklısın ama psikolojikmen korkuyorum
1 ve 2 güne eminim olursun
İnşAllah
Neyin var neden bunalıma girdin nooldu
Merhaba ben bir durum yaşadım ilk önce kusura bakmayın demekle başlamak istiyorum 22 kasımda regli oldum 10 aralıkta bende afedersiniz kilot ve eşofman vardı erkek arkadaşımda da bir şey yoktu herhangi bir boşalma vs olmadı 22 Aralıkta regli olmam gerekiyordu olmadım bu gün 1 ocak reglim 10 gündür gecikiyor evde idrar testi yaptım negatif çıktı iki kutu tarlusal bitirdim hâlâ regli olmadım korkuyorum birazda napabilirim yardim edin
Bu kadar korkmana gerek yok Meryem Ana değilsin bişey yok korktuğundan stres yaptığından dolayı gecikmistir
Ama iki kutu adet söktürücü içtim gene yok
Böyle stres yapıp bu kadar ilaç içersen korktuğun şeyler değil daha kötü şeyler başına gelir sakin ol
Bi gecikme olmuştur hicbisey olmadıysa üstünde eşofman falan var bişey yok bu kadar neye stres yapıyorsun
Bi doktorla konuştum az da olsa ihtimal vardır dedi o korkuttu beni
Yaw yüzde sıfır virgül bilmem kaç ihtimalledir içinde boşalma olmadığı sürece olmaz
Rahat ol
Senin başına böyle bir durum geldi mj
Yok çok şükür evlenmeden o işlere girmem ama sağlıkçıyim
Bende pişmanım
Bundan sonra dikkat edersin artık
Tövbe asla
İyi bakalım farkına varman güzel bişey
ne oldu gıııı
Merhaba ben bir durum yaşadım ilk önce kusura bakmayın demekle başlamak istiyorum 22 kasımda regli oldum 10 aralıkta bende afedersiniz kilot ve eşofman vardı erkek arkadaşımda da bir şey yoktu herhangi bir boşalma vs olmadı 22 Aralıkta regli olmam gerekiyordu olmadım bu gün 1 ocak reglim 10 gündür gecikiyor evde idrar testi yaptım negatif çıktı iki kutu tarlusal bitirdim hâlâ regli olmadım korkuyorum birazda napabilirim yardim edin
allah başka dert vermesin gıııı
Regli olamıyorum korkuyorum
Sorun ne
E sorun olmaz ki bnce
Sorun neidr
Normal. bir durum bu once sakil ol, kondom kullandin mi
Tam olarak ne oldu önden mi girdi net anlat bana
Hcg testi yaptir , hamile isen aldirirsin sorun yok raahat ol
Kondom kullanmadım olay şu bende kilot ve eşofman vardı onda da bir şey yoktu 20 sn falan surtundun çamaşır üzerinden onda bir şey yoktu bosalma vs hiç bir şey olmadı zevk suyunu bilmiyorum
Rahat ol sorun olmazz, amimina bastirdi mi degdirdi mi tam nasil oldu anlamak gerekir ayrica gergin olmadan senin reglini uzatir. Saglik ocagina git test yaptir derim, yardim ederim. korkmaa , onemli olan icine girip girmemesidir, ayrica ozelden. yazabilirsin panik etme zevk aldiysan ne muttlu
Başini icine degdirdi mi
Zevk suyu sorun olmaz
Ne oldu
Korkma olsun. Eğer öyle bir ihtimal varsa ilk 3 aya kadar galiba aldirabilirsin öyle biliyorum bilmiyorum yani
Ne konuda
Icine girmedigi surece olmasin bsouna korkmussun
Bosalma vs hiç bir şey de olmadı anlamıyorum
O zaman birsey olmaz