Cidden yaaa bir de kimsenin lafına gitmemek lazım. Yok şu üzülür yok bunun kalbi kırılır vs. Bunları hiç düşünmemek lazım. Kalbini kirmamak için ugrastigimiz insanlar hep kalbimizi kırdı
inan bana deymez üç kuruşluk insanlar için. Niye Hayatı kendime zehir edeyimki. hayatımdan çıkarırım olur biter. Eminim Balon kadar hafif lerim. Bu hayata birkere geliyosun neticede.
Öyle ama onların sözünü dinledikce benim hayatım kararıyor. Hadi dinledim diyelim ki sonu ne olacak? Muhtemelen temizlik yapma ve yemek yapma konusunda ileri seviyeye geleceğim ama geleceğim ne olacak geleceğim? Ne bir meslek ne de istediğim hayallere ulaşabilecek miyim? Sonra derler çok rahatsın diye...
Ne bileyim. Destek alacağın veya sana edecek birileri yokmu. Hadi diyelim yok. Belki bulursun. Hayat süprizlere gebedir göz açıp kapatıncaya kadar geçer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu ben
Kendini buldun yani
Yakın zamanda yaşadım maalesef
Çok sinirliyim hatta az önce sırf bunun için ağladım ksmsisj
ikimizede geçmiş olsun.
Bazı insanları serbest bırakmak lâzım. Belayı çabuk bulsunlar diye.
Cidden yaaa bir de kimsenin lafına gitmemek lazım. Yok şu üzülür yok bunun kalbi kırılır vs. Bunları hiç düşünmemek lazım. Kalbini kirmamak için ugrastigimiz insanlar hep kalbimizi kırdı
inan bana deymez üç kuruşluk insanlar için. Niye Hayatı kendime zehir edeyimki. hayatımdan çıkarırım olur biter. Eminim Balon kadar hafif lerim. Bu hayata birkere geliyosun neticede.
Evet ama eğer bunu yapan ailen ise hayatından çıkaramamak da var :(
Valla gerekiyorsa onuda yaparım. Hiçte umrumda olmaz.
Yapacaksın ama nasıl?
Yapmak isteyen bir yolunu bulur Zaten. Kafana koyarsan yaparsın. Ama benim öyle bir derdim yok yani
Şöyle düşün hep ailenlemi yaşayacaksın. Yaşasanda nereye kadar. Ne yapa can. hâlâ küçük çocuk gibi. Ananın babanın sözünden çıkmayacan.
Öyle ama onların sözünü dinledikce benim hayatım kararıyor. Hadi dinledim diyelim ki sonu ne olacak? Muhtemelen temizlik yapma ve yemek yapma konusunda ileri seviyeye geleceğim ama geleceğim ne olacak geleceğim? Ne bir meslek ne de istediğim hayallere ulaşabilecek miyim? Sonra derler çok rahatsın diye...
Ya ben sana demiyorum onların sözünü dinle Sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak. Hani karamsar olma. Öyle yakınarak olmaz
Ne bileyim. Destek alacağın veya sana edecek birileri yokmu. Hadi diyelim yok. Belki bulursun. Hayat süprizlere gebedir göz açıp kapatıncaya kadar geçer
Yardım edecek
Benimde elimden bu kadarı geliyo napiyim
Teşekkür ederim ama ben sana yukselmedim aslında yaşadıklarıma yükseldim. İnşallah sonumuz hayr olur 🤲
Estağfurullah rica ederim Allah yardımcımız olsun. Hayırlı geceler.
Amin sagolun hayırlı geceler