İçimi dökmek istedim anlatamadıklarımı?

iki yıl süren ciddi bir ilişkim vardı ilk ilişkimdi onun ise gece hayatı en üst düzeydeydi rahatsız olduğumu söyleyince değiştiğini söyledi bana ilk başlarda her şey rüya gibi geldi bana sonra soğuk davranır küfür ederdi ama aldatma ihtimali vermezdim tıp kazandım üniversiteye gittim ailem çok karşıydı onları karşıma aldım şahsi arabam vardı benden aldılar ayrılmıyorum diye en basiti umrumda olmadı onun olduğu şehire gittim köpek muamelesi görüyordum evde hizmetçi gibiydim onu yalnız bırakmak istemiyordum sevmezse ayrılır diye düşünüyordum bir gece kız arkadasımla is görüşmem var diyip çıktı ben evde yalnız kaldım sekiz saat boyunca kaldırımda bekledim ağlayarak geldi gece yarısı leş gibi alkol kokuyordu bileklerime zarar vermiştim o haldeyken ben kızı arayıp eve vardın mı merak ettim seni dedi kalbimden parça koptu normal kızlarla da birlikte olmuyordu influencer model sonra sesini kes diyip sızdı ilk defa telefonunu elime aldım ve sürekli farklı insanlarla aldatıldığımı gördüm o baska yere gitmesin diye yatmistim onunla ailemin hepsini karşıma aldım bana göre olmadığınu düşünüyorlardı o ise bırakma beni diyip ful aldatıyordu her şeyi öğrendikten sonra gitme kararı aldım sabah ağladı gitme dedi kaldım neden yapıyorsun neyine yetmiyorum dedim gecesinde ben daha rahatım onların yanında senin yanında hep kasılıyorum dedi tamam dedim hazırlandım yanaşmaya başladı bir sey olmamış gibi sinir krizi geçirdim ben o. rusp. muyum dedim elimden tuttuğu gibi gece yarısı kapının önüne koydu telefonumu kırmıştım sinirden telefonum yoktu şehiri bilmiyordum kimse orada olduğumu bilmiyordu sonra toparlanmaya çalıştım bir ay sonra geri döndü kapımda yattı iki hafta boyunca ağlayarak ilk defa çiçek almıştı bana inandım affettim tekrar eski haline geri döndü bir süre sonra sadece sadakat istiyordum elimde bir kanıt olmadığı için gitmiyordum vicdan azabı çekiyordum hep beni suçluyordu dün yanına gittim her şeyi tekrar gördüm sinir krizi geçirdim bilmiyorum hastalık olmuş bende iyileşelim birlikte bırakma beni dedi sen hep farklısın herkesten dedi onlarla duygu bağım yok dedi ben ağlayarak kirlettin beni sadece dedim gitmek istiyorum yapamam her sey bitti dedim kalkıp giyindim o sırada beni saçımdan sürükledi ve dövdü yüzümde izler ilk defa böyle bir şey oldu sonra kalkıp çıktım peşimden geldi havaalanına gitmicem dedi şu haline bak dedi köpekler bile acır sana sonra bi anda sen çok merhametlisin seni çok seviyorum nasıl bu hale geldik dedi artık konuşamıyordum bile takatim yoktu seni sevmeseydim buraya gelmezdim uyurdum dedi aldattığını kabullenmiyor aklıma iki yıl boyunca sevilmediğim gelince kusuyorum kusmaktan bi hal oldum
İçimi dökmek istedim anlatamadıklarımı?